Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyicska

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 hónapos kortól hozzátáplálás anyatej mellé alma, banán, narancs körte, banán, narancs cékla, alma, zabkorpa csirkemell, cékla, alma alma, répa, csirke, narancs alma, krumpli, csirke, petrezselyem cékla, krumpli, csirke, petrezselyem spenót, csirke, petrezselyem, krumpli bab, csirke,…..
Egy kisfiú története Türelem 2018.01.30 21:24:39
  Bizonyára lesz ellenvélemény, de kitartok az igazam mellett, amit innentől anyatigrisként védek! Szerintem felháborító, ha egy anya sírni hagyja a gyerekét. Végeredményben nem értem! Hogy tudja rezzenéstelenül és tudatosan, nevelési célzattal(!) hallgatni az újszülött sírást? Ami azért pont…..
  Előre szeretném leszögezni, hogy az itt leírtak saját élményeim, elmélkedéseim, fejtegetéseim.  El tudom képzelni, hogy akad olyan, akire máshogy hatnak, vagy épp nem hatnak ezek a jelenségek, életesemények. Ha a gyerek eléri a 5-6 hónapos kort - na jó, talán már 4 hónaposan is-, akkor…..
Egy kisfiú története Fiúcska 2018.01.22 17:14:51
Hogy megértsük a sorok jelentőségét, meg kell ismerjük egy különleges szerelem történetét. Hogyan talált egymásra egy falusi roma srác és egy harmincas éveiben járó budapesti értelmiségi nő, erről szól az én történetem. Elindulsz valahol az életben. Csinálod, csinálod, ez a természetes, nem…..
Igazán nagyon kell fájjon, hogy megértsünk valamit! Ha valaki elhagy minket, vagy úgy éli meg a kapcsolatot, ami ránk nézve már fájó, el kell gondolkodnunk kicsit, mi történik.  Ha valaha valaki szeretett minket az az alapja mindennek. Merthogy szeretett. Mindenki szeretetre vágyik. Tehát, ha…..
Bármi is történik veled az életedben, el kell fogadni. Nem közhelyesen, hanem agyból, szívből. Érdeklődésből! Utána kell menni. Ott kell legyen benned a szándék, hogy megértsd! Ahhoz pedig egy lépést hátrébb kell lépned! Van más, sok különb, még talán meglepőbb élethelyzet is, mint a tiéd. Nem…..
  Sose menj pici, még teljesen az anyjára utalt gyerekkel olyan közösségbe, ahol a sajátodon kívül több (különböző korú) pici gyerek is van és nincs egy olyan ember, aki az egészet koordinálja, mert senki, de senki nem fog veled és a ti komfortotokkal törődni! Nem fognak figyelni arra, hogy fel…..
Mi az, hogy nehéz? Mindenkinek más. Jó, de mi az?  Szerintem ez az emberek szintjén mérhető, mindenkinek a sajátján. Van, akinek az egész életében annyi nehézsége akad, hogy milyen színösszeállítással rendezze be a nappalit, másnak egyedül kell felnevelnie a gyermekét, mert a társa nem akarta a…..
Milyen előzmények kellenek ahhoz, hogy előbb-utóbb azt mondhasd valamire "no, már értem, ezért történt"! Mennyire kell szokatlan és rendhagyó történjen veled, míg a puzzle mozaikkockáiból egyszer csak kirajzolódik egy kép.. egy érzés.. egy élet... Hogy mennyire, arra csak évek múlva kapunk…..
Egészen egyszerűen szívből kell megszülessen a szándék és onnantól be is következik, amire vágyunk. Ilyen nagyon egyszerű lenne? Ez az, amire azt mondják, vigyázz, mit kívánsz... Mert, ha beteljesül a kívánságod, két út lehetséges; ha minden nagyon papírformaszerű, a dolog könnyen megy, és nem…..
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Ugye mindenkinek megvannak azok a mondatok, amiktől nevető, vagy rángógörcsöt kapunk a parkban, illetve esetleg menekülőre fogjuk, attól függően milyen a kérdéses kutya gazdi összeállítás. Nem bánt, csak játszik! - Az egyik legnagyobb klasszikus. Többnyire fiatal, bohókás,…..
Sátoraljaújhely belvárosából kitiltották a kutyákat, mostantól nem lehet kutyát sétáltatni a főtéren. Az Önkormányzat döntésének oka: a kutyások a legelemibb szabályokat sem tartották be, és a közelmúltban majd egymilliárd forintból felújított főtéren csak gyűlt a…..