Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huhaha

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ifjúság2008 nevű kutatási program keretein belül többek között azt vizsgálták, hogy miként viszonyul a 15 és 29 év közötti magyar fiatalság a Kádár-korszakhoz. Az eredmény megdöbbentő és kiábrándító: 49%-uk szerint "Kádár idején jobb volt".A…..
huhaha 2009.07.22 14:35:36
Ahogyan azt két héttel ezelőtt felelősen megígértem, albániai kiruccanásunk során folyamatosan szem előtt tartottam a lemilblog olvasóinak érdeklődési területét, s igyekeztem olyan látnivalókat is feltérképezni, amelyekről feltételezhető, hogy egy katonai-rendvédelmi…..
huhaha 2009.06.09 19:04:55
@tiboru:
Nagyon tetszik az anyagod, a szöveg, a fotók, a stílusod.
Gondolom nem bánod, feltettem a propellerre.
www.propeller.hu/kulfold/560504-az-alban-bunkervilag?m=a

Ötletem viszont nincs, mire lehetne használni ezeket az izéket. :)
Az Orbán-fóbia-fóbiások nagy elkeseredésére most nem arról lesz szó, akire először gondoltak, de nem kell aggódni, fogunk még eleget írni róla is. A poszt témájának főszereplője egyébként nem is Viktor, hanem Viktória.Mohácsi Viktória szerint a tatárszentgyörgyi…..
nanena Mi az ember? 2009.04.28 15:01:00
                                                                   Az ember ...... Isten teremtménye... a világyetem…..
huhaha 2009.05.13 08:25:22
nanena Lebegés 2009.05.12 11:31:00
Merülök. 5 m, 10 m, 15 m. Egyre gyorsulok, fújok egy kis levegőt a mellényembe. Felettem a haragos hullámok, alattam a sötétkék mélység. 20m, 25 m. Lassul a süllyedésem. 35 m-en megállok. Lebegek. Csend van, körülölel a kék víz. Felettem egy cápa köröz, a távolban barracuda…..
nanena Ez nem működő demokrácia 2009.04.27 14:35:00
Működik ma a demokrácia? Valóban ez az, amit mi értünk alatta? Vagy csak egy ügyes marketinges trükk, amellyel igazolják kizsákmányolásunkat?A többség akaratának érvényesülését nevezzük általában demokráciának. De mi történik akkor, amikor ennek a többségnek a…..
nanena Álmok 2009.04.26 13:11:00
Mindenki álmodik. Van aki tud róla, van aki nem. Sokan felriadunk éjszaka, s egy pillanatig még félig abban a történetben élünk, amit előtte álmodtunk. Hiszen valóban benne éltünk, olyan valóságosnak tűnt. Sokan próbálják magyarázni értelmét, jelentését, folyamatát. Mégis…..
A jövőkutatás egyik nagy buktatója, hogy az elemzők a jelen tényeiből és feltételezéseiből indulnak ki. Egyes esetekben ez helytálló lehet, sokszor azonban túl kell lépni a mai tudás és elfogadott paradigmák keretein. Hiszen ismereteink általában a jelent magyarázzák, s mai…..
Mert tény, hogy menő. A nép egyszerűen él hal a bulvármédiáért, a bulvár hírekért. Emberek ezreit érdekli, hogy mi történik példának okáért a Schorbert családdal, vagy egyéb, a celebvilág „krémjébe” tartozó szánalmas (Hajdú P.) figurákkal. Nézzük meg, hogy a…..
  Különös hirdetésre hívta fel a figyelmemet Rufufu kollegina, a Bp Butik bloggere. Nagycsütörtökön ugyanis fennjárt a Szent István-bazilika kupolájában és kiszúrt valami furcsaságot. Sajnos csak egy kölcsöntelefonnal tudta lefényképezni a szemben levő tetőt (ezért ilyen a…..
huhaha 2009.04.12 16:32:22
nanena Rossz után jöhet jó? 2009.04.06 12:15:00
Egyik kedvenc filmem az August Rush. Egy kicsit szentimentális a történet, és én mindig megkönnyezem a befejezést. A mai világra inkább az jellemző, hogy elveszítjük egymást, a szeretetet. Ebben a filmben pedig éppen az ellenkezője történik. Ez ad reményt arra, hogy az érzelmi…..
huhaha 2009.04.06 20:00:32
Ma reggel még nagyot legyintettünk Morvai Krisztina azon kijelentésén, melyben Bajnai Gordont „gyilkos csirkefogó”-nak nevezte a Jobbik képviselőnője. De akkor még nem tudtuk a szörnyű igazságot. Kedd este azonban egy olyan súlyos mértékben leleplező fotót juttattak el a…..
huhaha 2009.04.01 20:35:31
@H00ligan:
bolond lukból bolond szél fúj - ilyen egyszerű :)
Fenyegetni azok szoktak, akik valamiért idegesek. Morvai Krisztina láthatóan ideges, mostanában naponta újabb fenyegetést ad ki.Nem kell a gyilkos, csirkefogó Bajnai, akinek gyalázatos pénzéhsége miatt kilenc magyar ember lett öngyilkos és félezer magyar család ment tönkre. Amit…..
huhaha 2009.03.31 17:41:21
nanena Meddig lehet növekedni? 2009.03.26 15:13:00
Túl sokat költünk és fogyasztunk? Vagy túl keveset? Ez a két alapvetően különböző vélemény harcol ma egymással a világban. A két nézet képviselői egymással vitatkoznak és alapvetően egymással ellenkező megoldásokat kínálnak és alkalmaznak a válság leküzdésére, ill.…..
És szegény balröhej oldal, még mindig nem értik, hogy ez az egész nem arra ment ki, hogy ők adják a miniszterelnököt. (A balröhejre illene valami definíciót adni, de talán elég, ha azt mondom: valahol a balközéptől balra, de a kommunistáktól még jobbra, Karsai, Tóth Károly,…..
Eljött az idő a változásra. Szombaton Gyurcsány Ferenc ugye bejelentette, hogy megszünteti önmagát, mint akadályt. Itt van tehát a lehetőség a határok átlépésére. Dávid Ibolya megpróbált átugrani egy képzeletbeli lécet, amikor Bokros Lajost jelölte miniszterelnöknek.…..
"Döbbenet! Még 15601 nap és elfogy az olaj" címmel jelent meg ma reggel a pénzcentrum.hu-n egy elemző cikk Bajusz Péter aláírásával. A szerző elvégzett egy egyszerű osztást, s az eredményt tényként tette közzé. Miközben annak semmi köze a valósághoz. Azt gondolta,…..
Gulyásdemokrácia Ennyi, Feri? 2009.03.21 11:22:00
Szóval mi lesz Gyurcsány után?Végre egy jó döntés tőle, ilyet utoljára nagyon elszórtan 2007 környékén láthattunk. Természetesen a "lemondás" hivatalos értelemben még nem lemondás. Amíg a konstruktív bizalmatlansági nincs benyújtva, addig nemhogy elfogadásról,…..
huhaha 2009.03.21 17:08:31
@serwer:
Naja! :D
Hogyan védhetjük ki a forint árfolyamának változásait saját háztartásunkban? Biztos vannak okos gazdasági szakemberek, akiknek ez a kérdés nem okoz gondot. De a bérből és fizetésből élő embereknek, akik esetleg valamennyit meg tudnak takarítani minden hónapban, nekik nagy…..
Állandó beszédtéma a forint árfolyama. Hiszen az emberek többségének forintban  vannak a megtakarításai, forintban kapja a fizetését. S ez látszólag egyre kevesebbet ér. Miközben a hitelünk nagy része svájci frankban van. Vagyis ezzel a válsággal sehogyan sem járunk jól.…..
 A Tatárszentgyörgyön áldozattá vált, Csorba Róbert és kisfia temetési szertartásán nagyon sokan megjelentek, hogy leróják végső tiszteletüket. (Az index szerint több mint ezren, a Magyar Nemzet szerint közel 3000-en, a HVG szerint pedig 5000 fő jelent meg a temetésen.)…..
 Bosszant, ami ma Magyarországon történik. Nem szeretem Gyurcsányt, Orbánt, mszp-t, szdsz-t, fideszt, mdf-et, jobbikot, lmp-t, cigányokat, Kunczét, Gusztost, bankokat, bkv-t, Demszkyt, kutyaürüléket, koldusokat, hontalanokat, szabálytalankodó autósokat, közműcégeket, parlamenti…..
Gyurcsányt visszautasították Brüsszelben. Egyelőre nem adnak nekünk pénzt. De miért is tennék? Persze nálunk úgy interpretálják a döntést,hogy az EU nem segít Közép-Kelet-Európán. Azonban más aspektusból is lehet ezt a kérdést nézni. Gyurcsányék mindent megtettek-e annak…..
 Egyre bonyolódik ez a cigány ügy. A téma folyamatosan napirenden van, mind a médiában, mind a közéletben. Ez egy olyan probléma, amely már szabályosan önmagát gerjeszti. Illetve vannak olyan roma származású politikusok, akik nem hagyják, hogy csendesedjenek az…..
huhaha 2009.03.01 16:27:58