Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louuu

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba És akkor jött egy busz 2008.01.07 13:53:18
Olyan rég volt már itt ilyen országimázsépítő videó. Kristóf küldte, neki köszönjétek...
Nem is tudok nevet adni ennek, ez egy játék baba ami éppen szül, a baba fejjel irányban áll, 39 dollár az ára és még néger változatban is kapható. NerdApproved..
Subba Kínzó Tünci-kérdés 2007.11.26 17:07:00
Mint minden évben, idén is megjelent Kiszel Tünde falinaptára kislányávalpózolós kivitelben nyugdíjas táncosnőknek, illetve fürdőruhás kivitelben nemtudnikinek. Eheti kínzó kérdésünk is idevág, vagyishogy hány óra/nap/hét fotosoppos utómunkát igényelt a fürdőruhás…..
Louuu 2007.11.26 17:31:05
Subba Miért halnak ki a németek? 2007.11.01 06:04:00
Talán vannak köztetek olyanok, akiknek elsiklott a figyelme a Velvet remekbeszabott képes berlini tudósítása fölött. A bizonyító erejű képekkel alaposan megtámogatott szexipari jelentésben egyetlen dolog tűnt fel igazán: rég - vagy tán még sohasem - láttunk ennyi rusnya…..
Vajon ki az a nagyon fánki fiatal férfi előadóművész akit nem először találnak a lakók a lépcsőházban eszméletlenül? Úgy hírlik, hogy gyakran "megy el a sérója" a túl sok viagra és egy bűvös fehér por kombinációjától. Ráadásul sokat…..
Úgy tűnik, az Á la Carte koncepciója megbukott, a tegnapi adás volt a legrosszabb az összes közül. Az asztalnál ülőknek kábé az első tíz perc után sikerült megállapítaniuk, hogy vitapartnerük virtuális valóságban él. Innentől be is halt az egész. De nem lepődtünk…..
Kifent szikével ültünk le A Társulat újabb része elé, a múltkor megdicsértük, de hátha akkor csak véletlenül volt jó. De úgy látszik A Társulatot nem akarják elrontani valahogy. Nem mondom, hogy örökké nézném ezt a szokásos válogatásos, realitys dolgot a fahangú…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Ezúttal nem egy ördögi összeesküvés gyanúja merült fel, hanem csak a népszerű backdoor-kommunikációs sorozatunkba szállt be a kábelszolgáltató: A következő feliratot találtam a UPC-ben, ahol mostanában gyakran elakad a kaki ezek szerint, ezt a Kultiplex előtt is lehet érezni…..
comment:com Hívjon most! 2007.05.31 13:24:00
Hogy minden telefonos játék ugyanolyan? Egy frászt! Én sem hittem, de tényleg a csatorna profiljába vágó vetélkedőt nézhetünk délutánonként, vagy éppen késő éjjel. Belenéztünk, mit kínálnak ebben a műfajban az egész világon piacvezető TeleMedia műsorai. A Kálmán…..
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..
Nem tudjuk megállni, hogy egy kicsit ne röhögjünk megint a Győzike család tévés ámokfutásán. Persze a szépen koreografált ámokfutásról tudjuk, hogy nem is ámokfutás, hanem inkább ámokszökdelés, hogy a kamerák is követni tudják. Például a Salgótarjántól…..
A favágó dalát angolul is jó hallgatni, magyarul is vicces, és németül is, pedig ezen a nyelven szerintünk nem szabadna énekelni. ..
1986 van. Legfeljebb 1987. Mármint a Magyar Televízióban, ahol május elsején Felvonulók, miket beszélek Önök kértékkel ünneplik a munka ünnepét. Ráadásul a Felvonulási tér mellől, a Hősök teréről jelentkeznek, ami biztos zsúfolva lesz a Május 1 Ruhagyár élmunkásnőivel,…..
comment:com Szendvicskenés közben 2007.04.27 16:48:00
Ha még nem húztunk le vidékre a négynapos vakáció alkalmából, akkor valószínűleg még otthon készülődünk, hogy holnap húzhassunk le villámgyorsan. Lássuk, hogy az elemózsiás kosár rendezgetése, és a ruhapakolás közbeni háttértévézéshez milyen filmek passzolnak.…..
Épp ideje volt egy fejcserés támadásnak A szólás szabadságában, kezdett egyre kínosabbá válni, hogy az MTV egyetlen heti, összefoglaló, közéleti műsora nézhetetlen. A vicc az, hogy közszolgálati televízió háza táján nem egy televíziós újságíró található, aki…..
comment:com Antal Imre búcsúzik 2007.04.13 12:56:00
Alig öt adást ért meg a Szeszélyes az RTL Klubon és Antal Imre máris bejelentette, hogy feladta. A 71 éves műsorvezető a Blikk híre szerint belefáradt a rákkal vívott mindennapi harcba és már a munka sem jelent gyógyírt számára. A havonta jelentkező műsort eddig Csonka Picivel…..
A Subba szerzői azzal a kényszerképzettel élnek együtt, hogy elképesztően szellemes címeket tudnak adni. Pedig a fasorban sincsenek."Amikor a BKV-s nők kezükbe veszik a golyókat Máris megnyerik a Szuper Liga Magyar Tekebajnokságot. 2005. és 2006. után idén is a dobogó legfelső…..
Louuu 2007.03.30 21:51:04
Nem hagyunk benneteket hétvégére iWiW-válogatás nélkül. Sokáig csiszolták a blog.hu-t, de már itt is van a heti szemétség.- A torta - Életem egyetlen kincses szerelme - Tele 16 éves kiscsaj ismerősökkel - Ne fogazz - A másik torta - A mély…..
comment:com Nem lesz több Columbo 2007.03.29 00:21:00
A nálunk is közkedvelt (jó hogy, majd' minden részt levetítettek vagy hatszor) ballonkabátos detektív most már hivatalosan sem fogja kérdéseivel zaklatni az ideges bűnözőket, szögre kerül a híres ruhadarab, bye-bye, Columbo.Peter Falk lassan betölti nyolcvanadik életévét is, és…..
Subba Megaszopatás 2007.03.29 10:35:00
Szegény Megatáncos Csanád! (Hagyunk egy pár másodperces pihenőt, hogy mindenki előkotorhassa ki is ő.) Nem elég, hogy gyakorlatilag senki sem emlékszik rá, most úgy hírlik, hogy még a nyereményét sem kapja meg. A jópofa TV2 a nézettségtől tette függővé a fődíjat, így a…..
Korábban jelentettük, hogy a Beckham nevű két lábon járó üzleti vállalkozás (egykori labdarúgó) és kedves neje (aki korábban azt hitte, tud énekelni, de elmúlt), a mell- és orrplasztika elrettentő példája Amerikába érve rögvest aláírt egy valóságshow-ra…..
comment:com Haláli szóvicc 2007.03.27 10:17:00
Fogadni mertem volna, hogy valaki elsüti. Én egy bloggere tippeltem volna, mert a bloggerek ugyebár megátalkodott, sunyi alakok. De nem, egy ezoterikus életmódmagazin vágta oda. Eljött érted a Kaszás, Attila!Ez volt a címe az Életforma.hu érzelgős nekrológjának, amiben az író…..