Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luise

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon akár százezres nagyságrendet is elérheti a pánikbetegek száma. A betegség felismerését megnehezíti, hogy sok esetben a betegek nem is gondolják, hogy pszichés eredetű betegségben szenvednek, hanem a betegség jellegéből fakadóan úgy hiszik, hogy valamilyen szervi…..
Luise 2009.08.12 10:17:17
sziasztok! elegge rendszeresen olvasom a forumot, mert erdekel, hogy masok hogy elik meg ezt a szörnyü betegseget, mert az szerintem. Olyan ember aki meg ezen sosem ment at, el nem tudja kepzelni mit jelent egy panikroham. eleg könnyü ugy ravagni, hogy hiszti meg kibuvo meg mittom mi.
Mondjuk, hogy le lehet gyözni, tutira biztos vagyok benne, csak, hogy hogy, meg nem igazan jöttem ra. A tegnap is rosszul lettem egy oriasi plazaban, millio ember es ahogy bementünk egy üzletbe ereztem, hogy keves a levegö es maris elkezdödött minden....az igazsag az, es ezt ti is biztos mind tapasztaltatok, hogy ha eppen semmi bajunk az eletben, akkor is ha felünk a rohamtol, akkor szuperül elö tudjuk produkalni. nem? na en ugyanis tegnap ugy voltam, hogy minden ok volt velem, csak kicsit izgultam azert a plaza latogatas miatt, mert tudtam nem szeretem a "sürü" helyeket. es zsipsz-zsupsz ahogy bementünk en maris rosszul lettem....es arra gondoltam vegig, hogyha forditva is ilyen szuperül müködne (marmint, hogy zsipsz-zsupsz megnyugtassam magam,) de jo lenne! egy orara volt szüksegem mig lenyugszom, raadasul a kerilanyommal voltam (ö 16 en 35) es persze szegyeltem neki megmondani, hogy mi a bajom. eleinte a gyomromra panaszkodtam, aztan arra, hogy mar hanyingerem is van, közben meg szoritott a mellkasom mint allat, es a tipikus felelem: most eszek össze. Nemreg raadusul meg ebböl is vizsgaztam pszichologiabol, hogy hogyan keletkezik a panikroham, - szoval meg az elmeleti reszet is ismerem, megsem megy olyan könnyen a magam megnyugtatas mint a magam felidegesitese. veletek is ez igy van??? - na szoval a panikroham egy teves eszme, ugyanis a panikrohamban szenvedö egy apro testi jelt total hibasan ertekel es ebböl jön a panik......mondjuk ez igy ok, es tenyleg igy van, mert akkor mar millioszor meg kellett volna mar halnom es meg egyszersem az volt az ok, de megis, mikor ujra meg ujra elkap ugyanattol felek. miert nem valtozik ez a tapasztalatok altal??? (marmint, hogy nem az lesz a vege, millioszor megtapasztaltuk) nem ertem. erti ezt valaki közületek?

amugy azt is eszrevettem, hogy mikor nehezebb problemaim vannak az eletben, akkor vagyok panikhajlamomsabb, van mikor meg sem parittyazom a tömeget, a levegötlenseget stb....ezert gondolom, hogy veled is igy lehet kedves "azaxx", ugyanis ahogy olvastam, mar nem kell hazugsagban elned, es megsem jo, mert szerintem is te is mar csak a repetaktol felsz es emiatt nem tud elmulni ez a szar....amugy partnernek ezt vegigelni es csinalni, tutira nem könnyü, en mondjuk altalaban ha nem vagyok egyedül nem felek annyira mintha valaki van mellettem, illetve nem lesznek a rohamok epp annyira erösek....
Ja meg meg azt is eszrevettem, hogy ha megmondom öszinten annak aki mellettem van, hogy mi a bajom, akkor is könnyebb lesz utana....tegnap mondjuk megmondtam a kerilanyomnak, hogy hat az az igazsag, hogy nekem van egy ilyen panik cucc bajom es utana sokkal könnyebb lett, nem is vette olyan komolyan, ez meg a masik bajom, hogy mindig felek rola beszelni, hogy ne tartsanak dilisnek....
na hat ennyi, csak gondoltam leirom ezeket, hatha masnak is tudok valamicsket segiteni
szep napot mindenkinek, es legyen mindenki jol! sziasztok!