Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bAnál Amál

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig hozta létre a Honvédelmi Minisztérium a tartalékos rendszert, az első kilencvenkét önkéntes katona már le is tette az esküt Tatán. A HM boszorkányos ügyességű sajtósa erről az eseményről a következő tájképet tette közzé (kattintástól megnő):   A képen…..
Ilyet még soha, sehol, komolyan mondom. Ha valaki elmondaná, hogy mi az isten haragja történik ebben a filmben, és főképp miért, nagyon hálás lennék érte. ..
bAnál Amál 2010.10.28 21:04:52
@Filhipposz:Kérlek! Spárgát ákár mikor!
Rozi a moziban Kora reggeli WTF 2009.09.01 07:02:00
Sosem tanulja meg az ember, hogy az IMDb toplistájának alján nem éppen a meg nem értett művészfilmek tanyáznak, hanem az olyan tipikus gyerekkaratézós hollywoodi melléktermékek, mint a Pocket Ninjas. A videó magáért beszél. ..
bAnál Amál 2010.10.28 15:39:12
  Valószínűleg az ország legtöbbet pályázó hobbimotorosai közé tartozom. Évente nagyjából negyven pályanap, több ezer pályakilométer.   Aki fejlődni akar, sokat esik. Én is gyorsan akarok menni, ennek ellenére 2005. óta nem bukfenceztem. Illetve, ha egészen precíz…..
bAnál Amál 2010.09.02 18:43:31
Milliókat ejtett bámulatba az Avatarban feltűnő Pandora bolygó képzeletbeli tája. Azonban ha jobban körbenézünk, itt a Földön, kiderül, hogy nem is kell olyan messzire mennünk, ha ehhez hasonló fantasztikus képződményeket szeretnénk látni. Pandora lebegő hegycsoportjának, a…..
bAnál Amál 2010.06.03 00:47:36
@A nép fia:
Ott a pont!
Olvasom, hogy a németországi Neumünsterben a DEKRA* crash-laborjában világraszóló újdonságként olyan törésteszteket is végeznek, ahol a jármű ütközésienergia-csökkentő (pre-crash) rendszereit nem kell kiiktatni, így azok működése pontosan megfigyelhető. A gyakorlatban ez azt…..
bAnál Amál 2010.05.24 17:55:16
 A nyugdíjbiztosító statisztikái alapján elsőként a Pénzcentrum.hu tette közzé az öregségi nyugdíjasaink ellátási összegeiről szóló összeállítását még péntek reggel. A téma kényességét bizonyítja, hogy este már az országos csatornák híradóiban is részletesen…..
bAnál Amál 2010.04.26 20:04:24
@Martinm5: "Szerinted naponta hányszor és milyen témában vonulnak ki?
A napok többségében a f@szukat verik meg análfűrészeznek."

Te már csak tudod. Te is ott fűrészelteted az ánuszod vagy fogalmad sincs miről beszélsz. Ha ez utóbbi, akkor a hozzád hasonló szakértőkről már leírtam a véleményem.
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Faithless - Sun To Me (Faithless dub) [letöltés címlista] május 2.-án jelenik meg a Not Going Home, az új Faithless singlea címlistájukra feliratkozva ingyenesen letölthető a Sun To Me (Faithless dub)adunk egy nagy piros pontot a zenekarnakmert az ingyenes mp3 jó minőségű (320…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
bAnál Amál 2010.02.21 23:01:11
Mindenki jól tudja, hogy a kereskedelmi tévék szívük szerint még az időjárást is az éppen Drakulával közösülő Paris Hiltonnal mondatnák be, úgyhogy a Hal a tortán eheti fordulata és metaüzenete (rabolni, sikkasztani, sőt tán még ölni is cool) mérhetetlenül gusztustalan…..
bAnál Amál 2009.10.16 14:22:33
bAnál Amál 2009.10.16 14:32:51
@Mike36: kitől? A hajléktalantól? A fejléces nőnek valóban lefotósoppolhatták volna a mazsolát a nyakáról.
Pár éve Houstonban fogtam egy ceruzát, meg egy noteszt, és beálltam a sorba. Hogy akkor most kiderítsem, hogy ki volt a gyilkos, mivel gyilkolt és miért. Interaktív Cluedo a Helyszínelők dizájnjával szkinnelve: ennyi csak a CSI interaktív kiállítás, de ez pont elég ahhoz, hogy…..
A Balha Lujza téren felállított, világító igluról annyit lehetett tudni, hogy fiatal művészek és építészek alkotása, és biológiai módszerekkel tisztítja a szmogos levegőt. Ami nemes cél, végül is a szennyezett levegő rossz, a tiszta pedig nagyon egészséges. De mégis,…..
bAnál Amál 2009.10.10 20:22:27
Egyszerűen nem találok szavakat, ilyen nincs tőlünk keletre, délre, nyugatra, északra, ilyen nincs Kirgizisztánban, Mongóliában, Botswanában, Indiában, sehol a Földön. Ilyen csak Magyarországon van: 40 centiméteres kilátót építettek Bodrogkeresztúron. Az alpolgármester azért…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
bAnál Amál 2009.10.01 21:41:27
Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég…..
Egészen egyszerű dinamós szerkezet, melyre bármilyen usb-n tölthető kütyüt fel lehet tölteni. Így hosszú bicikliutaknál sem fordulhat elő, hogy lemerül a telefon, még ha nincs is konnektor a közelben. Via OhGizmo!..
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
bAnál Amál 2009.08.21 18:39:19
@es2300: A normális életet folytatni igyekvő emberek biztonságérzete már régen megszűnt. Ha valakik mások kirablásából próbálnak megélni, könnyen meglehet, hogy egy-két sértett előbb-utóbb ilyen értelmetlen válaszlépésre szánja el magát. Ez a szomorú gyilkosságsorozat meglehet, hogy a másik oldalt is elbizonytalanította kicsit.
bAnál Amál 2009.08.21 19:00:51
@es2300: Amiket felsoroltál, azt valójában már régen megkapták, csak nem akarják. Persze kapóra jön ez a politikusoknak, mert amíg a cigánybűnözéssel vagyunk elfoglalva, addig a háttérben mehet a pusmus. A megélhetési bűnözésről véleményem szerint csak az tud érdemben nyilatkozni, aki már elszenvedte.
bAnál Amál 2009.08.21 19:32:53
@es2300: na legalább nem kell leírnom, mert Fél_Kupica megválaszolta. Az a baj, hogy a társadalomtudósaid olyan távol állnak a vizsgálatuk tárgyától, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
Egész könnyen beazonosítható az átlagos munkavállaló viselkedése, amikor állást keres. Az elhatározás meghozatala két részre osztható, ha feltételezzük, hogy nem kényszer szülte helyzetről van szó. Gyors és lassú, mint a táncban. Azaz pl. valakinél "betelik a…..
bAnál Amál 2009.06.04 23:00:44
@Animacs: A kedvedért egy óra múlva megismételném. De már alszok. Zzzzzzzzzz
Azt már a Képviselő Funky is leszögezte, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester a magyar politika szórakoztatóbb szereplői közé tartozik. A világ egyetlen embere, aki Deutsch Tamás stílusát véli követendő példának most viszont egy kicsit talán tágan értelmezte a…..
bAnál Amál 2009.06.04 22:14:31
@Wita.hu Joe: Szívemből szóltál Pajtás!
bAnál Amál 2009.06.04 22:15:37
@szobatars: Miért nem igaz? Magyarázd ki!
A Hungarian Cycle Chic fáradtságot nem kímélve, 6 női és 4 férfi elődöntő után végre kihirdethette, ki volt a legszebb legsikkesebb, legstílusosabb lány és a legszebb legsikkesebb, legstílusosabb férfi – olvasóik ízlése szerint – az áprilisi bringás…..
bAnál Amál 2009.05.08 22:57:33
@Môžeš mi pomôcť?: Nem kicsit buzi színezetű hozzászólásod nagy vidámságot okozott itt szerény körünkben.
Ami azt illeti, inkább elnyámnyogok a hamburgeren, mint egy motoros kipuffogón.