Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antigocsi

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
Most elsüthetnék olyan dumákat, hogy a De/Vision nem más, mint a Google-fordítóba beütött germán Bonanza, de nem lenne teljesen igazságos a verdikt - sőt! Egyrészt, a német szintipop-brigád a legsikerültebb Depeche Mode-klónok közül való, már ha lehet egyáltalán szimpla…..
mustosb@csi zeneblogja Der Linzer 2012.10.02 23:19:58
Tök jó volt ez az elmúlt néhány nap a Plutoval... Komolyan mondom, alig volt szívem zenét cserélni! A mostani posztban azonban irány Ausztria, a kenguruk földje, és egy sokak számára talán már ismerős arc! Ha éppen csak leszalad a boltba, akkor: Marcus…..
Kezdem az elején. Van ez a videó: Amikor az ezredforduló magasságában először találkoztam vele, - már persze az apokaliptikus ütemeken, meg Natacha Atlas túlvilági vokálján túlmenően - elsődlegesen a videoklip egyedi képi világa fogott meg (és…..
mustosb@csi zeneblogja Hangmás 2012.09.18 22:48:33
Egy honi relax tétel a mai nap végére, hogy a friss magyar zene is terítékre kerüljön: a csipetnyit Nick Cave-ízű kedvencem a tavalyi lemez legvégéről, Minda Endre és társai performanszában. Szunya elé tökéletes. Reset by HangmasOfficial..
Öt éve jelent meg a kanadai Rush zenekar legutóbbi lemeze. Már önmagában az is elképesztő, hogy egy 1968-ban megalakult bandáról beszélünk, amely ráadásul - tovább színesítve a jelenleg is aktív rock 'n' roll-dinoszauruszok képzeletbeli palettáját - az idén is kitolt egy…..
Átúsztam és megláttam, látva úszni jó, látás nélkül nem. Az emberek merevek és rugalmatlanok, tömegesen panaszkodnak a balatoni bicikliutakon, hogy meleg van, pont most mikor körbekerülik. Ha körbeúszod sokkal később üt meg a guta. Biciklivel kicsit nehezebb, azt hagyd a parton.…..
antigocsi 2012.07.13 22:20:45
@motymoty: az előző kommentomban elírtam, a Balcsi átúszását terveztem évek óta a körbebringázás csak úgy jött. Két nap alatt volt idő megállni nézelődni is, Szárszón az épp ott hétvégező haverokkal grilleztünk este (ott aludtunk), Keszthelyen fagyiztunk, stb
szamárSágok facebook fa(i)l # 11 2012.07.08 07:34:00
11 hete tartó hagyomány, úgyis mondhatjuk fél angolosan, hogy eleven hagyomány. Élvezkedjetek rajta bátran, mert 10 mosógép szerelőből 10 ezt olvassa. autós: ‎:D Köcsög golfos.. Szar vagy:D vállalás: Gyerekek, zugivó lettem! :D Tegnap estére vettem két üveg (0,33 literes)…..
Szerintem szex a fűzfán :) 2012.06.08 11:00:00
Annyira jó, hogy nem hagyhatom ki ezt a címet! :) Már látom azokat a csalódott emberkéket, akik bizonyos reményekkel jönnek erre az oldalra. :) Pedig igazat írok, nincs ebben semmi turpisság, a szarvasbogik ellepték a fűzfát és párosodnak... remélem jól írtam..... régen tanultam…..
Nem tudom, hogy e címmel lenyúltam-e Bonyi képaláírását, most már nem keresem vissza. Egy hete este tízkor arra lettem figyelmes, hogy dörög és villámlik, kimentem az udvarra, nagy volt a fényjáték, esőnek semmi nyoma, hívtam is Bonyit, hogy emelje fel ülepét a gép elől és…..
Ki-ki? A: Majd kövessetek minket a fészbúkon, oda felteszünk mindent. B: Na, azt soha. Nem fészbúkozunk, szóba se jöhet.A: Hát ahogy gondolod, de 50 éve a tévéről is így gondolkodtak az emberek.B: Teljesen igazuk volt...
antigocsi 2012.07.12 21:38:42
@motymoty: múlt szombaton söröztem vele, akkor még így gondolta.
atom Idén is megvolt a VOLT 2012.07.06 07:00:00
Idén is sikerült eljutnom a VOLT Fesztiválra, igaz most csak egy napra, és sajnos nem akkor, amikor a Röyksopp lépett színpadra, de sebaj, legalább láttam a sokat reklámozott Skrillexet, akitől nem estem hanyatt, és végigugráltam egy Heaven Street Seven koncertet, amely még mindig a…..
szamárSágok a THC 14 éves 2011.11.17 19:29:00
Volt egy album, ami ma 14 éve jelent meg, alapjaiban változtatta meg Magyarországon a zenei kultúrát. Dj Budai Techno House Classic of 93-96 című albuma a mai 25-30+ emberek zenei világát olyan mértékben befolyásolta, hogy ezt minimum egy állami kitüntetéssel kellene honorálni.…..
szamárSágok nézőpont 2011.11.25 15:53:00
Ifjú emberek számára e kép egy csodás segget ábrázol. Az elmélyültebb megfigyelők azt is észlelik, hogy ez a gyönyörű segg éppen áthalad az úton. A tök precízek még azt is észreveszik, hogy tangája van.Érettebb urak szerint a képen egy tiszteletre méltó ám igen szép…..
antigocsi 2011.12.04 14:32:05
News from Don Rob on Vimeo. Na persze, ezt nem hiszem el, mert a másik verzió nekem azért jobban bejön... A videó több kérdést is felvet, például kell-e ehhez férfi? Vajon ő fújta fel a lufit? Mivel fújta fel a lufit? Mi van a lufiban? Ezek szerint le kell nyelni a…..
  2011. július 4-én elhunyt II. Ottó magyar király. Temetésére milliós tömeg és a világ uralkodóinak és államfőinek színe-java zarándokolt el Pannonhalmára, hogy elbúcsúzzanak a „jó királytól" – ahogyan népe nevezte.   Az érzelmek, melyeket ez az esemény a világban…..
antigocsi 2011.11.20 21:21:38
@tevevanegypupu: mondjuk egy egész dinasztiát leírni egy 150 évvel ezelőtti "baki" miatt sztem túlzás. Az Árpád házi királyok közt is volt olyan, amelyik ágyasokat tartott, züllött életet élt és nem érdekelte a kormányzás, mégse mondaná azt ma senki, h Árpád háziakból nem kérünk
antigocsi 2011.11.20 22:17:58
@tevevanegypupu: leginkább Viktor :-)
nem hiába lett hazánk hivatalos neve Magyar Köztársaságból simán Magyarország és a Köztársaság teret sem hiába nevezik át sietve, mivel egyelőre az a rész van, h felejtsük el a köztársaságot, aztán pedig majd jön a többi :-)
Mandiner blog Achtung bébik 2011.11.19 08:01:00
  Húsz éve születtek meg a kilencvenes évek, és máig nem értek véget. 1991 augusztus 12-én megjelent a Prodigy első kislemeze, a Charly; 13-án a Metallica fekete albuma; 27-én a Pearl Jamtől a Ten és ugyanezen a napon Tupac Shakur első lemeze; szeptember 17-én a Use Your…..
Mindenek előtt zenével kell kezdenem a történetet, mielőtt ellövöm a hol volt, hol nem volt poént. A történethez elöljáróban annyit, hogy életem során egy csomó dolgot összekötöttem a zenével, és ha meghallom akkor eszembe jutnak az élmények amik akkor történtek velem. Jelen…..
Szerintem Nagyon jó! :) 2011.11.07 15:35:00
Fantasztikus! Egy virtuális múzeumban sétálgathatsz, ahol téged mutatnak be. Facebook tagnak kell lenned, meg kell adnod az engedélyt, és leesik az állad, mert állati jó! Full ego növelőszer! :) Ne hagyjátok ki! Kattints ide, és jöhet az élmény! Go!..
A teraszon kávézgatva arra lettem figyelmes a minap, hogy szokatlanul sok katica repked a levegőben, mászkál a falakon (már jelezték, hogy pontosabb a Harlekinbogár elnevezés, de ezt a bejegyzést már megírtam és kevesebb betű is, így marad katica:P). Anya megjegyezte, hogy napok óta…..
Gondolom mindenkinek van egy kedvenc helye a világban. Kell is, hogy legyen, hiszen a mindennapi monotonitást -szerintem - kizárólag úgy lehet elviselni, ha van egy motiváló tényező, ami - mint egy célszalag - lebeg előttünk. Nekem ilyen az, hogy Húsvétkor végre ismét eljussak…..