Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deepfreeze

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Az anyját a cipőspamnek 2010.05.07 20:25:00
Először azt hitem valami groteszk tréfa, valami elborult agyú blogger társamtól. Miután láttam, hogy szinte minden főoldali posztra be lett kommentelve a képen látható, gagyi, szaros cipőnek a reklám linkje, felment bennem a sárgarigófütty.(a kép alatt a poszt folytatodik)Azt már…..
Deepfreeze 2010.05.08 12:37:52
@Picitures: A cipő jó. A férjednek nem erre volt szüksége. Ez a cipő a talppal nem csinál semmit. Akinek térd vagy gerincproblémája van, annak meg segíthet.
Ha azt mondták, hogy a talpán segíteni fog, akkor megvezették. Ez nem a cipő hibája.
Többen fordultak hozzám az utóbbi időben tanácsért amiatt, hogy mennyit kérjenek az ügyféltől egy grafikus munka elvégzéséért. Mivel ez nem az én területem, ráadásul szabadúszóként egész mások a viszonyok mint egy ügynökség keretei között, nagyon megörültem, amikor a…..
Deepfreeze 2010.03.16 14:31:29
@Kow: Ez az! Nem sok. Gyakorlatilag nem hiszem el, hogy valaki rendszeresen ennyiért készít logót kis cégeknek. Pont a "kis cégek" az a réteg, aki ilyesmiért egyáltalán nem szeretne fizetni.
Deepfreeze 2010.03.16 14:46:03
@Könyvelő Mo: Megérintettél egy másik problémát is: mindig van valaki (valakik) az ügyfél részéről, aki(k) sokkal jobban értenek ahhoz, amihez a grafikus :) Nem baj, hogy asztalos az illető, ő akkor is jobban tudja. A munkák jó része nem szakmai, hanem az ügyfél elképzeléseinek kielégítéséről szól.
Deepfreeze 2010.03.16 14:59:41
@Bedeko: Veled értek egyet. Én úgy tudok siteokért többet kérni, hogy van állandó melóm, és per pill megtehetem, hogy ha úgy érzem nem fizetik meg a munkámat, akkor hagyom tovább menni.
Az igazi geek nem csak rajongani tud egészségtelen mértékben, de ha azt látja, hogy épp tönkreteszik kedvenc trilógiáját, akkor nagyon, úgy értem: nagyon morcos lesz, és darabokra szedi a kultuszt meggyalázó filmet. Mivel nem vagyok Star Wars-fan, átélni nem, csak elképzelni tudom,…..
Egy kedves programozó ismerősőm úgy döntött, hogy neki elege van ebből a vadkapitalista országból és kimegy Londonba szerencsét próbálni. Saját kis vállalkozást üzemeltetett, amelyben együtt dolgozott a párjával és minden típusú programozási munkát - legyen az…..
Egy hozzászólás következik innen egy hisztériás főnökről és fecsegő munkavállalókról. Kellemes hétvégét Mindenkinek! A főnök(nő) asszisztense, titkárnője vagyok és a minap behívatott magához és hát igen lecseszés "szaga" volt a dolgonak és a tudtomra adta -…..
A nálunk sem ismeretlen Hugo- és Nebula-díjas Robert J. Sawyer egyik izgalmas regényéből akar sorozatot készíteni az ABC. A Flash Forward című könyvben a Föld komplett lakossága (kivéve azok, akik alszanak) elveszti az eszméletét 2 perc 17 másodpercre, és ezalatt betekintést nyer…..
Olvasónk szomorúan tapasztalta, hogy a busz amivel jár, már egy ideje este nem menetrend szerint közlekedik. Volt ideje a következő buszig, így bekopogott a BKV-sofőrök tartózkodójába, ahol tájékoztatást szeretett volna kérni. A címben szereplő mondat fogadta: Tisztelt BKV!…..