Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sazoo

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott volt a probléma: a gyerekszobában párásítani kell, amihez rendelkezésre állt a nagynénitől öröklött párologtató, amit csak bedugni és kihúzni lehet a konnektorból. Én pedig szerettem volna, hogy adott szinten tartsa a páratartalmat. Jó kiindulási alapnak tűnt, hogy…..
sazoo 2019.07.15 08:16:53
Én, ha tehetném, soha nem bíznám rá a nézőre, hogy mi történjen egy sorozatban, egyrészt azért, mert nem akarok horrorpornót nézni egész nap, másrészt meg azért, mert az alkotók gondolataira sokkal kíváncsibb vagyok, mint Lajoséra a harmadik emelet kettőből. A Black Mirror viszont más. Ott belefér...
sazoo 2018.10.02 19:42:33
@zombizan: légy erős. Egy jó ideje elég komoly tudományos körökben sem elvetemült ötlet figyelembe venni azt hogy egyszerű sejtek részt vehetnek bizonyos típusú emlékek tárolásában. Innen már a DNS nincs olyan messze.
Ez derült ki abból a dokumentumból, amit az új Brexit ügyi miniszter, Dominic Raab ismertetett. Mert most nagyon úgy néz ki, fél év múlva megállapodás nélkül lép ki az Egyesült Királyság az EU-ból...
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
sazoo 2018.03.31 12:44:51
@sixx: és milyen jó is lenne ha ő feküdt volna a gödör alján, nem pedig az a szegény lány...
Közeleg a karácsony, ami ideális ahhoz, hogy megvedd az új fényképezőgéped. De vajon melyik lenne a legjobb a számodra? Néhány hasznos tipp kezdők és haladók számára.  ..
És ez csak az első találkozó ára. Egyik ismerőson lájkolta az egyik kinesio tape oldalt a Facebook-on, én pedig megnéztem mi is ez a kinesio tape? Működik a dolog vagy újabb áltudományos átverésről van szó? Utánajártam. Mit ígérnek? A kinesio tape elsősorban…..
Bravó, mondhatnánk, ha komolyan gondolnánk, de nem gondoljuk, sőt. Elképesztő, hogy az a riporter, aki Juhász Pétert akarta lejáratni, de sikertelenül, Spéder Zoltánról olyan anyagot rakott össze, hogy az 5,7 millió forintjába került a tévének, hiszen a bíróság elmeszelte őket…..
sazoo 2016.12.19 17:25:22
yossarian Fidesz FM 2016.08.02 16:16:00
Némileg egyszerűsödött, és az arcunkba fingás sztenderdizált viselkedésformájával transzparenssé is vált a médiapolitika rádiós szegmensének működése az akkor még nagykoalíciós alkuval kipancsolt döntés óta. Ahogy egyszemélyessé vált a játszma, és a győztes letarolt, leuralt mindent, ekkorára…..
sazoo 2016.08.03 19:21:01
@Emil Cziljak: Már visszatértek a gyökerekhez, úgy hívják őket hogy átlagos választópolgár.
sazoo 2016.08.03 19:43:22
@Emil Cziljak: A népet nem bántom, csak a gyökereket. ;-)
FRISSÍTVE: 2016.07.04.: Új videókat tettem a cikkbe Ha valamelyik kedves olvasóm emlészik arra a cikksorozatra, amit úgy hívtak "Nagy, kamerás multikopter projekt", aminek volt vagy 8 része és azt ígértem, a végén veszek is valamit. Megvan? Nincs? Tudom, régen volt, de ez volt az: III. rész, itt…..
Az új bejegyzésünkben a kéttömegű lenkerékről lesz szó, de először is nézzünk hozzá néhány alap információt, majd megtudhatod, miért előnyös, ha nem állítod le az autóadat 1-2 perces várakozás esetén például a piros lámpánál,vagy máshol...
sazoo 2016.03.21 09:32:29
@RenPaul: Végre egy tapasztalt, autószereléssel foglalkozó, valódi szakértő véleménye. Amúgy engem is sokkolt a cikk, főleg a Blog címe miatt. Mivel az úgy tűnik, mintha nem egy privát agymenés lenne, hanem valami tudományos tényekkel, szakmai tapasztalatokkal alátámasztott profi oldal.
Köszi Á hogy megfogalmaztad és összefoglaltad a lényeget!
Sorozatom folytatódik, amikben olyan cikkeket elemzek ki, ahol pénzüggyel foglalkoznak, ahol a pénzügynek szólnak be és ahol megpróbálnak téged manipulálva sarkosított leírásokkal, alternatív világok létrehozásával "segíteni". Tegnap jelent meg egy cikk , amiben a szerzőt…..
Már régóta töprengek azon, hogy honnan a fenéből szerezzek Honda Wallaroot a Moped bloghoz. Ez a probléma most megoldódott, Gergő ugyanis jelentkezett a felhívásra, hogy lenne egy Olaszországból származó szalonállapotú Wallarooja. Tényleg szalonállapotú Ha elmondanám,…..
Különleges ábrás cet akadt dán halászok hálójába Koppenhága partjainál. Egyedi jellege abban mutatkozik meg, hogy mintázata merőben eltér az északi tengerben eddig látott fajtársaitól. Míg döntő többségben német elektronikai készülékek rajzai, balesetvédelmi piktogramok…..
Pinkfuga Desire 2023.07.15 00:00:00
sazoo 2014.12.15 00:33:42
Lámaszeme Level Up! :P 2014.11.05 20:00:00
..
sazoo 2014.11.06 22:27:53
Pinkfuga Jaci Morgan 2022.07.08 00:00:00
sazoo 2014.11.01 23:52:33
Pinkfuga Jaci Morgan 2022.11.28 00:00:00
sazoo 2014.11.01 23:51:13
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
Aki próbált már két mágnest azonos pólusukkal összenyomni, az megértheti azt a misztikumot, ami a mágnesesség jelenségét övezi. Az a "semmi", ami izomerőmmel ilyen hatásosan szembeszáll mágikus hatással kell hogy rendelkezzen. Nem véletlen, hogy a mágneses jelenségek használata…..
Energia, energiamezők, energiagyógyítás, energiagyógyászat. Mi a közös ezekben? Az áltudományok és New Age fanatikusok legkedveltebb szavai. És mi a közös az ezen szavakat hangoztatókban? Az, hogy egyikük sem tudja, hogy ezek mit jelentenek valójában. Már írtam arról, hogy egyes…..
sazoo 2011.07.24 10:38:37
Szia!

Lényegesen értelmesebben és okosabban fejted ki érveid, mint azok akikről írsz. Kár hogy pont ugyanannyira szélsőségesen véded a kézzel fogható tudomány adta válaszaidat, mint a kuruzslók és megélhetési gyógyítók a saját hókuszpókuszaik - többnyire végül már részükről is elhitt - álomvilágát.
Nagy valószínűséggel azonban te is ugyanúgy hamis úton jársz, mint akiket bírálsz. A dolgok nem fehérek és feketék, a fizika, kémia, biológia pedig csak azok számára konstans tényeken és módszereken (ismereteken) alapuló tudomány, akik a modern kor inkvizítorai.

A legegyszerűbb ha végiggondolod hogy az a fizikus, aki mondjuk 1850-ben találkozik a radioaktivitás fogalmával - annak felfedezése előtt több mint 40 évvel - vajon hogyan reagál egy akkori műszerekkel nem mérhető, nem bizonyítható jelenségre?

Engem régóta dühít, hogy a mai tudományos elit pont úgy írtja az új nézeteket mint több száz évvel ezelőtt élt kollégái. Annyi különbséggel, hogy akkoriban még nem állt rendelkezésre a média, mint nyilvánosan ellehetetlenítő fegyver.

Ne értsünk azért félre engem sem, nem azt mondom hogy a mások egészségét kockáztató tévében szereplő zsírsámánok lennének a jövő záloga. Viszont olyan, több ezer éves megfigyeléseket ne söpörjünk a szőnyeg alá, amelyek ugyan műszerekkel nem kimutathatóak, a hatásait pedig mindannyian így- vagy úgy érezzük a mindennapokban.
Azt hogy ezeket megérzésnek, vagy kollektív tudatnak vagy esetleg mindent átható erőtérnek (Jedi Powa Rulez :-) ) nevezzük, végeredményben majdnem mindegy. Szavakon lovagolni pont annyira felesleges, mint gyér intelligenciájú, lecsúszott elkeseredett embereket győzködni az őket átverők hamisságáról.
Amúgy a Titok című filmet és könyvet például azért nem tartom károsnak, mert egy létező és szociális környezetére pozitívan ható alapeszméje van. Az hogy ezt úgy mesélik el, hogy az már szinte a vicc kategóriával határos egy műveltebb ember számára? Nem gond. Amerikai piacra készült, ott meg is állja a helyét minden tekintetben. Európába áthozni felesleges volt - bár itt is van sajnos egy réteg amely olyan intellektussal bír hogy vevő rá -, arra itt van az Agykontroll. Ázsiában a Reiki, a Pránanadi stb. viszi ezt a szellemiséget tovább. Hol, mi az ami emészthető jobban. Ezek fontosak, és rengeteg ember sikeres gyógyulásában vesznek részt, nap mint nap. Ja hogy ezek nem jutnak el a televízió szintjére? Nemcsak oda nem jutnak el, de az érintettek is mélyen hallgatnak róla.

Lazíts egy kicsit, és köpd ki a csontot. :-)

További szép napot!
Zoltánnak sikerült a szegedi Media Marktban közel másfélszeres áron hazavinnie egy újrahasznosított Samsung merevlemezt, ami azonban nem csak használt, hanem hibás is volt. Vajon mire számítottak az üzletben? Hátha támasztéknak veszik a billegő asztal lába alá? Szombat délelőtt…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..