Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I Empire

51 bejegyzést írt és 170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GQ összeállított egy 15-ös listát, aminek egyik elemét kicseréltük ugyan, de csak a békesség kedvéért, egyébként nem változtattunk rajta. A legvégén szavazhat mindenki, ha valaki úgy érzi, az ő kedvence kimaradt a listából, kommentelje be, és lesz egy másik poszt is.  1.…..
Bővül a DC Comics tévéuniverzuma: a Arrow (CW), a Flash (CW), a Constantine (NBC) és a Gotham (Fox) után jön a Supergirl, ráadásul a CBS-re, így az ABC-n kívül már mindegyik nagy csatornán jelen lesznek (már ha addig nem kap kaszát valamelyik), az ABC-n a Disney-Marvel vonal miatt…..
I Empire 2014.09.23 15:19:55
A Sorozatjunkie szedte össze a nyári "uborkaszezon" fontosabb premierjeit, és ugyan már mi is írtunk arról az iszonyú dömpingről, ami ránk vár a mondjuk öt évvel ezelőtt még joggal nyugis, lassú időszaknak tartott nyáron, de egyrészt nem árt az ismétlés, másrészt azt meg nem…..
      Tegnap este befejeződtek az Európa Bajnokság A csoportjának mérkőzései, amik nem kis meglepetéseket tartogattak. Tegnap este olyan ideges voltam, hogy nem akartam elkezdeni ezt a cikket, mert még a végén olyat találok mondani... Mára viszont jobb a kedvem, hiszen…..
Idén is ellátogatunk a Monte Carlo-i televíziós fesztiválra, oda, ahol tavly Osvárt Andrea Arany Nimfát nyert színészi alakításáért, és ahol most a Hacktion mutathatja meg a flansziáknak, hol lakik a magyarok istene. A vasárnap kezdődő hepajra most is ellátogat pár nagyság a…..
    Itt az ideje, hogy jobban megismerkedjünk az Európa Bajnokságon szereplő szláv csapatokkal. A sors ráadásul úgy hozta, hogy egy szinte szláv csoportot rakott össze. Az A csoportban a lengyelek, az oroszok, a csehek és a kakukktojás görögök csapnak össze egymással. Sokak…..
    A nagy pestis járvány 1347-52 között söpört végig szinte egész Európán, miközben megtizedelte a lakosságot. A legfélelmetesebb dolgok között tartották számon annak idején, harcoltak ellene, de nem tudták legyőzni.    Két típusa is van:…..
    Köszönhetően az új rendszernek, évről évre egyre több olyan csapat jut be Európa legrangosabb bajnokságába, amelyeknek eddig nem volt szerencséje hozzá. Így egyre többen férnek hozzá a húsosfazékhoz, bevételhez juttatva a kis csapatokat. De a blog…..
comment:com A nap képe 2011.09.06 10:00:00
Holnap este véget ér az F/X egyik legfontosabb sorozata, a Rescue Me. Nézed. ..
I Empire 2011.09.06 19:19:22
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..
I Empire 2011.09.01 08:31:51
    Jaroslav Seifert vitathatatlanul az egyik legnagyobb alakja a cseh irodalomnak, pedig sokan nem is ismerik. Még a csehek közül is sokaknak előbb jut eszébe Kafka, Hrabal, Čapek neve, mint Seiferté, pedig ő az egyetlen cseh író, aki irodalmi Nobel-díjat kapott.…..
Idén 27. alkalommal osztják ki az észak-amerikai tévékritikusok szervezetének (TCA) díjait. A szervezetnek 200 amerikai és kanadai tagja van, a díjat nagyjából azokban a kategóriákban osztják ki, mint az Emmy-t szokták, és idén végre a reality-műsorok is kapnak szobrot. A gálára…..
Kiefer Sutherlandre valószínű, hogy élete végéig Jack Bauer megformálójaként fognak emlékezni, de miért is ne próbálkozzon mással. Ettől függetlenül még játszhat szórakoztató művekben. A színész leszerződött a Fairytale of New York romantikus filmre, mellé pedig…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
I Empire 2011.04.27 09:02:29
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
Na jó, nem úgy, hogy otthonra dévédév olcsóba', hanem beszállva a nagyfiúk táborába, a Viasat6-nak. A nép akarat fogja ugyanis eldönteni, hogy az NBC két idei újonca közül melyik kerüljön képernyőre, a The Event vagy a The Cape. Az egyik tőrőlmetszett sci-fi, botrányos…..
    Nagy örömömre szolgált az elmúlt hónapokban a cseh sörözők számának növekedése Budapesten. Noha számuk egyáltalán nem magas, de beindult egy kezdeményezés, az emberek kíváncsiak, sőt vevők a jó sörre, és hajlandóak megfizetni a jó minőséget.…..
Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 76., Látogatás: 2010. november 24.18:10-21:50. A klasszikus cseh érzés helyett a magyar valóságot majszolhattuk...
I Empire 2011.03.15 14:13:35
A Való világ 4 és a hozzá hasonló reality-műsorok versenyzői között kevesebb eséllyel találunk Mensa-tagot, mint az Nb1-es bajnoki mezőnyben (pedig ott sincs túljelentkezés), ez világos, VV Alekoszt nem az eszéért szeretjük, na. VV "erőszakból diplomázott" László…..
Ha valaki múlt héten azt mondja nekem, hogy a 22. évadát szerda este elkezdő Survivor nyitóepizódja olyan szórakoztató lesz, mint az első évad utolsó törzsi tanácsa, körberöhögöm. Erre tessék: a valóságshow-k doyenje olyan résszel nyitott, hogy csak pislogtam. Spoileresek…..
    Folytatódik az irodalmi sorozatunk, ami már jó rég jelentkezett cikkel, úgyhogy épp itt az ideje, és ezen alkalomból egy igen különgeles személyt veszünk górcső alá, ez pedig Jan Kollár. Személyén osztozik a cseh és a szlovák literatúra, Kollár ugyanis…..
I Empire 2011.02.10 09:07:27
@Sopronec: Ezt nem is tudtam.
Orosz tudósok elkezdték építeni a XXI. század Noé bárkáját. Végre van esélyünk túlélni a világvégét!Ha a Földet veszélyezteti a kipusztulás, a globális felmelegedés, vagy éppen egy újabb jégkorszak, az emberiség biztonságban lehet Noé bárkájában. A bibliai nevet az…..
I Empire 2011.01.20 18:49:41
@phaszfej: Téged a név kötelez? Nincs is igazad.
Szláv Virtus Prágai rendőrök 2011.01.14 10:41:00
Egy kis móka. Habár véresen komoly.  ..
    Kedves Olvasóink! Közeledik már a Karácsony, habár szerintem még van addig bőven idő, mindenesetre mi sem maradhatunk ki a felvezetésből. Azt találtuk ki, hogy tudósítunk Prága és Krakkó karácsonyi vásáráról, élőben! Noha ez csak annyit jelent, hogy mi ott…..
I Empire 2011.01.09 15:44:29
@-kk-: Lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam, tehát: nem nagyon ismerik és nem is nagyon használják. Természetesen igaz, de a választék belőle igen csekély, legalábbis ha a hazai viszonylatban nézzük.
Szláv Virtus O2 Arena 2011.01.08 09:16:00
    O2 Arena az egyik legszebb sportkomplexuma az egész Cseh Köztársaságnak. Voltam olyan szerencsés, hogy eljutottam oda (és még szerencsésebb, hogy belülről is láthattam, de erről később). Valóban lenyűgöző létesítmény, és rengeteg rendezvényre lehet…..