Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaphod_Beeblebrox

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
Zaphod_Beeblebrox 2018.03.21 07:27:53
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Ha egy jogban jártas kicsit nekifeszülne ennek a hozzászólásnak, elképzelhető, hogy egy Gyorskocsi utcai segglyuk tágítás lenne belőle. Egyébként az NBH már nem létezik.
A baguette azáltal emelkedik a kiflifélék, vágott zsemlék fölé, hogy többféle módon fogyaszthatóak és vívni is lehet velük. Mindkettő egyaránt fontos, mi most mégis az elfogyasztásukra koncentrálunk. Kis szeletekre vágva guszta kis katonákat varázsolunk belőle, hosszában félbevágva pedig embert…..
Elértünk egy olyan időszakhoz, amikor már mindenből létezik "okos". Ebben a blog bejegyzésben egy okosórát fogok bemutatni, természetesen a kínai piacról. Mitől lehet okos egy óra?  Mit kellene tudnia egy órának a pontos idő megjelenítésén kívül? Még sok más hasonló kérdést tehetnénk fel ezzel…..
Zaphod_Beeblebrox 2016.05.24 11:58:02
1963. szeptember 15. Az albamai Birmingham baptista temploma és színesbőrű gyülekezete ellen elkövetett bombamerényletben megsérült gépkocsik. A detonációban négyen haltak meg  ..
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
A magam részéről már az első pillanttól kezdve lelkesedem a FUTÁR-ért, vagyis a BKK új GPS-es utastájékoztatásásért. Hurráztam a bejelentésnél, az első tartóoszlopok kihelyezésénél, az első kijelzők felszerelésénél. Igaz azóta akadtak gondok vele. Például a Várban,…..
Újabb fejezettel bővült az Orbán Viktor Barátait Megsegítő Különös Véletlenek Példatár. A lex Járai, lex Borkai - és hosszan sorolhatjuk még - után a kiválasztottakat rendszeresen megsegítő Nemzeti Véletlen ezúttal a takarékszövetkezeti bizniszben érdeket Videoton…..
Miután kedden-szerdán Viktorunk politikai értelemben szánalmas vereséget szenvedett a strasbourgi nagypályán, következésképpen újabb összecsapásokat helyezett kilátásba, majd csütörtökön hazai porondon dekázásban látszólagos revansot vett, a pénteki mantra alkalmából…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.06 14:34:56
@Blogger Géza: A jelentést meglepően nagy többséggel fogadták el: 370 képviselő szavazott mellette, 248 ellene, és 82 volt a tartózkodások száma. Abban a parlamentben, ahol közel egyenlő a bal- és a jobboldal aránya, ez meghazudtolja a magyar kormány állítását, hogy a jelentés pusztán a baloldal összeesküvése volna. A 754 képviselő közül mintegy 50 hiányzott, de a jelentés mellett leadott szavazatok száma mégis nagyobb volt, mint az összes baloldali párt képviselőinek száma együttvéve. Egyszóval a baloldal akkor sem adhatta volna le az összes támogató szavazatot, ha minden képviselő jelen lett volna. És mivel a 82 tartózkodásnak az volt a hatása, hogy a jelentés átment, ezeket inkább „puha” , támogatásnak, mint bizonytalan vagy negatív szavazatoknak kell tekinteni.

A legtöbb tartózkodás kétségkívül a Fidesz saját pártjából, az Európai Néppártból (ENP) érkezett. Az ENP sok képviselője előre jelezte, hogy nem tudja támogatni Orbánt, de nem fog nyíltan a saját pártja álláspontja ellen szavazni, mert a párt hivatalosan támogatta a magyar miniszterelnököt, de nem követelt meg ennek megfelelő szavazást. A Fidesz arra számított, hogy majd a pártfegyelemre megmenti.  De mos már világos, hogy a Fidesz rettenetesen elszigetelődött az ENP-n belül.
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.06 17:14:24
@Blogger Géza: 52-52% ? Számolni hol tanultál? A Lendvay utcában?
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.06 20:00:11
@Blogger Géza: Te fogalmatlan! 52 - 52 %-os arány hogy lehet?? B+ ha összeadod a kettőt az már 104 %. Közben szaporodnak a képviselők, vagy mi fene? Szokásos demagóg dumát nyomod és csúsztatsz. A lényeg nem azon van, hogy mekkora százalék szavazott, ha nem, hogy a néppárti képviselők egy része nem állt ki a zsebnapóleonod mellett. Rájöttek, hogy ehhez már nekik sincs gyomruk.Látom neked még van. Fura egy ember lehetsz? Ha egyáltalán annak lehet tartani.
"Ebben az országban épp az a jó, Hogy nem ide figyel a mindenható. Ha valami van ami mozdítható, Az mázli... úgyhogy ellopható... Ebben az országban még az a jó, Hogy itt minden és mindenki lenyúlható. Nem számít az intés nem számít a szó, Az…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.06 17:38:10
@zobod: Napi Gazdaság a birtokába került információk alapján.

takarékok betétesei pénzéből stafírozta volna ki a szektort még 2011-ben

Csúsztatás á la fidesz.
Vastagbőr Július negyedike 2013.07.05 11:01:00
Még nincs is kampány, a szegény képviselők júliusban is az Országgyűlésben dolgoznak vannak, az ELMŰ és a FŐGÁZ, a kéményseprők meg a palackosgáz-forgalmazók bábként mozgatják az Európa Parlamentet és a Bizottságot. Barroso egyik reggel egy gázpalackot talált az ágyában,…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 19:22:14
@Vidéki: Ezt is Hofi mondta:

-Mama,jogállamban fogunk élni!
-Már megint költözünk,kisfiam?!
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 19:24:30
Már, már szokás, hogy a kormány megint eltereli pár millás hirdetéssel a figyelmet... mondjuk a trafikmutyiról... mondjuk a takarékszövetkezetek államosításáról... vagy... mondjuk a földtörvényről. A nagy kapkodásban azonban sikerült leírni helyesírási hibával a "túlzott…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 18:55:44
@Abigggg: Tudod mi a mondanivaló? Egy valag pénz, aminek megint seggére lehet verni, jól kitömni a haverokat meg klientúrát. Ennyi a mondanivalója.
Kevés unszimpatikusabb kormányt hord a hátán a föld mint a Fidesz-KDNP koalíció, azonban jobb lenne, ha Rui Tavares először otthon nézne körül. A gazdasági válságot politikai válsággal cukrozzák Portugáliában. A pénzügyminiszter és a külügyminiszter sem bízik abban, hogy…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 12:09:12
@$$$=$$$: ez nagyon mellé ment. szarok a gyurcsányra :)
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 12:10:40
@Outlooker: gazdasagiradio.hu/cikk/92753/

A lényeg az, hogy 150 milliárdot már buktak a narancsos fiúk a bulin.
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 12:19:30
@$$$=$$$: Lehet, mert én nem is vágyom rá ellentétben más zsebdiktátorkákkal.
Vége van. Vége. Ennyi volt. A kurvaéletbe! Pedig mennyi mindent megpróbáltam. Mennyit tettem, mennyit gürcöltem. Mennyiszer elmondtam, hogy kettős mérce. Hányszor ordíttattam a Hankiss Ágnest hiába. Akkor már a párttól is megkaptam, hogy: "A kétharmados demokratikus többség…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.04 18:23:30
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem igaz mert Péterünk ma megmondta a frankót,

"EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET épül,... az ország EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET."

hvg.hu/itthon/20130704_Tavares_Orban_parlament

holnaptól ez váltja a "Magyarország jobban teljesít"-et. Minden fide$$droidnak ezt kell fújni éjjel-nappal.
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.05 07:40:36
@Kék az ég: Volt. Mesterházy odacsapott vikinek, hogy anno még az EUs pénzek megvonását is kérte.

Itt megnézheted a beszédet:

www.youtube.com/watch?v=_wQqRJu-ATE
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
Meglepően sokáig várt a hatalom azzal, hogy megszerezze a takarékszövetkezeti szektort. Nem tudni, miért pöcsöltek eddig, de végül magát az egyeztetés nélküli törvényalkotást olyan gatyaszaggató gyorsasággal tolták le, hogy még Demján Sándor kevés haja is úgy állt égnek,…..
Úgy tűnik, hogy a változatosság kedvéért Orbán Viktor harcolni fog. Kemény legény ez. Még egy kínai utat is lemondott azért, hogy eljusson Strasbourgba suhogtatni a fakardot. Ahol körülnézett, megpillantotta Morvai Krisztinát tetőtől talpig matyóban, és megállapította: ugyanaz…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.04 13:58:04
@Attitude Adjuster: Látom neked se jött át, hogy miért született egyáltalán ez a jelentés és miért lett elfogadva.

A kérdés az:

Megteheti egy EUs értékrendet csak szavakban elfogadó és fennen hirdető kormány, hogy ezen értékrendekkel ellentétes törvényeket szavaztasson meg, 2/3-dos többségének birtokában?
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.04 14:17:15
@Attitude Adjuster: "EU-s értékrend" ugyanis nem létezik,

Ezt a Lendvay utcában légy szíves. Ott vevők az ilyen mesékre.
Laodumin Tavares nem továris 2013.07.03 05:32:38
Van az a nagyon híres jelenet, amikor Hruscsov a cipőjével csapkodja az asztalt az ENSZ-ben... Nem lennék meglepődve azon, ha ugyanaz a lábbeli előkerülne egy zártkörű Fideszes "gyerekek ennek a Tavares zöld embernek adjunk valahol trafikot csak fogja be a pofáját" rendezvényen,…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03 22:28:49
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03 22:31:12
@zobod: Miért mit kéne tennie? Raboljon bankot? Hülye.
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.04 08:55:45
@zobod: Továbbra is hülye vagy. Szerinted mit kéne csinálnia Tavaresnek? Bazmeg ő EU képviselő, nem kormánytag. Nem a pénzügyminiszter. Minek foglalkozol politikával ha lövésed sincs róla?
Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos -…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03 18:30:29
@félázsiai 2llkedő: Élvezet olvasni a kommenteket. Ennyi agymosottat. Aki nincs velük azoknak egy a válaszuk van, takarodjanak az országból.

De talán az egyik legérdekesebb hozzászólás ez:

"nem értem ezt az egészet, én Ausztriában élek, nagyon érdekel a politika és a hazám sorsa, így oda is figyelek minden hírre ami magyar vonatkozású. olvasom a napilapokat és nézem, hallgatom a híreket naponta többször munkába menet-jövet. soha nem hallottam még olyan vonatkozású híreket ami magyarországról negatív képet mutatott volna. soha nem olvastam semmit ami sértette volna magyarországot. itt senki nem venné a bátorságot, hogy egy országot vagy nemzetet megsértsen, vagy támadjon. ezzel szemben a miniszterelnök és pártja valamint szövetségesei, mint pl. morvai hisztina, egyfolytában azt próbálják a maggyar nemzetbe súlykolni, hogy európa rossz európa gonosz európa a magyarok vesztét akarja. nem tudom mi ezzel a cél és hogy miröl próbálják ezzel elterelni a figyelmet és sajnálom, hogy ennyi honfitársam bedöl ennek hülyeségnek. ez nem fog semmi jóra vezetni. persze magyarként nem is várhat el túl sok jót az ember a vezetöitöl, hiszen nem éppen arról híresek, hogy nemzetüket szolgálják. a trükközésnek és az emberek félrevezetésének mindig is nagy volt a hagyománya kis hazánkban."
Igen, mélyen tisztelt polgártársak, ez az egész ügy undorító és mocskos. Ahhoz is nehezen szoktunk hozzá, hogy bizony a politika az adóforintokat és a közvagyont időnként sajátjaként kezeli. De a Fidesz új fejezetet nyitott. Ha ennek a történetnek nem szakad 2014-ben vége, a…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03 14:42:46
@Blogger Géza: Ki kell ábrándítsalak a világ nem jobb és bal, nem feket fehér csak az egyszerű komplexebb gondolkodásra képtelen egyéneknél mint te.Úgy hogy nem veszem magamra amit a sötétbalról firkáltál. A magánszemélyek által üzemeltetett Bt-k ről meg a barátod gugli. Elég csak annyit beírnod Continental.:)

A Tesco és társai meg elmondták: a legtöbb áruházukban lesz mutyitrafik.Ahogy a mocskos multi benzinkutakon is lesz.
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03 14:55:16
@midnight coder: Persze a lenyúlást meg kell valahogy magyarázni. Még se mondhatják, hogy kell a pénzed, mert nem értünk a közgazdasághoz és másként nem tudunk bevételt termelni.
Zaphod_Beeblebrox 2013.07.03 18:23:09
@Blogger Géza: Látom te még mindig leragadtál a fogyasztás visszaszorítása c. mesénél.
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Zaphod_Beeblebrox 2013.06.04 17:10:21
Zaphod_Beeblebrox 2013.06.05 08:17:15
@Pitypalatty úrfi: Ez van mikor a szerencsétlen angol anyanyelvű más nyelven próbál megszólalni. Szerencséjük, hogy világnyelvet beszélnek mert minden más nyelv főleg a latinok kiejtése nevetségesen hangzik a szájukból. Jókat szoktam röhögni Jamie Oliveren mikor olaszul próbál kommunikálni. Szerintem az olaszok is jókat röhögnek magukban az angol akcentuson.
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
A köztévé valamilyen titokzatos oknál fogva elhallgatja, hogy jövő pénteken, azaz hét nap múlva bemutat egy vadonatúj magyar tévésorozatot, a Szájhősöket, amit az a Kapitány Iván jegyez, akinek a Beugrót (is) köszönhetjük. Míg a Marslakók című, tavasszal induló napi…..
A kormány a költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal zárolta a BKV-nak 2012-ben szánt 32 milliárdos támogatást, az ORFK 800 millió forintnyi éves bérletet mondott le, az állami cégek közül egyre többen nem vesznek BKV-bérletet a dolgozóiknak, Matolcsy nem volt…..
Zaphod_Beeblebrox 2012.01.10 18:13:40
@Never: Na, már megint egy kisebbrendűségi komplexusos vidéki.
Serbia Insajd Burek 2.0 2010.10.17 16:22:00
Vannak kaják, amelyek egyszerűen nem működnek, ha külföldre viszik őket. Az istennek se lehet eladni például a BurekOT Magyarországon. Legalábbis úgy nem, ahogy azt Szerbiában teszik. A topolyai piacon még mozgó burekos is volt korábban, úgy 10-20 éve. Nem valami kis kosárból…..
Zaphod_Beeblebrox 2010.10.18 08:36:29
@ChPh: Bezony. Onnan terjedt el az egész Balkánon, Anatóliáig. Az eredeti neve börek.