Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valaki.nagyon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég csak megnézni a sw.com-os adatlapot, és elmondhatjuk a Brain Invaders-ről: Durva lett! Igazából amikor én ezt írom, még nem láttam végig az epizódot. Persze a képek alapján tudnék spoilerezni, de inkább azt majd a részértékelésben teszem. Azt is meg kell még említenem,…..
Clone Wars Blog December karaktere! 2009.12.03 18:48:00
A múltkori szavazást Obi-Wan nyerte, Yularen pedig a második lett. Szóval mindenki kedvenc bajszos admirálisa most is itt lesz. Ez talán nem is olyan nagy baj, hisz nem rég láthattuk őt a Landing at Point Rain-ben. Emellett még olyan nevek erősítik a szavazólistát, mint Barriss Offee,…..
valaki.nagyon 2009.12.04 17:29:39
@ffixer: de még nincs vége a sorozatnak
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
valaki.nagyon 2009.10.29 17:15:23
valaki.nagyon 2009.10.29 17:16:56
@freddyD: Lenne egy naggggggyon fontos kérdésem: (ha egyszer már kérdeztem, bocs) Voltál nyár vége felé, vagy egyáltalán ebben az évben Balaton-szárszón?
valaki.nagyon 2009.10.30 08:28:59
@Z-Demon: A vikingnek nincs hangja.

@B!gH!t: Az Alien anarchy ennél rosszabb. Az valahol a 2D és a 3D között rekedt meg, és teljesen lehetetlen benne minden, továbbá nevetségesen szar
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
valaki.nagyon 2009.08.31 12:04:06
@freddyD: voltál mostanában balatonszárszón?
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
valaki.nagyon 2009.08.19 10:54:27
Fontos közlemény következik, amely fontos része az egész Rossz PC Játékok sorozatnak.Amikor a sorozat kezdődött, volt még csomó rossz játékom a gyűjteményemben. De ahogy egyre jobban beindult az egész, már vészesen fogytak a tartalékaim, úgyhogy nagyon jól jött (mondhatni…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..