Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villanyoltogató

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A "C" típusú  nemzetbiztonsági vizsgálatok eredményét semmilyen reális jogorvoslattal nem lehet vitatni, mivel titkosak az információk, és érdemben ezért nem cáfolhatók. Tehát jogos a poszt írójának félelme, hogy munkajogilag vissza lehet élni ezzel az…..
Villanyoltogató 2009.02.07 21:21:34
@movhu: Nos, itt egy koztisztviselorol van szo, akiknek a fizeteset az egesz orszag ismeri. Valszeg nem veszit sokat azzal, ha kirugjak emiatt. Azzal viszont valoszinuleg veszit, ha utanamennek a kopok es szaglasznak.
Elmondom, mik lehetnek a problemak: szomszedhoz csongetnek es kerdezoskodnek. Szomszed jo magyar szokas szerint (Es bizony, nyugodtan induljunk csak ki ebbol!) velt vagy valos serelmei miatt olyanokat mond el a kedves tiszt urnak, amik nem igazak, de kellemetlen helyzetbe hozhatjak ot. Vagy a barati korben van valaki, akinek illegalis vagy fellegalis tevekenysegere szallnak majd ra, mivel miatta feny derulhet ra. Ezzel nem csak magara, hanem masra is rahozhatja a bajt. Nem varhato el, hogy ezt valaki onszantabol meglepje.
Villanyoltogató 2009.02.10 21:34:19
@SzigMa: A paragepektol? Jaj, de milyen jo fej vagy te. Paragepnek kell lenni ahhoz, hogy nem jaruljak hozza, hogy a szomszedomat basztassak, meg a barataimat, rokonaimat, meg nyilatkoznom kelljek rola, mennyire VOLTAM es vagyok buzi, es kiket ismerek kulfoldon.
Te direkt bagatellizalsz? Vagy inkabb csak szorakozol, ugyeugye?

Paragepek... rohejes vagy....
Villanyoltogató 2009.02.13 22:42:34
@SzigMa: Itt egy olyan ember irja mindezt, aki regota dolgozik egy munkakorben, es most se lesz valtozas. Ezutan se fog atomraketa inditogombjanal ulni, ugyebar. Eddig nem kerdeztek, hogy buzi-e meg hogy buzi-e volt. Nem basztattak egyik rokonat se. Nem kovettek, nem hallgattak le. Nem szimatoltak baratai, haverjai utan. Ezutan, ha o nem akar az atomraketa inditopultjanal ulni, hanem ugyanott marad, akkor mennyire etikus szorakozni vele? Nyilvan semennyire.
"Nem ébreszt vágyat bennem, nem kivánom… Nem az esetem.. ez és ehhez hasonló véleményeket hallok a pasiktól duci nő ügyben. Ugye ezt ti se gondoljátok komolyan???? Nézzetek előbb tükörbe és ha kb olyan paraméterrel rendelkezel, mint amit elvársz egy nőtől, akkor…..
Az alábbi eset kapcsán a Tévé ügyvédjének szlogenje cseng vissza a fülünkben, miszerint „ne hagyják magukat becsapni, átverni, megkárosítani”. Az újépítésű társasházak vásárlói közül rengetegen mérgelődnek a lakáson belüli garanciális javítások elmaradása…..
Az alábbi viccesnek tűnő pénzbehajtási kísérlet akár igaz is lehet. Mindenesetre több büntetőjogi tényállást is megvalósíthat.TiszteletemAzzal a kérssel fordulok Önhöz Hogy a napokban fenyegető hívást kaptam , hogy "megdöglesz". Majd 2 napja ilyen sms-eket…..
Az alábbi történet kedves lenyomata annak, mire számíthat egy állampolgár egyes bírók esetében, ha berángatják tanúskodni.  A tanú elvileg az igazságszolgáltatás munkáját segíti.Kedves Zugügyvéd! Bár levelem tárgya talán ironikusan hangzik, a történet számomra…..
A graffitit a modern városok katasztrófái közt szokták emlegetni, teljesen helytelenül. A falfirkások már a középkorban is aktívak voltak, és egyesek számára tényleg semmi nem volt szent. A Guardian újságírója egy 1644-es festményre hívta fel a figyelmet, aminek sarkában a kor…..
Ha nem is januárban, mint annak idején mondták, de a jövő hét elején elkezdik kiosztani a BKV dolgozóinak az új, Makány Márta tervezte egyenruhákat. Először a dél-budai buszjáratok sofőrjein láthatók. Jegyeket, bérleteket, formaruhát!..
Az állami húsosfazék környékén alapvetően mindenki szépen gyarapodott az elmúlt évben (is), ez a szokásos vagyonbevallások legfőbb konklúziója.Az országunk elmúlt évi összesített vagyonnyilatkozata viszont – lássuk be - sajnos nem sikeredett olyan jóra, mint a politikus…..
Villanyoltogató 2009.02.06 01:19:32
A bedőlő hitelek jelentős része az egyedül maradt házastársnak okozhat tragédiát. A Zugügyvéd is egyre több ilyen esettel találkozik, volt is már hasonló témájú bejegyzés.  Nem valószínű, hogy a jog ezeket megfelelően tudja majd kezelni, ismerve a közös tulajdon…..
Villanyoltogató 2009.02.04 22:39:36
@Tilleo11: es mennyit vettel fel? 4 millahoz nem kell sok, max 2 millio, abbol bizony lakast lehet venni a belvarosban is, pesten!
Videken meg hajaj.... de HAJAJ!
2 millio nem nagy penz.
Ha annyirol van szo, nem lesz nagy gondod.

Villanyoltogató 2009.02.06 01:07:42
@Vödör: keress bazzeg, aki keres, az talal.
Tuti, hogy használtak már ennél bizarrabb reklámokra Holokauszt-túlélőket, mindenesetre mérne alapon most a legalizáció mellett álltak ki. Az izraeli Holokauszt Túlélők Pártja szövetkezett egy a leginkább a kender felszabadításával foglalkozó Aleh Yarok Pártból kivált…..
Villanyoltogató 2009.02.04 20:48:32
@bunkó paraszt: te min lepodsz meg? :)
Megszületett az ítélet annak a férfinak az ügyében, aki tavaly halálra gázolt egy babakocsit toló nagymamát a zebrán, melynek következtében ő és a kisgyermek életét vesztette. Az ítélet 4 év fogház. Tehát ma egy emberélet Magyarországon 2 év börtönt kóstál, amely tétel…..
 Krisztiánt ruhatárban lopták meg, de meglehetősen arcátlanul:Vasárnap ellátogattunk feleségemmel és kisfiammal a Klauzál Házba (hosszabb nevén Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ, címe 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33 - a Campona mellett) egy…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
Villanyoltogató 2009.02.02 20:34:05
@pepe81: Tedd csak ki az IWIWes elerhetoseget mindnek, minel gyorsabban! Hat mi akadalyoz benne? Ez kozerdek!
Péter szerint nem tévedés történt, a győri netszolgáltató harcában a Vidanet ügyfeleinek kérés nélül szállítja ki set top boxot, és mellékeli hozzá átvételi elismervényként a szerződést, hátha valaki aláírja és 1 évig biztosan nem vált új szolgáltatóra. A Vidanet…..
Szolgáltatást lemondó ügyfél a legrosszabb, hiszen egy csomó vesződség van vele, aztán meg nem is akar többet fizetni. A DigiTV példás bosszút áll előfizetőjén, akinek volt pofája 450 km-rel arréb költöznie. Természetesen csak a szerződést megkötő ügyfélszolgálaton lehet…..
Lehet-e kötelezni a vásárlót, hogy a feltüntetett árakat 1,06-tal szorozgassa? Számíthat-e arra a vevő, hogy az ár, amit kiírva lát, nem a valódi? Törvényt sértett-e a legnagyobb síútszervező iroda? Rengeteg kérdés és egy jeges-csikorgós sztori a cégről, amelyik -…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
A hitelválság egyik roppant kevéssé hangsúlyozott mellékterméke a rendkívüli módon megnövekedett volatilitás. Legalábbis semmi mással nem magyarázható, miként tud egy gépjárműhitel THM-je néhány nap alatt 30 százalékkal megugrani és miért lehet a svájci frank bank által…..
FASZKIVAN! blog Tisztelt ház 2009.01.08 15:54:00
Banánhéj, üres üveg, keresztrejtvény és csokipapír mindenhol. Ez akár lehetne egy tinidiszkó utáni pillanat kép is. Pedig nem. Ezek maradnak képviselőink után a parlamentben. Bunkó paraszt népség, kéremszépen!  A kommentezést rátok bízom ezúttal...  ..
Gyakran éri az a vád a sajtót, a Kötött pályát is, hogy a szerzők, szerkesztők keresik a negatívumot, hangzatos, de hazug vagy igaz, de mégiscsak félrevezető címekkel szereznek olvasókat. Most egy szép példát adunk arra, hogy mindezt pozitívan, jó hírrel is el lehet játszani.…..
Villanyoltogató 2008.11.17 02:51:29
  Araszolok az alsó rakparton. A Hélia Szállótól a Margit-híd felé. A Szent István parknál eszembe jutnak a törpék. Át lehet – e még menni innen a Szigetre kishajóval?  Mint akkor, amikor fényes lakkal bevont, papundekliből készített, piros uzsonnás táska lógott a hasamon.…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..