Regisztráció Blogot indítok
Adatok
files32

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme, nézzék meg milyen átlátszó módszerekhez folyamodnak, akik le akarják járatni a Toyoták megbízhatóságát. Lépésről lépésre követhetik, ahogy a sunyi befeketítési kampány begyakorolt lépéseit végrehajtják. Ám sajnos nem jön össze, mert nem gondoltak minden…..
files32 2014.08.28 19:09:10
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
files32 2014.08.22 09:09:31
@1kutya: Tenne rá lámpamosót törlővel, a Nivákon is volt.
files32 2014.08.24 11:09:34
@1kutya: Az orosz az nagy, de ez itt 10 millió mérnök országa.
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
Belsőség Heti merítés 2014.05.11 10:43:38
Akár városba, akár szerpentinre de csak cascoval! Különböző anyagi megfontolásokból kiindulva életem első autója egy Suzuki Swift lett, majd a második is, aztán ha már így bevált maradtam ennél a márkánál. Szükségmegoldás volt Igazán egyszer állt meg, pedig előtte…..
files32 2014.05.11 12:05:25
@Michel Djerzinski: akkor tíltsák be a kamionversenyeket?
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
Azt már megállapítottam az elején, hogy az autós lábpumpa, mint műfaj, szinte teljesen halott. Járkáltam egyik barkácsáruházról a másikra, gyakorlatilag mindenhol ugyanazokat a pár ezer forintos, 12 voltról üzemeltethető kompresszorokat árulták. Nem mintha valamiféle…..
Talán csak annyit tennék hozzá, hogy Raikkönen helye itt van. A Forma-1 üresebb és unalmasabb lenne nélküle. ..
Robogó Ez már tényleg agybaj 2011.10.27 23:01:00
Tudjuk jól, hogy a japánok valójában űrlények a Zizi bolygóról, mégis mindig meg tudnak lepni minket. Az alant látható szörnyűség eredete azonban, azt hiszem, nem náluk van: kellet pár másik hülye, egy másik kultúrából. Ha meg kell neveznem egy dolgot az amitől azonnal…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Az újabb tüntetések megelőzése érdekében a kormány hajlik a párbeszédre, és nemcsak megtartaná, de 13 évre szállítaná le a tűzoltók nyugdíjba vonulási korengedményét. „A tűzoltók munkája rendkívül stresszes, és ha éppen nem lángoló pajtákból mentik a…..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..