Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galadh Ereb

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy csésze energia Futóbolond 2016.03.23 23:39:06
Valahogy annyi, de annyi energiám van mostanság, hogy úgy érzem, adnom kell belőle a világnak. Jövő hónapban futom életem első félmaratonját, méghozzá otthon, Magyarországon és nagyon NAGYON várom már. Annyira szeretnék találkozni pár olvasóval, remélem lesztek páran a Vivicittán! :) Futni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..
Ugyebár az Otherworld.hu stábjában vagyok, szoktam oda is írkálni cikkeket (mozisokat), meg ugye ott a fórumom.   Nemrég meghívtak egy Rock Band tesztelésre és bár a játékvilág új konzolos generációja cseppet sem hoz lázba, ezt azért mégis kipróbáltam. Így két…..
Galadh Ereb 2008.10.14 15:11:00
Udv!

En ezekrol a jatekokrol csak annyit tudok, amit egy idevago South Park reszben lattam. (Egy reszlet:
www.youtube.com/watch?v=f-2Zw0hgfEw)
Azt, hogy a dob, meg a gitarok, esetleg szinti ha van hogy mukodnek el tudom kepzelni. De valaki magyarazza mar el nekem, mit csinal a program a mikrofonnal, mert nem ertem.
Koszonom :-)