Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bokoristvan

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MRM: Piros Fehér Fekete A Mikulással kezdődik a tél és a legszebb ünnepek. Szent Miklós legendája mesévé, Ő maga mesehőssé változott. Így lett a valóságból szimbólum. A szeretet, az adakozás és ajándékozás örömének szimbóluma. A Mikulás már úton van a gyerekek felé a…..
A közelmúltban nézegettem Bende Tibi BMW e28-asát és megirigyeltem a hátsó ajtókat. Bár második lányom még csak egy hónapos, de már láttam, ahogy hárman szeretnénk utazni a bogárhátasban és hátulra nem bírom a kicsit nagyobb sportülések mögé begyömöszölni a két…..
bokoristvan 2011.11.01 12:28:44
@Harkov: Nálunk az Asszonykám szeretne ilyet, de már kevés az esély rá, többféle ok matt.
Marad tehát a bogárhátú, akit nagyon szeretünk, második gazdija vagyok, régóta nálunk van.
Külföldi és hazai bogártalikról nézegethettek képeket a bogaras mappában itt: www.flickr.com/photos/bokoristvan/sets/
Most szépen süt a nap, de az időjósok szerint nem lesz ez így egész hétvégén. Szélre, esőre is számíthatunk, sőt, még talajmenti fagyok is jöhetnek. - Az érzékeny edényes növényeket ideje téli helyükre vinni. A nagyobb tűrőképességűeket, mint a  leander, még…..
Halloweent első sorban az angolszász országokban ünneplik, de az utóbbi évtizedben a világ más tájain is egyre elterjedtebbé vált, többek között nálunk is. Igaz, egyelőre kevés gyereket látunk október utolsó éjszakáján kosztümben rohangálni a város utcáin, hogy csokit…..
Belsőség Kispóktól Nagypókig 2011.08.10 12:03:00
Autós bulikra járni jó. Régóta tudjuk ezt Tündéremmel. Perkupa sajnos kimaradt, egyszerűen nem tudtuk megfelelően tologatni a hétvégi beosztást. Jutott azonban idő a tavaly megkóstolt gárdonyi Nemzetközi Fiat126 találkozóra (idén volt a hetedik!), és a kezdetektől…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
bokoristvan 2011.07.19 08:38:16
@nem mondom meg: Kicsit irigyellek, szivesen visszamennék még egyszer, fantasztikus helyek. Vannak képeim az Ausztria mappában, és a Hitleri Sasfészekről is van egy mappa. Az északolasz mappában meg Dolomitok.....
www.flickr.com/photos/bokoristvan/sets/
bokoristvan 2011.07.19 21:04:28
@dansun: www.flickr.com/photos/bokoristvan/4885232960/in/set-72157621173621938

Ha erre gondolsz....Augusztus Svájcban.
A legszebb utszakaszokat ilyen tejfölben tettük meg.
Nagyon rosszul esett, hogy nem láttunk semmit.

Kösz a dícséretet.
HamPLÓ Lugano, a meseváros 2011.05.28 20:50:00
Eredetileg csak azért szálltam vonatra, hogy végigutazzak a Gotthard-vasúton, még mielőtt felépül a Gotthard-bázisalagút, mely sokkal gyorsabbá, de egyben kevésbé látványossá is fogja majd tenni a Szent Gotthard-hágón való átjutást. Mivel arrafelé aranyárban mérik a…..
bokoristvan 2011.06.01 09:39:04
@Hamster: Örülök ha tetszenek a képek, itt van a Swiss mappa - böngészd csak nyugodtan.
www.flickr.com/photos/bokoristvan/sets/
Amikor először hallottuk, hogy veterántraktor-majális lesz Bokorban, nem akartuk elhinni. Most, hogy évek óta élvezzük, megszerettük, és láttuk milyen jó, el se akarjuk hinni, hogy az idei volt az utolsó. Miért? Mai cikkünk blogposztja...
Csikós szerint a Puch, szerintem a Bogárhátas az örök szerelem, amitől nem lehet megszabadulni. Fokozottan igaz ez, ha az ember kényszeres bütykölgetős, tuningolós és mindig azon agyal, hogyan lehetne jobbá tenni a gépet, kicsit tökéletesíteni műszakilag, esetleg több lóerőt…..
bokoristvan 2011.05.28 10:50:26
@GYUSZI BACSI: Sosem törtem a fejem ilyen szélesítésben pedig sok éve (évtizede) bogarazok, de ugy tudom ezek a sárvédők műanyagból vannak, csak meg kell venni a boltban és feltenni.
Ha nem is annyira szép, nem kell kalapálni és hegeszteni.
Ha tévedek valaki majd kiigazít.
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
bokoristvan 2011.04.16 20:31:36
@Alf:www.bokoristvan.hu/
Próbáld meg itt, a "Wings and Wheels" mappában vannak.
bokoristvan 2011.04.17 07:38:19
Belsőség Fény az alagút végén 2011.04.09 06:00:00
Megvillant a gép már egyszer, a 150 lóerőt kiénekelte, majd leszakadt a lendkerék még a mérőpadon. Előtte volt pár száz kilométer olyan autózásom, amelyet bogárhátúban még soha nem tapasztaltam. Ez bőven erőt ad ahhoz, hogy megint nekiálljak és szétszedjem a motort. Erre…..
Fuh, az biztos, hogy a tavalyi OT Expós jelenlétünk mind a mai napig élénken él emlékezetünkben. Embertelen hajtással előtte-közben-utána, de sikerült egy egész jó bulit összehoznunk 10 éves születésnapunk alkalmából. Akkor sokan letettük a nagyesküt, hogy soha többet, persze…..
Subba A hónap képe: NB II 2011.02.10 19:52:00
Telekrejáros szerkóban, casual Viktor. VIA Paris Match, plusz Holtszezon..
bokoristvan 2011.02.16 17:29:55
@kerdesek05: Nos eddig vártam, hátha valamely olvasó akibe szorult valami elfogadható mennyiségű értékítélet, megszólal és azt mondja ill. írja:
Ugyan mit keres itt néhány szép lány akik szemmel láthatóan nem az orrukat piszkálják. (hogy csak az egyik tevékenységre utaljak amit ezen az oldalon örömmel és kedvtelve nézeget az ízléssel megáldott vagy nem megáldott publikum)
Ilyen felvetés nem volt, ezért megkérdezem az a csekélyértelmű egyént aki ide belinkelte a képet, mi a fenét akart ezzel adni a közösségnek?
Tippjeim vannak az illető személyiségének zavarairól, de kár lenne ennek itt teret adni.
Ha nem szereti a ciciket tudom javasolni a köcsögfelvonulást a számára, azt írják -nem lesz betiltva.....
Hej, Gyula-Gyula-Gyula, Szól a duda-duda-duda, Pest, Buda-Buda-Buda, Pattogatott kukorica!     Van ugye ez az interakítv csodakút a Szabadság téren, amelynek csodájára jár az egész világ. A tavaly tavaszi választások előtt néhány héttel adták át, nagy volt az öröm…..
bokoristvan 2011.02.10 20:43:14
www.flickr.com/photos/bokoristvan/4561252030/in/set-72157621766663073

Bocsánat, nem sikerült beilleszteni, talán most..
Tiszta Beszéd Hová tart az MSZP? 2011.02.04 01:00:00
 A tavaszi választási vereséget a jelek szerint továbbra sem sikerült feldolgoznia a Magyar Szocialista Pártnak. A belső feszültségektől terhelt pártban sorra alakulnak a platformok és tagozatok. Ugyanakkor arra se érzékelhető, se mérhető energia nem marad, hogy valódi…..
Ó pedig mennyire tetszett a Belváros új főutcájának burkolata a nem repedő, megfordítható, ragyogón világos, örökéletű mészkőlapokkal. András szerint ez azonban nem feltétlenül előnyös. Kedves Szerkeszőség!Figyelem a blogot egy ideje. Most találkoztam a városban egy…..
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
bokoristvan 2010.10.12 10:58:52
@Gee Halen: Én 10 éve kidobtam a tv-t a lakásból, pont amiatt, hogy egy ilyen nagyszerű találmányt ilyen szemét és ízléstelen műsorok sorozatok és reklámok közvetítésére használnak. Azóta jobb a közérzetem.
Amikor meghallottam, hogy Presser akit sokra becsültem, résztvesz egy ilyen dologban az összes cd-t amin előfordult nálam - elajándékoztam.
Nagy Feró is most lett valóban a Nemzet Csótánya.
A többiekről és a produkcióról inkább nem nyilatkozom, legfeljebb annyit - ez nem a fülnek szól.
Startra várva. Itt minden megtörténik: 35 éves bogár alázza meg negyedmérföldön a Shelby GT500-at, az új turbo Imprezát, a 335i Coupe BMW-t és a közönség üdvrivalgásban tör ki. Valahogy ez a génjeinkben van, a kisebbel szimpatizálunk, az elesetteket segítjük és ha a kicsi…..
Olaszország 2010 1. nap - Nápoly 2010.08.07 22:46:00
Kora reggel érkezett a gépünk Nápoly repterére, onnan Alibusszal mentünk a Piazza Garibaldira (3 euro/fő). Ez egy hatalmas tér, felújítási munkálatokkal, rengeteg bazárossal, keresztbe-kasul vezető autósokkal és össze-vissza járkáló gyalogosokkal. A tér egyik végében a…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
bokoristvan 2010.09.01 14:05:07
@Tóta W. Árpád: Egy ideje nem voltam a hadtörténetiben, (lányaim vannak az unokáim is lányok) de emlékszem a múzeum udvarán volt egy T-34 amibe bele lehetett mászni,
és mindent megfogdosni. kb a 60-as évek.
Vagyis igazából nem én futamodtam meg a Dolomitoktól, hanem a Yamaha. Tavaly lejárt róla a vizsga, a Kawa Z750-esen viszont tavaly nem volt, és most lett, azt használtam hát, gondoltam, a Yam pihen majd idén. Mivel a nagyszülők két napnál tovább már elég nehezen tudják kordában…..
bokoristvan 2010.08.16 11:13:51
@toncsi64: Köszönöm.
Ha van kedved nézd meg a többit is, mi egy Bogárral járjuk a "világot". www.flickr.com/photos/bokoristvan/sets/
bokoristvan 2010.08.16 12:44:57
@bokoristvan: @kutya_zzr: Bocsánat, nem értem miért került be háromszor is.....
Elkészült a motor, a próbaállványon beindítottam, majd beállítottam, szinkronizáltam a karburátorokat, beállítottam a gyújtást ismételten, majd a szelephézagokat is. A motor pöccre indult és szépen vette a tüzet. Járattam vagy 2 órát az állványon, cseréltem olajat, eljött…..