Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olvasgatok

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranypart mai hogyvoltjának egyik kommentelője vette észre, hogy bizony, a nyulával az első adásban beköltöző Bekinek már ott figyel a kezén az a tetoválás, amit "spontán" készíttetett Siófokon, két nappal később, egy másik lakó társaságában. Amikor bemennek a…..
Az RTL Klub bejelentette, hogy hat sztárral teszteli a Való Világ villáját, a celebeknek egy hete lesz, hogy betörjék az ágyat, meg bemelegítsék a kanapét a valódi játékosok előtt, eközben a stáb kipróbálja a világítást és a kamerákat. Ha már ott vannak, akkor persze adásba…..
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
Muszáj még egyszer írnunk az Esti Frizbi és a Heti hetes összecsapásáról, mert eddig nekem úgy tűnt, mintha a Frizbi erőssége az lenne, hogy sokkal több embert ér el, viszont a Heti hetes a fiatalok és az értelmiségiek között erős. Mármint a nézettségi adatok alapján. Meg…..
 Rustyt először Tumblren láttuk, amikor a Dalmáciában nyaraló pnxntdd tumbász-kolléga feltette képpel a sztorit, hogy befogadtak egy kiscicát, miután egész éjszaka az ablakuk alatt nyervákolt.   Az első kép (fotó: pnxntdd) Először azt hitték sirály, olyan hangja volt.…..
örömlány Nőtípusok 2010.08.29 08:29:00
Tipizálunk. Szeretünk tipizálni, mindig, mindent és mindenkit. Férfiakat és nőket is. A szexualitáshoz fűződő viszonyulásuk szerint is. Az egyes szexuális nőtípusoknak sajátos a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon  hová sorolnád magad? És a nőismerőseidet?…..
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
Munkahely, nős férfi, gyerekkel, vidéki konferencia - a többit kitaláljátok? Kép innen Másfél éve ismerkedtünk össze egy közös projektben, rögtön tetszett. Flört gomb bekapcs, e-mail csatározások. Akkor még azt gondoltam, ő a szuperpasi, nem elég, hogy magas, szőke,…..
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Praxis Elvettek tőlem 20 évet 2010.08.02 06:00:00
Tisztelt Praxis! A következő történetet osztanám meg az olvasókkal. Az egész jó pár évtizeddel ezelőtt kezdődött, még óvodás koromban. Kevésre emlékszem azokból az időkből, de arra tisztán, hogy éjszakánként elég gyakran másztam ki az ágyamból, mert nagyon fájt a…..
Úgy látszik T-Home-féle sávszélességaszály Észak-Pest megye nagyobb részét sújtja, mint azt korábban gondoltuk. AtticsiBácsi szerint is 5Mbit a legmagasabb elérhető internetes csomag még kábelnettel is: Csak megerősíteni tudom a pénteki posztot, azzal a kiegészítéssel, hogy…..
Ebben a melegben metrón utazni nem egy leányálom. Tömeg van, büdös van, mindenki izzad és hisztis. Ha nagyon sok ember utazik, elkerülhetetlen, hogy összeérjenek a karok, a lábak vagy időnként a hátak. Nyáron mindebből a csupasz is. Ám pontosan tudom, ki az, aki…..
A csúszkásmasszázsról volt már szó néhány hónapja, most a dysthymia.blog.hu szerzőjétől megérkezett a harmadik erotikus masszázsélmény. Fogyasszátok szeretettel:   Egy Eszter nevű masszőzhöz mentem el. Nem tévesztendő össze az Eszter nevű ismerősömmel, akiről…..
Olvasónk, egy hölgy, önhibáján kívül került szinte kilátástalan helyzetbe.Sajnos a jóhiszeműségem miatt most nagyon nagy bajba kerültem. Felvettem a saját lakásomra jelzáloghitelt a "barátnőm" részére, azzal a szóbeli megállapodással, hogy őszig lefizeti.…..
Olvasva a bejegyzéseiteket, gondoltam megírom az én esetemet is. Mindez történt egy Budapest melletti kisvárosban. Szombaton éjjel folyamatosan olyan köhögési rohamaim voltak, nem kaptam levegőt, hogy nem tudtam aludni, az egész éjjelt egy székben ülve töltöttem, mivel így nem…..
„Végigittam a 3 napot és képtelen voltam sírni, csak azt az ocsmány fojtogató fájdalmat éreztem” - addig jó, amíg a főnököddel nem kerülsz egy ágyba. Ha ez mégis megesik, talán oly szerencsétlenül is járhatsz, mint következő Levélírónk: összejött a…..