Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hovatűnt démonhill

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válasszunk Te hogyan kezdenéd? 2016.12.15 21:23:00
A hármas metró felújításának halogatása örök téma. A DK jelenleg Tarlóst okolja ezért, még ki is plakátolják a telefonszámát. Mások pedig azt mondják: Más a 2010-es kormányváltás idején is veszélyes állapotok voltak. Addigra már rég mennie kellett volna a metró felújításának, helyette viszont minden…..
hovatűnt démonhill 2016.12.16 21:01:22
@szepipiktor: a 21-es buszon szoktak a kommunista nyanyák ilyen ostobaságokat puffogtatni.
majd akkor kerüljön annyiba egy kilométer a bkv-n mint a mávon, amikor ugyanolyan sűrűséggel közlekednek.
az, hogy te bármelyik napszakban felvitetheted magad a szabadsághegyre, és bármikor állsz be a megállóba, 10 percen belül alád tolódik egy busz, az is pénzbe kerül ám. nem csak a kilométer.
de tudom, akik "felépítették ezt az országot" (kösz, elég selejtesre sikerült, nem adnék ezért jutalmat) azok megérdemlik, hogy ingyen kapjanak mindent, és még öklendezhessenek is közben mindenféle baromságokat.
Az a szerencse, hogy az MTI-ben szerkesztői szabadság van, és eldönthetik, mi jön le és mi nem, pl. az Együtt Rogánról szóló közleménye, az nem, de a CÖF-é igen, mert a Civil Összefogási Fórum, az kóser. Az a CÖF, amit ugye közpénzből tart fent a Fidesz, és az állami szócső egyik szelvénye, aránylag…..
hovatűnt démonhill 2016.12.07 13:08:02
@bikeage: hát mert a bohóc ott középen, az maga a fidesz. csak orbán viktort talán tilos a saját maga képmásával ábrázolni.
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
hovatűnt démonhill 2016.07.29 14:26:26
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
hovatűnt démonhill 2016.04.20 09:27:06
@Ogorki (Megelhetesi kivandorlo | PL): van egy nagyon jó hírem a számodra. Magyarországon nincs kötelező hitoktatás. na, megnyugodtál?
hovatűnt démonhill 2016.04.20 09:48:18
@Ogorki (Megelhetesi kivandorlo | PL): Még mindig marhaságot írsz. Kötelező erkölcstan van. Hittant (leánykori nevén hit- és erkölcstant) nem kell tanulnia senkinek. A szülők nagy többsége nem is íratja be a gyerekét ilyenre.
Értem én a lényeget, de te nagyon tájékozatlan egyén vagy. A többi mondandód is ennyire sántít?
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
hovatűnt démonhill 2015.02.26 10:22:55
@Rav Antal: jogos!
Benkő Péter éppen a hosszú házasság titkait ecsetelte a köztévé Család barát című műsorában, amikor is a fenti mondat kicsúszott a száján, hogyaszongya, fehér emberek között mindent meg lehet beszélni. És nézett továbbra is a műsorvezetőre, Onyutha Juditra, aki ugye nem…..
Egy fénykép többet mond ezer szónál. Két fénykép ugyanarról az eseményről, csak évek, évtizedek elteltével pedig még ennél is többet: ilyenkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire sokat változott a világ, nagyon, nagyon kevés idő alatt. Legyen szó akár a melegek…..
hovatűnt démonhill 2014.11.29 21:08:15
@Ewet: majdnem, csak pont fordítva. abban kelt hányingert, aki maga is érintett, és ezért ilyen erős eszközökre van szüksége, hogy elnyomja ezeket az érzéseket. egy egészséges heteroszexuális emberben nem kelt semmilyen érzést, mert nem is érdekli.
A Görög Zita-hasonmásverseny különdíjasa, VV Zsuzsa gondolt egy merészet, és lepasszolta a 4 éves gyerekét a kölyök apjának (aki amúgy már lelépett tőlük), és most bemegy a luxusbörtönbe, hogy ott meztelenül zuhanyozva megkereshesse a pénzt a lakásfelújításra:…..
hovatűnt démonhill 2014.11.21 15:10:44
Csudálatos téma hétvégere: be lehet-e vinni egy 4 kilós kutyát szatyorban az IKEÁ-ba? És egy 8 kilóst? És pórázon? Mondjuk egy 30 kilóst? És mit mond a rendelet? És mit mondanak a homárok? (Én azt, hogy tényleg nem közintézmény az Ikea, de ebből csak annyi következik, hogy…..
Korábban kétszer is (itt és itt sorrendben) a legszebb magyar színésznőkkel foglalkoztam, most jöjjön a többnyire férfiszínészek által dominált filmkomédia világa. A következőkben próbáltam összeszedni a saját elképzeléseim tudásom és ízlésem szerint a magyar…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
hovatűnt démonhill 2014.04.08 13:52:50
@Brando: Az említett Man Utd - Bayern meccsen nem az volt a legfőbb baj, hogy elfogultan közvetített (mint minden meccsen), hanem hogy a lefújás után is arról beszélt, hogy a Bayern megérdemelten győzött, és sajnálta Bobby Charltont, akit a kamera mutatott. Annyira elfogult volt mindig, és a tények annyira nem zavarták, hogy ilyen hibákba rendszeresen esett.

Az elfogultságának emlékezetes példája talán egy válogatott (vb?) mérkőzésen: "Mussi, add már be!" - mindig a németeknek és az olaszoknak szurkolt, ami irritáló volt még a német- vagy olasz-drukker nézőknek is.

Ami tény, a fia nem ér a nyomába, ő még ostobább, még elfogultabb és még nagyképűbb.
hovatűnt démonhill 2014.04.08 14:26:20
@whitepower: ez szinte biztos.

Csak ennyi idősen ez már nem mentség, mert el lehet menni terápiába és ezeket a mintákat felül lehet írni.
20 év után tényleg büntetlenül lehet szórakozni (lásd még "szolgáltatás"), hogy ha az emberek online és offline vizuális segítséggel sem találják meg a láthatatlan parkolóövezethatárokat, akkor megbüntetjük őket, ahelyett, hogy átvezetnék a pénzt az egyik kasszából a…..
hovatűnt démonhill 2014.04.03 15:27:03
@Belana: hát ha valaki nem tud valamit, akkor megnézi, ennyire egyszerűen tud működni a dolog. ha leparkolom az autómat, akkor megnézem, hogy melyik zónában vagyok. megjegyzem, ezt naponta átlagosan 20.000 ember tudja jól teljesíteni, és akad egy-kettő, mint a levélíró, aki nem. hogy miért nem, az érdekes kérdés lehet. ez azonban nem a rendszer hibája.
hovatűnt démonhill 2014.04.03 15:28:03
@sugargiraffusplumps.: csak az szop vele, aki annyira buta. én sem sajnálom őket, nem csak te nem.
hovatűnt démonhill 2014.04.03 15:30:42
@hagyma: jól emlékszem a régi rendszerre, sőt arra is, miért éreztük annak idején létszükségletnek, hogy összeomoljon. és aki élt benne és elszenvedte, nem is sírja vissza.
Dávidék majdnem kipróbálták a Beer&Burger hamburgerezőt, de amire odaértek már annyira behájpolódott a hely, hogy már csak a várólistára tudtak volna felkerülni asztalfoglalásilag: Egy nagyon érdekes üzletpolitikát képviselő éttermi sztorit szeretnék megosztani veletek,…..
hovatűnt démonhill 2014.03.24 13:27:07
@jacques shiraz: jól tudod, ezért írtam, hogy a posztoló, nem pedig a levélíró.
Az utolsó előtti adásra azt hittem, hogy be fognak feszülni a szereplők, hogy a tét majd rányomja a bélyegét a produkciókra, vagy hogy szokták ezt sportnyelven mondani, de nem, a Sztárban sztár pont olyan szórakoztató buli maradt, mint amilyen az első pillanatban volt. A tegnap esti,…..
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
A tegnap bemutatott celluxos-újságpapíros buheramegoldásra a BKK ma reagált és még egy fotót is küldött a magyarázata mellé. A lényeg: egy személyzeti ajtó miatt fabrikálták a BKV dolgozói ezt az ideiglenes sarokvédelmet. Mint írják: A FUTÁR projekt keretében kihelyezett…..
hovatűnt démonhill 2013.07.25 09:45:36
@ZBR: barátocskám, gondolom te is ügyfélszolgálatos lehetsz ezzel a gondolkodással, miattad meg helyetted ég az ember arca, amikor bármit el akarna intézni és nem tud az impotensséged miatt.

akkor elmondom neked, hátha felfogod, bár biztos ezerszer elmondták már, mindhiába: ha valaki panaszt tesz, arra nem az a válasz, hogy eddig volt-e panasz vagy sem, mert az sem nem old meg semmit, sem nem érdekel senkit, hanem az, hogy értettem, köszönöm, hogy szólt, és kijavítjuk a hibát. tudod, ezért kapsz pénzt.
hovatűnt démonhill 2013.07.25 09:49:55
@ZBR: látom ám a kommentekből, hogy te nem csak hogy ügyfélszolgálatos lehetsz, hanem maga a bkv-s ügyfélszolgálatos. sajnállak, biztos nem így tervezted az életed. de vedd észre, hiába az agresszió, attól még nem lesz neked semmivel se jobb. békélj meg a sorsoddal.
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
hovatűnt démonhill 2013.07.18 08:15:43
hovatűnt démonhill 2013.07.18 08:23:28
@tzolesz: remélem téged is kikapnak majd a rendőrök, amikor épp 20-30-cal vagánykodsz a gyalogosok között szlalomozva a járdán.
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
hovatűnt démonhill 2013.05.03 11:48:42
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
hovatűnt démonhill 2012.12.27 11:03:19
Amikor a CNN Larry King visszavonulása után leigazolta Piers Morgan angol megmondóembert, sokan csóválták a fejüket, mert Morgan meglehetősen megosztó személyiség, és amit a brit médiaszabályozás mág elbír, az az amerikainak már nem biztos, hogy megfelel - márpedig Morgan attól,…..
A konstruált reality-k korát éljük, eddig kettőt láthattunk a két nagy kertévétől, a Gyanú árnyékában az RTL, a Családi titkokat a Tv2 indította el. Ha valaki nem ismerné a műfajt és annak rettenetes magyar képviselőit, annak egy gyors összefoglaló: Az amatőrszereplős…..
hovatűnt démonhill 2012.12.20 10:44:13
A kormány illetékes agytrösztjei azt gondolták, hogy a fővárosi tömegközlekedés problémáit egy csapásra orvosolja a BKV vezetésére rászervezett újabb rakás bürokrata. Ennek szellemében megteremtették a Budapesti Közlekedési Központot, és Vitézy Dávidot. A terv bevált. Az…..
hovatűnt démonhill 2012.12.19 23:01:59
@cirróka: nem jöt be, öcsi.
az én cégemnél rend van, az alkalmazottak szívesen és jól dolgoznak, és van is bőven munka így, meg rendes fizetés.
igaz, azt nem hagyom, hogy szétlopják a céget, hazahordják a szerszámot, tönkrevágják a kocsit. akinek túl nagy a pofája, viszont rosszul dolgozik, az nem marad sokáig, mert a többiek nézik ki maguk közül.

na ez az, ami a bkv sofőrökre nem jellemző. szarnak bele a munkájukba, tönkreteszik az eszközeiket (utána meg félnek meg sírnak), és lenézik az ügyfeleket.
nálam az ilyen kapásból röpül, mert ez pont fordítva működik.

de hát bkv sofőrnek az aljadék megy eleve, ez is tény, abból meg nem sokat lehet kihozni.
Was ist mit mir geschehen? Vagyis Mi történt velem? - állítólag ezek voltak a hatvan évesen szívenszúrt királyné utolsó szavai. Nagyon mást nem mondhatna akkor sem, ha meglátná a Kertész utca és a Wesselényi utca kereszteződésében a róla készült festményt. A két - nevét…..
hovatűnt démonhill 2012.12.16 14:51:28