Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumpa

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Belváros, Budapest fotóján látható felirat minden ízében tökéletes, akár a megfogalmazást, akár a tartalmát, akár a kialakítását nézzük. Nincs autóm, nem szoktam sehogy sem parkolni a házunk előtt, akinek viszont van, az árulja már el egyrészt, hogy ez miért olyan…..
 Sajnos a kormány "nagy" erőfeszítéseinek hála nem hogy csökkenne a munkanélküliség hanem nő, mondhatnánk messze még az 1 millió új munkahely (szakértők szerint kivitelezhetetlen) de a fiúk dolgoznak rajta :).Ki menthet meg minket, talán a filmipar?Munkanélküli…..
Pumpa 2011.08.27 15:11:25
@T mint T: Ma még lehet jelentkezni 17 óráig. Ha budapesti vagy és sietsz, talán még oda is érsz. Tímár utca 2 (Asszem III. ker). Régi SZDSZ iroda :)
Gabba érdekes dologra lett figyelmes a Szent Jupát étteremben: míg a magyarok automatikusan fizetik a 10%-ék szervízdíjat, a külföldiekre ez nem vonatkozik. Múlt héten az egykori Moszkva térnél ettünk a Szent Jupát étteremben. Az étlapot szemlélve azonban egy furcsa dologra…..
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
Pumpa 2010.09.16 14:27:03
@Seduxen: Fazakas Orsolyának hívják
Pumpa 2010.09.16 14:35:31
@Seduxen: Sajnos nem tudom. Azt viszont tudom, hogy lövése nem volt a dolgokhoz. 1 hónapig valami kamu állása volt, utána előlépett ebbe a pozícióba. (miatta egy ~12 éve ott dolgozó nőt küldtek el) és céges bulikon amikor kellően be volt nyomva, büszkén mesélte, hogy éppen melyik főnökkel dug :)
Subba Szittya étek az interweben 2010.09.10 16:14:00
Egyé mélymagyart! Szuperül rányúltak a piaci résre!..
Subba FUUUUUUU 2010.05.26 19:44:00
Utáljuk a torreádorokat! (Kép és videó a vicces esetről itt.)..
Pumpa 2010.05.27 14:17:28
Kár hogy nem döglött meg. Csak remélni tudom, hogy élete végéig nyomorék marad.

Több ilyet szeretnék látni:
www.youtube.com/watch?v=1z3g54AcQEc

Tényleg hatalmas legények. Ha akkora ászok lennének talán nem véreztetnék ki előtte a bikát. Szegény állat már alig lát mire a ,,bátor" matador kilépked az arénába. Ha a bika nyer akkor életben maradhat?
Új minisorozatot indítok, melyben a parlementbe bejutott pártok egy-egy szakértője nyilatkozik a Macskapcsolatnak cica- és állatügyi terveikről. Elsőként az LMP részéről Kaufer Virágot értük el.Szerinted bevált az a korábbi BTK-módosítás, amely letöltendő börtönbüntetést…..
A Starz amerikai kábelcsatorna idei sikersztorija mindenképpen a Spartacus Blood and Sand című sorozat, ami már a címében sem nagyon kínál zsákbamacskát: vér és homok van bennne bőven. Mindkettő az arénára utal, ahol Sparti és haverjai a római előkelőségek és a mellüket…..
A Kuruc.info hozta nyilvánosságra a Kubatov-beszédet, amely a pártigazgató zárt körben tartott előadásán készült. Kubatov Gábor elmondja a felvételen, hogy a pártnak részletes nyilvántartása van a fideszes és a nem fideszes szavazókról, példaként a a pécsi időközi…..
Subba Cápeti 2010.04.07 09:45:00
Pumpa 2010.04.07 17:09:07
  Már csak néhány nap van hátra a második fordulóig és bő egy hónap telt el tippjátékunk első köre óta. Most újra tippelésre kérjük kedves olvasóinkat, kíváncsiak vagyunk, ki szerint változott a helyzet március óta. Sikerült-e az áttörés Mesterházy Attilának?…..
A magyar politika egyik leglátványosabb, a látszatra is alig valamit adó nyilvános átverése zajlott az elmúlt napokban; érdekes módon mégis alig érdekelt már valakit. Amikor az SZDSZ megállapodott az MDF-fel arról, hogy a szebb napokat látott párt nem indul önállóan a…..
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
Egy erőszakszervezet szükségszerűen a fasizmus melegágya, de azért a súlyosan retardált, szellemileg visszamaradott, esetlen szolgálat közben értelemcsökkent rendőröket rendszeres időközönként szűrhetnék, bár lehet, már az alkalmassági tesztnél vannak a gondok. Gyöki hívta…..
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
Kávé helyett jó lesz ebéd után is, hátha valaki reggel elmulasztotta. Szeptember elsejének reggelén Nyisztor Ferenc, Nyírmihálydi polgármestere tiszteletét tette a TV2 Mokka c. műsorában, a már régóta folyó üggyel, a nyírmihálydi ál-értelmi fogyatékosságos esetekkel…..
Odább! gyors frissítés 2009.08.30 23:10:00
Mászkáltunk az este a parton, csináltam néhány képet. Mit csinálnak itt az emberek? Kinn grilleznek a part menti parkos részen. Van óriási játszótér is, aminek van konditerem része. A shopping centerben ahol ettünk, vígan mászkálnak az emberek M4A1-el a vállukon. (géppuska),…..
Esküvőkre, legénybúcsúkra vagy szülinapokra ajánljuk Pálóczi Antal adását. Igazi bulis figura! HÖLGYFOLT és SZŐRSZERKEZET, végállomás!Nudista strandonSzeretnéd, hogy megkívánjalak?  Növessz buja ősi kellemet!  Érett nővé érjél meg megint!  Ne maradj…..
Pumpa 2009.08.14 11:33:28
Gyurcsány volt a nyugdíjas nénik kedvence, a simogató blogger, aki családi történeteivel, saját készítésű kajáinak receptjeivel próbált szimpátiát kelteni. Sikerült neki - nem is kicsit -  hisz tudjuk a romantikus filmekből, hogy a nők bomlanak a főzőcskéző,…..
Subba Hülye tánc: Robo 2009.05.07 12:51:00
Gay Robot tánc a világ legunalmasabb munkahelyéről. Senkit se tévesszen meg, hogy több alkalmazottat is lát amint bekapcsolódnak a koreográfiába, PHOTOSHOP! Aki megtanulja a táncot, és lekamerázza a produkciót Subba polót kap!  ..
Pumpa 2009.05.08 17:41:53
Legalábbis ezt állítja a Taxi4 hirdetése, amit az Inforádióban hallottunk. A szpot egy nyávogós hangon elénekelt „Tavaszi szél vizet áraszt” dalocskával indít, majd egy nagyon lelkes férfihang akasztja meg a nótát ilyen szöveggel: „Vizet? Dehogy vizet! Olcsó…..
Sajnos nem egy újabb moziajánló. Thaiföld egyébként sem szűkölködik bűnügyi hírekben, de a hétvégi Híradóra még a helyi Kriminális fan club legelszántabb tagjai is felkapták a fejüket. Fényes nappal, vasárnap délután 2 órakor, a  Chao Phraya folyót felett átívelő…..