Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszkos Fred

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/01 Subject: Dezsőmail blog TÖRLÉS jogi lépésekkel To: indexblog@blog.hu   Ti utolsó identitás-paparazzik!   AZONNAL töröljétek a levelezéseimet az ajánlókból, a listázásokból, és az archívumokból!   A személyiségi jogaim…..
„Mások is csak akkor szeretnek majd, ha Te békében vagy magaddal. Más vagy, mint a többiek, de igazából mindenki más.”Hogyan jut el a harcias, szemüveges királylány a hercegig, miként győzik le a sárkányt, melynek fejei minduntalan visszanőnek, hogyan lesz a birodalmat a…..
Piszkos Fred 2010.01.19 11:23:44
Ki az a mókás kis színésznőcske, akit ittas vezetésért vittek vér- és vizeletvizsgálatra nem is olyan régen? A hölgy állítólag olyan sokat ivott, hogy csillagokat látott és még a várótermi székről is leesett az ügyeleten. Hát igen, a pia és a súlyos bandzsaság nem valami…..
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
Piszkos Fred 2009.03.27 11:43:45
Vastagbőr Nicsak ki beszél? 2008.01.13 10:17:00
Na, ki találja meg a jogvédőt a képen? (Ozora fest, nagyszínpad) És a megfejtés: Dénes Balázs,a Tasz elnöke. Jobb szél. "A TASZ egyébként soha nem kampányolt a fű, vagy bármely más drog mellett, a mi célunk egy ésszerű és reális célokat kitűző állami drogpolitika…..