Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StarFire

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet furcsa fintora, hogy miután megírtam a múltkori postot, valaki felbukkant az életemben... Valaki nagyon régről... Pont miután eldöntöttem, hogy nem kell nekem senki, hisz így is jól érezhetem magam. És erre kemény bizonyítékaim is voltak :) Hisz olyan emberek vesznek…..
A rider's Diary Like. 2010.12.25 20:23:00
Nagyon régóta nem írtam.Egy hónapja. Rengeteg idő. Fogalmam sincs hol kezdjem, de elkezdem, aztán lesz valahogy. Az üresség.A gyilkos. Kezdem azt érezni, hatalmam van felette, én irányítom. Távolodik és egyre láthatatlanabb. Kezdem érezni a boldogság pillanatait, a…..
A rider's Diary Welcome! 2010.11.21 14:41:00
Elnézést mindenkitől, de újra kellett a blogom gyártani. Rengeteg dolog van, amit leírnék, de azt akartam, csak Ti olvassátok.Elkezdem.Az egész egy filmmel kezdődött..Soha életemben rá nem vettek volna, hogy Twiligtot nézzek. Mégis rávetemedtem, mivel szeretem a vámpíros filmeket,…..
Haragban A Világgal A Város Zaja 2010.11.09 21:08:00
"Jöjj velem, hagyjuk itt a város zajátJöjj velem, mesélek megint sok csodát" Imádom Budapestet...Olyan jókat derülök...hihetetlen mód szórakoztat...A legtöbb vicces szituáció abból fakad, hogy egy vidéki városban sincs annyi kretén mint itt (nagy számok törvénye…..
StarFire 2010.11.13 15:08:50
Pénteken, 11 óra munka után átszáguldoztam a Keletibe... ott felraktam egyik kedves barátnőmet a vonatra, aki a párjához indult Zürichbe. Ezek után végre találkoztam (nyár eleje-közepe óta először) kedves gyerekkori barátnőmmel és az egyik barátnőjével... Aranyos a csaj…..
A hétvégén hihetetlenül sokat tanultam....Ennek az állapotnak minden áldásos velejáróját megtapasztaltam: pizsamában ágyban jegyzet fölött görnyedés, pánik rohamok, zabálhatnék, csokifüggőség, leküzdhetetlen vágy "csak még egy" sorozatrész után, ájulásig…..
StarFire 2010.11.07 09:22:42
@Na'conxypan: Fél pillanatig azt hittem a Prison Breakes csávókat szidod...Már görbült lefelé a szám:D
Haragban A Világgal Cofffeee Story 2010.11.04 22:22:00
"Az ember lelke nem a kávéra, s nem is a kávéházra vágyik: az ember barátra vágyik. A kávé csak ürügy." "A kávé az egyik legismertebb növény, a belőle készült ital pedig világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk. A kávé a kávécserje nevű örökzöld…..
Haragban A Világgal Ended why 2010.10.30 22:06:00
"Minden jó emberi kapcsolatnak a titka a kölcsönösség, a nyíltság. Ahhoz, hogy te megnyílj előttem, nekem is meg kell nyitnom magam. Olyan nincs, hogy én páncélban járok, és te meztelen vagy."A titok megfejtésre került.Ami eddig enigma volt ma már csak egyszerű és…..
Haragban A Világgal AirBorne 2010.10.31 22:53:00
"Mi, madarak hiába tuduk repülni, mégsem repdesünk csak úgy összevissza a világban. Amelyikünk költöző madár, az nagy utat tesz meg, mégis mindig ugyanoda érkezik. Bárhová repülhetnénk, mégsem tesszük. Ti, emberek annyira mások vagytok! Mindig tele vagytok tervekkel,…..
“Egy új világ kezdődik minden nyelv küszöbén, a szépség új birodalma új értelmi és érzelmi törvényekkel. Mi tehát a tíz legszebb magyar szó? Ezt felelném, abban a tudatban, hogy válaszom merőben önkényes, és éppúgy jellemez engemet, mint nyelvünket:Láng, gyöngy,…..
Haragban A Világgal A komédiás 2010.10.25 22:52:00
"Lennél-e kedvemért felhő, kapkodó szél?Lennél-e kedvemért széllel szálló levél?Lennél-e értem pitypangbóbita,ha én lennék az ősz hűvös sóhaja?" Visszatérésemet a naygfaluba egy sétával ünnepeltem Bélával (akit most már úgy érzem csak én nem utálok…..
Fáradt vagyok...Kimerült...Ma az ÁzsiaCenter-ben voltunk munka után Bélával. Megkért, hogy kísérjem el ruhákat venni, mert egyedül nem tudja mi áll jól neki. Persze elkísértem...olyan furcsa ez a mi kapcsolatunk...Mintha kötelező volna gondoskodnunk egymásról...Együtt…..
"A legnagyobb hősiesség, megmaradni munkád mellett, akármit szól is ahhoz a világ. S ennél is igazibb hősiesség, megsemmisíteni munkádat, ha úgy érzed, nem tudtad tökéletesen megcsinálni azt, amire önmagaddal szerződtél." Felelősek vagyunk az álmainkért...S…..
IDÉZET HELYETT: Tegnapelőtt kora délután utaztam a 47-es villamoson, ahol mindenki dühös volt és morcos. Nem tesz jót az emberek hangulatának, hogy a Deák téren felszedték a síneket. A kocsi tele volt… a napfény alig-alig szűrődött be az unott arcvonások közötti résben. A…..
Haragban A Világgal Végletek 2010.10.09 14:00:00
"Sötétben állunk néha, magunk se tudva, hogy kerültünk belé. Csak meresztgetjük a szemünket, csak tapogatódzunk, bizonytalankodunk. És a szívünk hüledez. - Merre? S véljük, hogy semerre. Csak tapogatódzunk. Lépünk. Meg-megállunk. Fejünk felett talán kőszikla csügg?…..
"Van, hogy két ember úgy megy el egymás mellett, ahogy a vonatok találkoznak össze az éjszakában. A kivilágított ablak mögött pár elillanó másodpercre elkapnak egy képet, egy szót, és az emlékfoszlánnyal már futnak is tovább a maguk külön világa…..
Haragban A Világgal Apám hitte... 2010.10.05 22:12:00
"Apám hitte az otthon melegét, Apám hitte az ünnep örömét, Apám hitte az apja örökét, S úgy hiszem, ez így volt szép. Apám hitte az elsõ éjszakát, Apám hitte a gyûrû aranyát, Apám hitte a szavak igazát, S úgy hiszem, ez így volt szép. Apám hitte a hős tetteket,…..
Haragban A Világgal PróbaIdő 2010.10.07 21:09:00
"Utas vagyok csak ebben a világban, egészen magánosan vándorló utas, aki megnézhet mindent, amit látni módjában van, de semmit magával el nem vihet, semmit félre nem tehet, semmihez hozzá nem kötözheti magát, bármennyire is megszerette ezt, vagy amazt. S lassan, lemondó…..