Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inhouse

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Ági után Südi Iringónak is azt javasoljuk: nem kéne erőltetni. Mondjuk egyből akkor elvesztette a meccset, amikor pont a Szeszélyest vállalta be, amiből semmiképp nem jöhetett ki jól, még akkor se, ha kiderül, hogy Gobbi Hilda reinkarnálódott benne. De nem…..
Hétfő van, és ha az embernek a meló még nem vette el az életkedvét, akkor a tévék műsora mindent megtesz ennek érdekében, mással nemigen magyarázható, hogy a TV2 Irigy Hónaljmirigyet (20:10) ismétel és Mi kérünk elnézést című kabarét (22:15), amiben pont az a…..
Miközben az MTV már évek óta ígérgeti a Demokrácia adó kódnévvel futó hírcsatorna beindítását, állítólag most gondoltak egy még nagyobbat, és a harmadik csatornát kicsit elfelejtve rögtön egy negyediket indítanának. Az Archív+ vagy más források szerint Archív4 (Mert,…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
comment:com Heti kettős 2006.05.31 10:05:00
Úgy néz ki, hogy a Heti hetest sikerült teljesen gajra vágni. Kellett hozzá egy Farkasházy meg egy Hajós. Mondjuk a Teddy-kérdés nem új keletű probléma, régóta megoldatlan, fájó trauma nemzetünk életében. Gondolom, minden tévénéző tudja, hogy Farkasházy teljesen el van…..