Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BEBEEE (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Egészen pontosan most járt le a határidő. Még nem döntöttem véglegesen a TOP 10-ről (amely szerintem TOP 12 lesz), holnap a nap folyamán kinnt lesz a szavazás. Minden további információ majd ott.Akiknek írtam korábban, hogy nem csatoltak képet, azok még reggelig pótolhatják…..
A sok érkezett pólók közül bemutatok hármat, amelyek bizonyára már nem fognak nyerni: Az első póló jelen esetben tényleg első póló, mert ez a beadvány érkezett meg elsőként. Sosem volt bajom a minimalizmussal (ahogy láthatjátok a blogon vagy a videókban) de jelen esetben…..
No mindenki, december óta várni kellett, de most újra itt van. Ahogy eddig legtöbbször, kreatívnak kell lennetek! Ez a nyereményjáték a már többször említett, tervezési fázisban lévő RPCJS pólókkal kapcsolatos. Már van pár saját tervezésű pólóm, de tudom, hogy ti…..
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
BEBEEE (törölt) 2009.07.03 12:37:28
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..