Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiberneky

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Learning the Hungarian expressions and phrases is fun! Make sure you send this to your friends. 1. Hungarians don't say "I respectfully disagree." They say "Te valami mocskos komcsi/náci/zsidó lehetsz!" (You're probably a dirty commie/nazi/jew.) 2. When you get on a bus in Budapest, you…..
Vannak városok, melyek a helyi nyersanyagoknak, jó közlekedésföldrajzi adottságaiknak, vagy bizonyos közvetlen adminisztratív intézkedéseknek köszönhetik virágzásukat. Azonban viszonylag kevés olyan településről beszélhetünk, melynek népessége az adórendszer kiskapuinak…..
kiberneky 2015.01.14 01:11:51
Az Orgona ösvényen - aminek már a címe is valami álomvilágot sugall - található az a 70 négyzetméteres ház, aminek a képek tanulsága szerint, nem csak az egyik legművészibb beállítottságú (illetve "képmanipulátor" alkalmazást használó) tulajdonosa van, hanem valóban…..
Tanúként idézte a kurucinfó domain-bejegyzőjét és szerverszolgáltatóját a San Francisco-i kerületi bíróság, miután az antiszemitizmus ellen fellépő Tett és Védelem Alapítvány az Egyesült Államokban is eljárást kezdeményezett, hogy kiderüljön, kik a felelősök a nemzeti…..
kiberneky 2014.04.19 21:36:47
@kormányváltó Wartburggal:

Nekem úgy jön le, hogy a bolsikat lecseréltük a még pofátlanabb újbolsikra.

Ha létezne valami nemzeti kapitalista párt, mondjuk egy Jobbik-Bokros vagy inkább Jobbik-Ron Paul kombináció, arra még talán szavazni is hajlandó lennék.

Egyébként mitől naiv a kapitalista?
kiberneky 2014.04.19 22:50:57
@kormányváltó Wartburggal:

Más mértékben vagyunk kapitalisták. Én az osztrák iskolát (austrian economics) fogadom el.
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
kiberneky 2010.11.18 01:20:29
@Tóta W. Árpád:

Foglalkozhatnál például Szudán, Észak-Korea, Burma vagy Kirgizisztán emberi jogi helyzetével. Vajon miért épp Izrael érdekel ennyire?

Először is azért, mert vicces, hogy a legnagyobb nácizók simán überelik a nácikat. Multikulti über alles, teljes médiahenger bedobva amikor más népek együttéléséről van szó, de nehogymá bármilyen joga legyen egy nemzsidónak a szentséges Izraelben.

Másrészt kicsit több közöm van ahhoz, ha egy konfliktus két nép között zajlik, mint amikor mondjuk Észak-Koreán belül.

Harmadrészt végülis szarnék bele, hogy a zsidók, arabok mit csinálnak egymással, de mivel a zsidók Amerikát is berángatják a konfliktusba, előbb utóbb a helyi csetepaté világméretűvé válhat, és az már engem is érint. Nem beszélve arról, hogy Irak, Afganisztán megtámadása Amerika részéről is egyértelműen az izraelhű neokónok keze munkája, ami jó nagy mértékben hozzájárult a mostani, egyre súlyosbodó gazdasági válsághoz.
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Szexofon blogja A kezdetek 2010.08.26 06:28:00
Későn érő típus voltam. Ennek tudatában lassan nyíladozott bennem a szex és a nemiség iránti érdeklődés.Valahogy mintha akkoriban tudatában is lettem volna ennek.Privát elméletem szerint azért, mert túl jó gyerekkorom volt. Nem nagyon akartam kijönni belőle. Egészen addig,…..
Praxis Elvettek tőlem 20 évet 2010.08.02 06:00:00
Tisztelt Praxis! A következő történetet osztanám meg az olvasókkal. Az egész jó pár évtizeddel ezelőtt kezdődött, még óvodás koromban. Kevésre emlékszem azokból az időkből, de arra tisztán, hogy éjszakánként elég gyakran másztam ki az ágyamból, mert nagyon fájt a…..
Olvasónknak nem válaszoltak, így hát hozzánk is eljutott végül a levél.Tisztelt Címzett!Tegnap (2010. 06. 01.) Vonattal érkeztem Budapestről Szolnokra, 21:45-re ért be a szerelvény. Szolnok állomáshoz  közeledve egy középkorú szemüveges, átlagosnál vékonyabb…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
OFF: Légyszíves kommentelés elött, olvassátok el a posztott ne csak az index ajánlóját! On A százholdas pagony fővárosi részén elterjedt nézett, hogy aki Jobbikosokkal beszélget, az bizony nem ehet mézet! Kérem a kedves demokratikus erők parlamenti képviselőit, a…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Ezúttal a távoli múltba utazunk, és megtudjuk, hogy az előző rendszerben dúló csajos-pasis viszonyok rémisztően hasonlítottak a mai állapotokhoz. Hiába nézett ki észbontóan a srác, roncs Lada-derbiken kívül nem lehetett vele másról beszélgetni. Most megtudjuk, hogy a külcsín…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..