Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allianna

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt végén részt vehettem Vanczák Gergővel a Rajna Maratonon, ami mindkettőnknek hatalmas élmény volt - a bejegyzés előtt egy rövid ízelítőt közlök, de nem sokára be is jegyzek :)..
 Egy kicsit fárasztó party-hét után, gondoltam kéne valami értelmeset is csinálni a hétvégén, így egy kiwi cimborámmal elmentem fát ültetni az Otago-félszigetre, ami közvetlenül Dunedinből indul. Gondoltam biztos jó lesz, mert levegőn vagyok, találkozom kiwikkel, gondoltam…..
Vercsi írásával párhuzamosan én is írni akartam a közgyűlés, pontosabban a tagság és tagi aktivitás témakörében. Ahogy V is írja új idők jönnek a Danubiusban, amit az elmúlt hetek, hónapok változásai idéztek elő. A közgyűlésen a szakmai és a gazdasági terv kapcsán, sok…..
allianna 2011.05.18 15:44:20
(A következő írást László Vercsi készítette)Az elmúlt pár hétben elég sok változás volt a klubban, egy részéről mindenki tud, egy részéről csak az a 24 fő, aki ott volt a tegnapi közgyűlésen, úgyhogy gondoltam virtuális pennát ragadok (plusz tanulni kéne, és ilyenkor…..
allianna 2011.05.18 15:39:16
        „London…rossz kaja, még rosszabb időjárás, Mary istenverte Poppins…London!!!” A helyzet, azért nem ennyire tragikus, bár tény, hogy London Európa egyik fővárosaként sok mindent adott a világnak. Például Budapest mellett…..
Ugyan maga bajnokság egy hete volt Cernobbioban (Como mellett), de az idő hiánya és az edzés előbbre valósága miatt csak most tudom közre adni ismét élményeimet. Ugyan az is igaz, hogy tegnap este megünnepeltük a versenyt a senior gárdával, egy jó kis vacsora+moxa kombó…..
allianna 2011.01.31 13:11:43
Nem tudom mennyire hiány pótló a mellékelt táblázat, hiszen az elmúlt évek során sokszor sokféle képen gondolkodtunk ezekről a távolságokról, és hát Ráró is egyszer kiszámolgatta egy MTK-s edzésen a gép előtt ülve. Mégis remélem minden DNHE-s vagy esetleg Külker, Ganz és…..
Egy játékos 2000 Hmm…egy jó, játékos kétezer. Ezzel kell kezdeni a holnapot. Érdekes, hogy a hosszú évek alatt felépített futball tudásomat nem villanthatom meg a DEK szilveszteri rangadóján, de így 2 hét kihagyás után még jobban fog esni az a bizonyos játékos. Elvégre…..
Van egy tartozásom egy kedves barátom felé…A bejegyzés persze erről fog szólni, de egy kicsit messzebbről kezdem. Egy kicsit nosztalgikus lesz, de utána rátérek a lényegre!Mikor kezdő evezősként a Danubiusba kerültem, úgy 9 éve, egy kicsit más volt a csapat, mint most. Egy…..
Igazából egy dolgot gondoltam, h minél hamarabb meg kéne veletek osztanom, még pedig, hogy megvettem a repjegyemet februárra:-). Február 6.án 18:05kor érkezem és 24.én délben jövök vissza. Még Sydney-ig nincs confirmálva a jegyem, csak Delhi-ig, de a héten majd erre is sor kerül...…..
allianna 2010.11.09 12:06:07
allianna 2010.11.12 10:18:14
@SH. Hanna: mindig elfelejtem, hogy Te az y generáció tagja vagy, és egyébként sem a 80-as évek kádári gulyás-kommunizmusában szocializálódtál, hanem a kenguruk és kacsacsőrű emlősök földjén...
:)
Kb. egy éve annak, hogy eldobott a sors magyar hazámtól, ahová ugyan gyakran hazajárok, de mégsem élek ott – mint azt a blog hardcore olvasói tanúsítani tudják. Ne féljetek, most nem egy iszonyatosan émelyítő, könnyekkel tele összefoglaló jön…Nem, azt későbbre…..
allianna 2010.10.27 12:03:18
Ahogy előzőleg írtam: tízről kellett visszaszámolnom péntek este, vagy tízszer, de inkább húszszor. Mindenesetre szombat reggelre megnyugodtam és elfogadtam sorsomat. Csak a dubló. A lényeg a verseny, a részvétel. Na jó – néha más is. Szóval másnap 11:55-kor, mint korábban…..
allianna 2010.10.01 11:51:51
„Hétvégén olasz bajnokság! 900-an leszünk, ifi-u23-felnőtt kategóriában. Már pihi van, Vandóval dublózunk is és persze a szkiff…” Így fejeztem be az előző…..
A minap történt velem, hogy kicsit hosszabbra nyúlt éjszaka után 9:00-kor befordultam a csónakház udvarára és meglepetésemre a jó öreg, mert hát, jó öreg, de cseppet sem gyenge Vandót tqaláltam a többiek között. Egy szó, mint száz egyből le is kaptuk a dublót a polcról és…..
Ez egy elmaradt bejegyzés, hiszen már majdnem két hete meg kellett volna, hogy szülessen a szegedi evezős egyetemi világbajnokság másnapján. Sajnos, a klub képviselőinek eredményeivel elmaradtam – így Csepivel és Ráróval, akik ötödikként értek célba a férfi ks kétpár…..
allianna 2010.08.25 11:19:56
Első neki futásban írni akartam a klub eredményeiről, de arról itt egy sokkal jobb összefoglaló, aztán írni akartam magáról a versenyről, de arról is írt valaki egy sokkal jobb és érdekesebb összefoglalót. Aztán végül úgy döntöttem sokkal egyszerűbb és elegánsabb is, ha…..
Bemelegitésként egy kis evezés:-) Voltam edzésen  múlt szerdán meg boxon csütörtökön. A boxot most vki más tartotta, aki felelős az egész klub kondi edzéstervéért, és eléggé megizzasztott bennünket. Egyébként egyre jobban utálom a csávót... Be kellett jelentkezni nála,…..
allianna 2010.06.22 12:56:58
@Vizipókom: Gratulálok Zita a remek államvizsgához... no meg, lenne-e kedved, egy remek evezéshez női nyolcasban, a Szegedi OB-n, ezt csak esetleg kérdem, van-e rá kapacitásod, bár tudom Vercsi a nagy szervező, és nem tudom; lehet, hogy már harminc embert beszervezett...

Szia Hanna, köszönöm a telefont, ezúttal nem engem kaptál kagylóvégre:)
üdv: Anna
ossziossziojjojoj!
allianna 2010.06.24 12:20:13
@Vizipókom: rosszul döntöttél...de azért sok sikert, hallottam EB-n brillíroztatok! Gratulálok! Bp. Bajnokságon csak vasárnap du. 4-kor négypárban indulok, szombaton, meg reggel edzem dublóban, de gyere, szerintem pl. szegény Vercsi az egész hétvégéjét lennt tölti szinte...

Szia Hanna, azért nyertek az osszik:)
Recently added – Nem rég hozzáadott… Nem rég hozzá adtam a média listámhoz Keruactól  Az útat, majd a hétvégén megfejeltem a Gorillaztól a Plastic Beachcsel és a ma, végre valahára és azután, mikor a futárszolgálatot már kétszer felhívtuk és a szieszta…..
Csak, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen az élet, ma délután füst boritotta be a várost, mivel a Kék-hegyekben erdő tűz megelőző égetéseket csináltak. Ez egyébként „csupán” 2 órányira van Sydney belvárosától, de az oviban is megéreztük a hatását... Azért túl…..