Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dew-ree

20 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple ma megtartotta ebben az évben nagy valoszinűséggel az utolsó keynote-ját és sok más mellet bemutatta a legújabb iPad családot is.  Itt az iPad Air 2 és iPad mini 3. Míg a drágábbik modell teljesen új lett addig a mini csak egy ráncfelvarrást kapott. Mind kettő tablet…..
A SONY új készülékével megváltoztatja az aktuális lekicsinyített mobilok trendjét: Eddig szinte az összes nagyobb cég csinalt "csúcs" készülékéből egy mini változatot (Galaxy S4 mini, Htc ONE mini, stb.). Ezekkel a készülékekkel az a baj, hogy nem csak méretüket…..
A mai napon jelentették be a Nokia World-ön, Lumia 2520 névre hallgat és úgy néz ki mint egy átlagos Lumia, amit felnagyítottak 10.1 colos méretre. Apropos 10.1", a kijelző természetesen FullHD-zik és Gorilla Glass 2 védi, viszont ami ennél érdekesebb, hogy akár 650 nit-es…..
Ma este, itthoni idő szerint 19 órakkor kezdődött az Apple keynote-ja, amin többek között bemutatták az új iPad-eket. A nagyobikk model, 20%-al vékonyabb, 28%-al könyebb és összesgében térfogata 24%-al csökkent. A 468 grammos súlyával és 43%-al keskenyebb oldalsó kávájival…..
A Nokia új zászlóshajója, a Lumia 1520 mellett bemutatott egy olcsóbb 6"-os modelt is, a Lumia 1320-at. Ezzel a két modellel szálnak be a finnek a phabletek versenyébe, mellesleg ennek a kettő telefonnak van a legnagyobb kijezője a Windows Phone-t futattó mobilok között.  Az első…..
Sikerült a keresőóriásnál még egy bakit csinálniuk a Nexus 5 hivatalos bejelentése előtt. Véletlenül, egy pár órára, az online boltban a mostani Nexus 4 helyett már az 5-ös volt látható: Most már tényleg minden kiderült a telefonról, csak a megjelés dátuma nem biztos, most…..
Egyre többen probálnak meg a GoPro babéjrai törni az actioncam-ek piacán, de eddig senkinek sem sikerült igazán. Itt egy következő probálkozás: Pyle Hi-Spees HD Sports CameraNagyon jó kis frappáns nevet találtak ki ennek a kütyünek, mi? Rosszabbat el sem tudnék képzelni. Gondolom a…..
Ugyan a HTC még nem mutta be hivatalosan a One család legújabb tagját, már minden adat kiszivárgott a keszükékről és most még egy pár gyári(nak tűnő) fotót is kapunk a telefonról. A Max külsőre egy felnagyított változata a sima One-nak. Kijelzője hatalmas 5,9" lett megtartva…..
Habár a hír még csak meg a CNET UK tette közzé, de csak idő kérdése és meg kell jelennie a hivatalos közleménynek is. A Nexus 5-ről már majdnem mindent tudunk. Az új OS-ről még nem írtunk, de nem is nagyon lehet mit, nincs semmi hivatalos informácio az új…..
A trendnek megfelelően az LG is gyarapítja az elefántfül nagyságú telefonjainak kínálatát, itt a G pro Lite. A készülék 5,5"-os IPS kijelzővel érkezik, ami sajnos nem HD, felbontása csak 960X540. Ami azt illetti az egész készülék csak egy középes hardvert kapott: 2 magaos…..
Az Apple Bejelentette, hogy az új iPhone-ok október 25-től lesznek elérhetőek Magyarországon. Imádott kis hazánk mellet egyideüleg 24 másik országban is megjelnik az eddigi 11 mellett az 5s és az 5c. Többek között: Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Horvátországban,…..
Sir Jonathan Ive, az Apple design-guruja, kezelésbe vette a Leca M-típusú fényképezőjét. Jony-ról tudni lehet, hogy mindig a letisztultságra és a harmóniára törekszik. Állítása szerint a német Max Braun által megálmodott design elveket követi. A fénykepezőt Marc Newson…..
A Google Nexus sorozatának, 3 termékéből eddig csak egy kapta meg a frissítést, a kisebbik a tablet, a Nexus 7. A nagyon sikeres Nexus 4 helyére varhatóan egy 5"-os mobil kerül, ahogy azt már megírtuk. A 10"-os tabletről viszont még nem esett szó. Aki nem tudná, a Nexus termékeket a…..
Hazugság! Nincs igazság a földön. Megbolondult itt mindenki?! Hogyan lehetne egy olyan mobil platformnak 10%-os részesedése, amire kevesebb app van mint 10 évvel elezőt a 6600-as Nokiámra volt? Pedig nagyon úgy tűnik, hogy a számok nem hazudnak. Persze a 10%-ot nem világszerte érte-el…..
Mindenkivel erlőfordult már, hogy véletlenül vizes lett a kedvenc kütyüje és kapott egy mini szívrohamot, mert nem tudja, hogy fog-e egyáltalán még működni valaha. De most végre, megtudjuk védeni a véletlen bekövetkezett vízkártól. Ezt pedig 2013-ban három féle képpen…..
Használod egy hétig és elkezd kerülgetni a hányinger amikor egy hagyományos fülhallgatóra gondolsz. Olyan érzés váltani vezetékes fülhallgatóról bluetooth-osra, mint egy hosszú síelés után átvenni a síbakancsot és belebújni egy nike hyperfeel zokni-cipőbe. Ameddig nem…..
Ezen belül pedig a multimédiás tabletekre és nem pedig a könyvolvasásra specializálodott e-readerekre gondolunk. A belépő modelt, a 7"os kindle fire HD-t, már 139 dollért lehet megvásárolni az államokban. Ennyi pénzért azt hinné az ember, hogy csak egy középkategóriás hardware-t…..
dew-ree 2013.10.01 15:48:24
@protézisesh: mint megírtuk böngészésre biztosan elég, de ha mondjuk valaki az üzleti szegmensből egy 100mb-os pdf file-t szeretne megnyitni, annak szüksége lehet a nagyobb teljesítményre...
dew-ree 2013.10.01 16:21:53
@enpera: A sima fire-ben nincs, csak a HDX-ben
Eljött az iPadek frissitésének ideje. A nagy iPad(4)-et lassan egy éve mutatták be, a minire meg már nagyon ráfér a frissítés, mivel a konkurencia kezd nagyon beerősíteni. Ha összehasonlítjuk a kisebbik iPad specifikációit egy NEXUS 7 MkII-vel... Áhh papiron nincs is miről…..
Egy nagyobb kihagyás után, megújult erővel, újra folytatódik a Blog. Az elmúlt pár hónapot annak szenteltük, hogy jobbá tegyük az oldalt. Ezentúl már négyen fogunk írni, ami lehetővé teszi, hogy még gyakrabban tudjunk a lefrissebb Tech – infokkal szolgálni nektek.…..
 Régóta szerettem volna elmenni az Arriba-ba, de eddig csak egy éttermük volt Pesten és úgy hozta a sors, hogy sosem jártam arrafelé, amikor éhes voltam. Na de ma... Kaptam egy mms-t a barátomtól, ahogyan büszkén kortyolgat egy számomra ismeretlen mexikói sört. Egyből…..
Tegnap este sikerült durván kiviselkedni magamat az éjszakában, ami mindenki tudja milyen következményekkel jár. Ma reggel olyan rosszul voltam, hogy a sajat halálomat kivántam a szenvedés helyett. Mivel körülbelül hetente egyszer azért el szoktam intézni magamat, ezért az évek…..
Ez ugyan nem egy világgarancia, amit a Maceknél megszokhattunk, mégis óriási lépés: míg eddig csak az érvényesíthette a garanciát, aki a lakóhelyének megfelelő országban vásárolta meg a telefont, mostantól EU-s nyomásra bővülnek a lehetőségeink. Brüsszeli bejelentés szerint…..
 Tudom, már volt, de elképesztően bamba képre bukkantam:..
dew-ree 2009.11.03 19:57:29
 Újra Itt Van!..
dew-ree 2009.11.03 19:56:56
 ..
dew-ree 2009.11.03 19:56:09