Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G Zoli

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új gépet továbbra sem hoz pesti bázisára a Ryanair, de három új útvonalat igen. Edinburgh nagyon király, eddig mocskos drága volt. Prága fapadilag vadiúj, viszont igencsak meglepődtünk rajta. Valencia lényegében papírforma. Majdnem pont két éve annak, hogy amikor rákérdeztünk a Wizznél arra, hogy…..
comment:com Gyönyörű zombik 2010.10.21 10:30:00
Tíz nappal a hivatalos premier előtt kiszivárgott/kiszivárogtatták a The Walking Dead pilotját, igaz, nem a legtökéletesebb minőségben, de bőven a nézhető küszöb fölött. Az AMC a sorozattól azt várja, hogy a Mad Men, a Breaking Bad és az idén bemutatott Rubicion mellé egy olyan…..
G Zoli 2010.10.21 20:35:29
@Donnie_: az AMC már a premier előtt berendelte a 2. évadot.
G Zoli 2010.10.21 20:50:47
@sixx: akkor ezek szerint fake hír volt. Olvastam erről pár hete.
Október 31-én, vagyis Halloween-kor mutatja be az AMC a Robert Kirkman képregénye alapján készülő The Walking Dead című sorozatot, mely az évad egyik legjobban várt premierje. A sorozatot hatalmas hype övezi, mely ebben az esetben jogosnak tűnik és személy szerint reális esélyt…..
Subba Retró: Kölyökidő 2009.12.30 09:30:00
Gondolom mindenki bírta a kultikus sorozatot, amin a mostani huszon-harminc évesek cseperedtek, úgyhogy nosztalgiára fel! A műsor írója és rendezője, Takács Vera honlapot is csinált, ahol rengeteg infót találunk az egykori szereplőkről. Engem kicsit meglepett, hogy a Barátok…..
G Zoli 2009.12.30 10:29:21
"Könnyesre nevettem magam" - kommentálta az alábbi videót nak, aztán miután a cukiság szerkesztőségének többi részre és a videószerkesztőnk is így tett, most Önök következnek. ..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..
Valószínűleg sokan rásütnék a fenti címet az írásra, még az is lehet, hogy igazuk van. Biztos nem is zavarna annyira, ha holnap, a pekingi olimpia zárónapján az lenne a tét a vízilabda döntőben, hogy megnyerjük-e kereken tizedik aranyérmünket. De nem a tizedikért, mindössze a…..
Serbia Insajd Rossz vér? 2008.08.22 23:32:00
Szerb volt, ezért nem adhatott vért egy férfi a horvátországi Šibenik véradó állomásán. A Szerbiában rendszeres véradó nyaralása alatt hallotta, hogy fogytán van a város vérkészlete, ezért tért be segíteni, de durván elutasították. Elmondása szerint, amikor kiderült, hogy…..
Surfin' Blog Watts Zap Beijing2008 2008.08.12 23:32:00
Unod az Olimpiát? Eleged van már az egészből? Zavar, hogy már a csapból is ez folyik? Az se érdekel, hogy hány aranyérmet nyerünk? Az meg főleg nem, hogy melyik hazánkfia ért el 14. helyezést egy sose hallott sportágban? Nem baj, ezeket akkor is látnod kell:   Az…..
Hivatalból vagyok rosszindulatú, ezért mindig is úgy képzeltem, hogy az aluljárókban nemes célra gyűjtögetők természetesen csakis maguknak, esetleg egy őket ostorral irányító kuldoskirálynak gyűjtögetnek. Ezért is egyedül azoknak hittem, akik azt állították, hogy az állami…..
A backdoor kommunikáció egy olyan gyöngyszemét küldte el nekünk Laci, ahol nem a felirattól, hanem az elhelyezés módjától kezd el tikkelni a Homár ollója. A Tesco a fotocellás ajtóra ragasztja a vásárlói tájékoztatót, ami látótávolságba érve természetesen eltűnik a…..
G Zoli 2008.07.31 09:16:45
 Mi a picsáért kell Wass Albert szobrokat állítgatni? A pasas elítélt háborús bűnös, és még írónak is a csupán nagyon nagy jóindulattal középszerű, de inkább pocsék. Van még annyi magyar, akik le sincsenek szarva és sokkal többet tettek hozzá az emberiséghez. Mikor…..
Surfin' Blog Feldobást akarok! 2008.06.09 11:58:30
Van a fociban egy jó dolog, ami általában megmarad az elmélet szintjén, sose hagyják kiteljesedni. Ez pedig nem más, mint a feldobás. A bíró a kezébe fogja a labdát, a két legbátrabb odaáll, majd elszabadul a pokol, és szanaszét rúgják egymás bokáját, miközben vérre menő…..
És este minden kiderül. Bővebben holnap!..
Tegnap este nem volt Zorall koncert. Főleg nem ilyen underground zorallkodás valahol szó szerint a föld alatt, ahol csupa illegális, engedély nélküli számokat játszottak volna. Így természetesen CD-t se osztogattak a bejáratnál, amin rajta lettek volna ezek a számok. Ebből adódóan…..
Surfin' Blog Betegen... 2008.02.29 22:05:17
Betegnek lenni szar dolog. Persze most nem kell semmilyen komolyra gondolni, csak valamilyen hülye vírus, esetleg gyomorrontás. Az is igaz, hogy még általános iskolás koromban néha mit meg nem adtam volna egy ilyenért. Enyhe láz, kis rendellenes gyomor-működés, és pár nap extra szabi…..
Szokásos napi rutinomat végezve, mielőtt a sok spamet egyetlen kattintással az örök bad sectorokra küldeném, szoktam rájuk egy futó pillantást vetni. És ma valamin megakadt a szemem, a feladó: FIDESZ. Mi a fasz? Azon kívül, hogy spammelni csúnya dolog, rögtön elkezdtem gondolkozni,…..
Túl sokan akartak a barátai lenni. A hírek szerint naponta nyolcezren jelölték ismerősnek a Microsoft alapítóját, ő pedig nem tudott ezzel mit kezdeni, így törölte profilját. Pedig állítólag szívesen látogatott el a népszerű oldalra, egy kollégája szerint napi harminc percet…..
G Zoli 2008.02.11 13:47:12
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Egy olyan ZSsztárról értekezek ma, aki évekig A kategóriás volt, és sokáig egyensúlyozott még a nagy sztárság határán de az elmúlt években egyre mélyebbre süllyedt. A mai poszt egyben bevezetés is , ugyanis Fortress-33 emelet mélyen a pokolban sorozat indul 8 részben! Szóval…..
Mélyen címmel megjelent Mátyás Attila új lemeze, és bárki számára ingyenesen (és teljesen legálisan) letölthető a honlapjáról. Ha két szóban kéne összefoglalnom az albumot – és az F.O. System egy szó lenne – akkor úgy írnám le, hogy F.O. System light. De mivel nem…..
G Zoli 2008.02.07 21:26:01
Jaj, de szeretjük, amikor az angol nyelvű riporotokat olyan kollégákkal fordíttatják az RTL klubnál, akik lófaszt sem tudnak sem az angol nyelvről, sem pedig az adott riport témájáról! Most is örültünk nagyon, hiszen a Fókuszban a SuperBowl-ról volt szó, amit eleve az…..
Surfin' Blog Legyen Ön Is Művelt 2008.01.25 13:20:29
Nem igaz tehát, hogy bulvárosabb lenne az új Vágó? Nem, nem. Most a velünk havonta váltva futó Széf pontosan azt teszi lehetővé, hogy mi kevesebb bulvártémát vessünk fel, kevesebb legyen a „Győzikékkel” kapcsolatos kérdés. Az igaz viszont, hogy a fanyalgó…..