Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luiji7

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..
A biztonságos félúton a Danubius és az MR2/radiocafé között – ilyen lesz a jövő csütörtökön a Sláger eddigi frekvenciáin induló Neo FM zenéje aszerint a Kreatívhoz eljutott rövid mix szerint, amelyet a rádió vezetői küldtek szét szerdán a médiaügynökségeknek.…..
Luiji7 2009.11.12 15:15:24
@Bit Rot: ismét a kérdés: melyik rádióról beszélsz?
2007. december 28-án volt a Kispál és a Borz 20 éves jubileumi koncertje Pécsen. Az ott készült felvételekből most a zenekar kiadja első DVD-jét. Ebből az alkalomból találkoztunk Lovasi Andrással, hogy egy kicsit beszéljünk a múltról, de persze főleg a jelenről,…..
Nem rajongok kifejezetten Villányért, ha magáról a városról (?) beszélünk: igazából a pincesor se egy nagy durranás, és ezen, plusz pár bortermelő bázisán kívül nem sok érdekességet tud felvonultatni a település. Ha az éttermeket nézzük, a Baross utcán van pár egység,…..
A Kraken Opus kiadó harminc kilogrammos, egymillió dolláros könyvet készül jövő tavasszal piacra dobni. A Wine Opus című 100 példányban készülő extrém kiadvány a világ 100 vezető borászatát ismerteti, és a melléklet 6-6 palack bor lesz mind a 100 borászattól. Állítólag…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
Pilu Valaki mondja ki végre! 2008.10.22 15:10:00
 Hajnal kettő, hallgatom a rádiót. Fiatalok vitatkoznak benne, országunk tudatos tönkretételének okairól. Három lépésben eljutnak az ilyenkor szóba jöhető összeesküvés-elméletek valamelyikéhez, nevezetesen, hogy Izrael vagy Hollandia költözik a Kárpát-medencébe.…..