Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cemetary

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
Elugrana velem egy étterembe a közelbe? Szeretnék pár dologról Önnel beszélni” – mondja recés hangon valaki. Amíg nem néztem a képernyőre egy sorozatgyilkost vizionáltam, de a jó öreg megbízható Derricket láttam magam előtt. A Duna Tv ment ugyanis. Én azt is értem,…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Ülünk reggel, egyik kezünkben a pirítós, a másikban meg a maciméz, a tévében pedig éppen Jockey Ewing nyilatkozik a benzináremelésről. Nem, nem Larry Hagman, hanem Jockey, texasi kalapban, és még meg is jegyzi, hogy az egészről nem a konvergencia-program vagy a közel-keleti…..
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
Az RTL Klub sportközvetítéseit szidni már lassan olyan, mint belerúgni a földön fetrengő Thürmer Gyulába, és közben az hajtogatni röhögve, hogy csak fél százalék baszd meg, csak fél százalék! De azért azt még sem hagyhatjuk szó nélkül, hogy tegnap a Forma-1 montreali…..
Emlékeznek még a Blikk és az RTL Klub kamubotrányára, amelyben jól leleplezték, hogy nem is élőben táncolt Medveczky Ilona, a Szombat esti láz döntőjében? Na most akkor íme egy levélíró, aki ott volt, és látta mi is történt: Sziasztok! A lóláb ott lóg ki a Blikk…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
Az ilyen sajtóközlemények miatt jó újságírónak lenni, különösebb komment nélkül közöljük is a Főpolgármesteri Hivatal levelét, melyben a négyes metró fúrópajzsának legfontosabb eleme emberfeletti sztárrá transzformálódik, akit személyesen fogad a…..
comment:com Polgári függetlenség 2006.06.08 00:36:00
A Rádió 17 által kiadott "Független Polgári havilap" nem sieti el a dolgokat. A májusi szám egy áprilisban készült Gyurcsány-interjút közöl, és ez a májusi lapszám valamikor május legvégén került a postaládákba, én például mostanában találtam csak…..
'06.06.06., azaz a Sötét Úr napjának tiszteletére a WFMU rádió blogja összeállított egy mp3-kalauzt a különböző metálstílusokhoz, hogy az egyszerű power metál, grindcore, thrash vagy stoner rock mellé az olyan alműfajokban is otthon legyünk, mint az easy listening ska…..