Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jean-Baptiste Emanuel Zorg

0 bejegyzést írt és 807 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.12.04 17:29:19
@Venesz: inkább hideg vizet önts rá, a melegtől megpattanhat a szélvédőd. amúgy meg a hideg víz simán visszafagy, ha törölsz egyet, még a teljesen új törlőlapát is hagy kis filmréteget, mert nagy hidegben az is keményszik kicsit, így kb 2 mp alatt visszafagy.
Nagyon ritkán fordul elő, hogy más írását teszem ki, még ritkább a negatív hangvételű cikk, hiszen alapvetően a gasztronómia (főzés, evés, étteremlátogatás) szépségeit igyekszem népszerűsíteni, de Kolonics Zoltán, cukrászmester szakmai munkássága elég erős érv volt amellett, hogy engedjek a…..
Kiedis és a Red Hot Chili Peppers többi tagja (Chad, Flea, meg az a gitáros gyerek) éppen James Corden talkshow-műsorvezető Carpool Karaoke nevű műsorszámát forgatta, ültek az autóban és énekeltek, meg hülyéskedtek egy sort. A forgatás után megálltak, hogy egy mexikói kajáldában egyenek valamit,…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.06.17 17:48:26
@Az antiochiai szent kézigránát: aha, ha pénz is jön amellé, amit csinálsz, az már nem is jó? az már hippis? vagy mi?
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.06.17 21:25:53
@Az antiochiai szent kézigránát: én csak azt nem értem, hogy miért csak addig jó valamiért rajongani, amíg nem lengi körül a pénz szaga? ha pénz van benne, akkor az már nem is jó, az már csak pénzgyár? vagy csak szimplán a régen minden jobb volt szindróma?
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.05.25 18:28:39
Egy kórház szülészeti osztályának folyosóján járunk, ahol a professzori nagyvizitre gyülekeznek orvosok, szülésznők, tanuló nővérek. Vannak vagy húszan fiataltól-idősebbig, akik várják a Tanár urat. Mindenkinek jár valahol az agya. Van, aki valamelyik betegéért aggódik, más az otthoni menüt állítja…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.05.20 20:13:57
@Mr. Waszabi: "Nem vagyok buta - sőt, nagyon okos ember vagyok." Köszönjük, így már elhisszük. Jézusom
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.05.08 23:52:10
@BéLóg: mostanában egyre több kintfelejtett villogóval találkozom, nem értem az okát. amúgy meg, jön villogva, de olyan sebességgel, h nem el se hiszed, h ez kanyarodni készül, ezért tényleg vársz, majd fékez nagyot, és elfordul előtted. Nincs ezzel baj, csak ezek csúszkálnak télen, árkokba bokrokba. ja meg a kanyar közepén kell fékezni, hát hol máshol? Egyre inkább joystick jellege van ár a vezetésnek, de a fizika nem változott.
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Nagyon nehezen tudunk elképzelni olyan élethelyzetet, amelyben egyáltalán felmerülne bennünk a gondolat, hogy pénzt adjunk egy rendszámtábláért, annyit meg pláne nem, amennyit a minap csengetett ki valaki Hongkongban...
Van aki szerint fenyegetés, hogy a holnapi nap tanítási nap. Nem, nem az: Hiszen a többieknek joga van ott lenni, joga van a biztonságukat garantáló minden intézkedéshez. Semmi plusz feladat, teher nem jelentkezik a tanároknál a normál tanítási naphoz, vagy mondjuk egy influenza járványhoz képest…..
Csak Paul McCartney és John Lennon írt nála több listavezető slágert, több dala szerepelt a TOP10-ben, mint Madonnának, Elvis Presleynek és a Beatles-nek, ráadásul mindezt az elmúlt két évtizedben vitte véghez. Mégis, ha kimegy az utcára, a rajongók nem rohanják le autogramért.…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2016.02.07 19:05:26
@Étteremkritikus: ez a magyar mentalitás a fikázással egész egyszerűen elképesztő. a 4. kommentig elég volt várni, hogy valaki megszakértse egyetlen évi best of cd-ből, h volt vki más is, akire nem emlékszik, és több dalnál szerepelt a neve. Hát akkor bmeg derítsd ki, csinálj cikket róla, meg 15 perces videót.
Annyira undorító, komolyan mondom... én sem bolondulok ezekért a zenékért, meg előadókért, de tény, h hatalmas hatással van a zeneiparra, kurvanagy tehetség a manus.
Te pedig, kedves Étteremkritikus bújjál el otthon vasárnap délután a monitor mögé, és fikázzál szét még egy csomó tehetséget, h van nála nagyobb is!
/egyébként miért különleges egy cd, ahol fel van tűntetve a zeneszerző meg dalszövegíró?/
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Izé, eszem-faszom megáll, de menten. Ezt így hogy? ..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.05.07 19:29:07
@lezsír: nem tudom neked, vagy másnak, aki a hangulatra panaszkodik, mégis mit ért ezen. Én személy szerint el nem mennék valami olyan vidéki borfesztre, ahol senkit és semmit nem ismerek a városban. Ha pl lemegyek Szegedre, ott egy csomó haver, meg ismerős, sokan is vannak, iszunk, nekünk alapból jó a hangulat. Az, hogy ki nyöszörög a színpadon, kurvamindegy. Ha te úgy szeretnéd magad jól érezni, hogy elmész egy ismeretlen helyre borfesztre, és a programoktól várod a csodát, akkor van egy rossz hírem.
De lehet, h nekem már az hangulat, ha eljutok meló mellett ilyen helyekre, és lazulhatok, a többit leszarom.
És már megint ez a "a sörfesztek amúgy is jobbak" felfogás is tipikus magyar szarozás meg elégedetlenkedés. Semmi se jó. A másik jobb.
Az, hogy voltál egy mackósajtos fesztiválon, ne legyen mérvadó. Volt egy ilyen, és az összes szar? Hülye vagy.
Borvidékes borfeszt Hajóson egész nyáron kb. havonta van, és nem, attól nem jobb a hangulatom, hogy szőlőkkel meg pincékkel vagyok körülvéve. A hangulatomat a körülöttem lévő emberek határozzák meg, és nem a Rúzsa Magdi nyekergése a színpadon.
Na, csak ennyi, hogy legyen már itt egy kis pozitív is a sok negatív hullám között.
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.04.05 23:38:17
@noob johnson: szerintem totál mínuszban zársz egy ilyen projektet. Főleg, ha felújíttatják, nem ők csinálják. Vannak erre szakosodott műhelyek, vesd fel nekik az ötletet, hátha kaphatók rá. Meg nem is lenne jó olvasni. Ezeket a "szarokat" azért javítják, izzadnak vele éjszakákon át, mert a sajátjuk, és az a cél lebeg a szemük előtt, h majd a kiscsaláddal dejó lesz vele hasítani. Most gondold el a hozzáállást egy profitorientált felújításnál. ilyeneket gondolnának: "ha minden jól megy, akkor szakítok vele félmillát, nem bontom szét a motort annak ellenére, h picit ingadozik az alapjárat, de már hónapok óta szívok vele, leszarom, majd a kövi tulaj szopik vele." (bocs, lehet, h nem ilyen lenne, mert lelkesek, meg minden, de előfordulhat, na)
Ebben pont ez a lényeg, h saját maguknak csinálják, nem másnak. Másfelől pedig nem főállású autószerelők, szerintem ők is sokat tanulnak ilyen szopások közben. Meg a fél életüket ezekkel töltik, szerintem szaros fél millió (már elnézést) 3-4 év távlatában nem sok.
Pontonban turkálni? Piha. Steyr-Puch-alkatrészeket homokfúvatni, alapozni, festegetni? Mit képzelsz... Szent Szobrot polírozni végtelen türelemmel? Dehogyis, ugyan már. Mert még a legnyitottabb házasságokban is eljön a pillanat, amikor a faszi egy kicsit nem az újabb numerákkal és a…..
Attól tartok, ilyenünk nem lesz soha. Pedig annyira jónak tűnik a videók alapján, hogy minden szabad percemet itt tölteném. Hegyünk még csak volna hozzá, de látszik, egy ilyen pályát összerakni nem két fillér, komoly betonteknő, bukóterek, felvonó és egyéb kiszolgálás kell…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.02.07 12:06:04
@traxx: azon én is lejöttem fék nélkül, kurvajó :D btw egyik havernak sikerült ott is kirepülnie, bobostól, mindenestől, de oda nem járt sisak, ha jól emlékszem. rég volt, az is igaz
Viszonylag jól adja vissza ez a videó, hogy miért retteg minden autós attól a pillanattól, amikor egy közepesen kivilágított utcán nem vesz észre egy fekete ruhás gyalogost. (A való életben valamivel jobban látszott az ember, mint a videón, ezért picit világosítottunk a…..
Ebben a pillanatban zuhant be a postafiókomba a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium várva-várt közleménye a január elseje óta létező megyei-alapú autópályadíjakkal kapcsolatos változásokról. Sajnos továbbra is fizetősek lesznek a fontos autópályakivezető-szakaszok, így például…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.01.31 19:13:26
McDonald's, Paul McCartney, viszont Douglas MacArthur és Andie MacDowell - mekkora a kavar e fránya mekkes előtag körül... Oké, aki egyáltalán foglalkozott fenti néggyel írásban, azért tudja, hogyan kell legalább azokat leírni, de a McPherson-MacPherson zűrzavar a magyar…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.01.28 12:25:17
Van egy tartozásom, nem feledkezdtem meg róla, csak a Totalcar-Index videórovat közötti információ-áramlásban voltak kisebb fennakadások, elsősorban személyi változások miatt. Alapvetően semmi rossz nem történt, de a bábák közt többször is elveszett ez a…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.01.13 14:28:19
@Betonheverő: és a 3. kommentben már le is lőtted a poént! :D tudom, h nekünk semmi sem igazán jó, de az totál felesleges volt, csatlakozom.
Belsőség Heti merítés 2015.01.11 07:04:23
Olasz luxus sport sedan Itt nincs semmi műanyag takaró lemez holmi hangzatos felirattal. Itt csak egy őszinte blokk látszik. Német vas, golyóálló motorral Nagy meglepetés volt mikor megláttam, 168 ezret mutatott az órája, a kesztyűtartóban pedig ott hevert a 17 éven át…..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.01.11 16:39:33
@etruszk: olcsóbban adták el neki, olvass!
csak ilyenkor azt nem értem, hogy fel sem merül a kérdés, hogy vajon miért?
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
Jean-Baptiste Emanuel Zorg 2015.01.07 23:26:27
@B-road: és index nélkül nehézkes a fordulás? :D bocs
Belsőség Heti merítés 2015.01.04 09:13:11
Sprinter Killer :) Az autót használtan vettük, ismerőstől, jó vétel volt tavaly év elején...egészen idén januárig. Ő a nagy fehér, aki nem tehet arról hogy megcsinálták Mivel 8 éve csak Fordot hajtottam, 2 generációt, úgy gondoltam, hogy a következő generáció csak…..