Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balumaci

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem emléxem hogy kaptunk volna igazi magyarázatot az augusztus 30- szeptember 2 OB és Alpok Adria versenyhétvége lemondására. Ma reggel a repülön találkoztam egy ismerősőmmel aki autos rendezvényekre szokta bérelni a Hungaroringet. Vele beszélgetve tudtam meg, hogy a verseny a…..
A Men in Black harmadik részének főcímdala ezúttal nem Will Smith-hez kötődik, hanem Pitbullhoz. Barry Sonnenfeld elmondása szerint a 19 éves lánya hívta fel a figyelmét az úriemberre, meghallgatott tőle néhány számot, megtetszett neki és felkereste Pitbullt. Egy szó, mint száz,…..
balumaci 2012.03.27 06:22:26
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
"Nem nevezném magamat vezetőedzőnek, edző vagyok, aki átmenetileg ellátja a vezetőedzői feladatokat, amíg a vezetés nem talál végleges megoldást" – mondta blogunknak Énekes Lajos, aki hétfőn harmadszor lett a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. Mindannyiszor…..
balumaci 2010.10.22 20:48:48
@Atis.AV: Idén nem a playoff a cél hanem a játék off megszüntetése , és valszeg pár játékosnak mennie kellene szerintem is
Amatőrök számára szervez jégkorongedzést Budapesten egy két-három fős csapat, amely tagjai amúgy utánpótlás-neveléssel foglalkoznak. A főváros három különböző pályáján hetente háromszor várják azokat, akik a megfelelő alapokat szeretnék megszerezni. Bármilyen szintű…..
balumaci 2010.10.05 11:24:54
Az UTE szakosztályvezetése a következő közlemény közlésére kérte blogunkat Csabai Gábor nyilatkozatával kapcsolatban, amely szerint a FTC jégkorongcsapata csütörtöktől a Megyeri úton edz és játszik: "Az UTE meglepetten értesült a hírről, miszerint megállapodás jött…..
"Elkötelezett vagyok a támadó hoki mellett, a csapat így fog majd játszani" – mondta blogunknak Ulf Weinstock, a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője a pénteki edzés előtt. Hozzátette, az eredetileg elképzelt letámadásos taktikával kapcsolatos terveit nem adta fel, de a…..
  Tudják mi történt az idén? A négy nagy japán motormárka öt futamos versenysorozatot hívott életre. Ennek volt az utolsó fordulója a tegnapi.   Mivel én Gsx-R tulajdonos vagyok, a Suzuki kupában indulhattam. A nevezési díj kedvező, hiszen 19 000 forintért boxot,…..
A bajnoki rajt körüli izgalmakat enyhítendő vidám videókat mutatunk külföldi utánpótlás-mérkőzésekről. Az elsőn egy szólózó gyerek úgy emeli meg a korongot, hogy az a kint álló kapus mögött behullik a kapuba. A másikon a klasszikus angol futball hokis leképzése látható,…..
balumaci 2010.09.09 17:34:45
Jégkorong Ki nyeri a Mol Ligát? 2010.09.07 07:47:00
Minden jel szerint izgalmas Mol Liga-szezon előtt állunk, sőt ha jól alakulnak a dolgok, a színvonal is verheti nemhogy a tavalyit, hanem a tavalyelőttit is. Abba most nem mennénk bele, szerintünk mely csapatok a legesélyesebbek a végső győzelemre, hiszen kedves olvasóinktól várjuk,…..
balumaci 2010.09.07 10:10:57
@freddyD: azért csak legyen ....
Naiv ügyfél kénytelen volt autót váltani, mert a taxis GPS nélkül még a Lágymányosi hidat sem találta volna meg, nemhogy a Művészetek Palotáját:Velem a héten hétfőn történt egy érdekes eset, ami bár nem egy nagy szám, de mégis úgy gondolom, hogy legalább egy választ…..
balumaci 2010.09.06 16:51:34
@Sir Anna: :-))))
"Vasárnap jóval fegyelmezettebbek és türelmesebbek voltak játékosaink, mint szombaton, ez volt a siker alapja" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A Fehérvár 3-0-ra verte a Grazot az Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna döntőjében, Hetényi Zoltán…..
balumaci 2010.09.06 15:46:23
Budapest egyetlen dupla pályás jégcsarnokát július 12-től Jégpalotának hívják. A 2003-ban Astra Zeneca Jégcsarnok néven épült létesítmény neve volt már Budapesti Koriközpont is, két hete még Icecenternek hívták. A jégcsarnok két éve magánkézben van, a névváltozás…..
Az amerikai edzőt hétfőn az MJSZ elnöksége újabb egy évre nevezte ki a felnőtt válogatott szövetségi kapitányának, így ő vezeti legjobbjainkat a jövő áprilisi budapesti világbajnokságon. Segítői nagy valószínűséggel változatlanul J. P. MacCallum és Énekes Lajos lesznek,…..
balumaci 2010.07.20 11:50:27
Az NHL-döntő ötödik mérkőzésén Chicagóban találkozott a Chicago Blackhawks és a Philadelphia Flyers. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Egyetlen győzelemre…..
balumaci 2010.06.08 02:06:13
@vaze: Nem az otthonünneplésre hanem a jegybevételekre, meg a tv közvetítési díjakra gondoltam.Egyébiránt nem túl pörgős meccs volt . , ráadásul nekem se hideg se meleg hogy ebből a kettősből ki végez az élen ...
a P.O. meccsek sokkal pörgősebbek voltam mint maga a döntő ..
Az NHL-döntő harmadik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére, ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Szépített a Philadelphia. A Flyers az első…..
balumaci 2010.06.03 20:12:38
@aroncika: :-) Amúgy nekem is az ő játéka a legszimpatikusabb
Új játékrendszert és támadóbb szellemű jégkorongot ígér az új mester. Három év után visszatér Székesfehérvárra a válogatott Roger Holéczy, és új szerzemény a Dab.Docler fiatal hátvédje, Orbán Attila is. További két válogatott kerettaggal tárgyal a magyar bajnok, de…..
balumaci 2010.06.03 16:33:48
Lassan véget ér a németországi A csoportos világbajnokság első, egyben utolsó előtti szünnapja. Megfeleződött a mezőny, már csak nyolc csapat van versenyben, kettő meglepetésre maradt versenyben: Dánia és Németország. Szlovákia egymás után harmadszor nem tudott a…..
Tartoztunk a játékosoknak és az olvasóknak egy szavazással. Eddig minden vb után megkérdeztük, ki volt az aktuális torna legjobbra magyar részről, Ljubljana után azonban elfelejtettük. Ami késik, nem múlik. Az a helyzet, hogy a buta szavazógép nem enged húsznál több…..
balumaci 2010.05.12 13:39:58
balumaci 2010.05.12 14:01:17
@F. Kapus: LoL :-D
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
balumaci 2010.04.24 08:16:48
NNNA...
Aludtam erre a tegnapi mecccsre egyet, és be kell látni nem mi voltunk a jobbak...
A sünözés új értelmet nyer a hokis társadalomban ez már biztos, fontos megjegyezni hogy ez egy nagyon fiatal csapat amelyben még ott vannak a rutinos rókák, de ott van a jövő CSAPATa is. Fel kell nőni még a fiataloknak a feladathoz, a nemzetküzi szövetségnek pedig a feltételekhez.
1: A DIV.1 ben is két vezetőbírónak kellene lennie mert amit ma biráskodásként műveltek ..
2:
Vizsgálja már meg azt a pályát ahol rendezik a VB-t hogy alkalmas e a lebonyolításra, mert amilyen minősíthetetlen volt a pálya.. persze a szlovénok lehet hogy megszokták, de a mieink nem..

Kellene infrastruktúra is. Jelen pillanatban BP-n 3! jégkorongpálya van összesen .. ez így marad őszig .. ez lássuk be nagyon kevés.. Kellene még egy EBEL csapat, vagy egy erősebb ligában indulnia a magyar klubcsapatok közül többnek is, mert csak akkor lesz fejlődés.. az EBEL után egy MOL liga meccs olybá tűnt mintha lassított felvétel lenne.. Így nem lesz fix A csoportos csapatunk , mert csak a volán játékosai igen kevesek, márpedig a világban a hoki gyorsul.. nagyon gyorsul, és mi le vagyunk maradva. ha ez sikerül akkor mindenképpen előrébb tudunk lépni és a kis nemzet NAGY szíve újra megmutatja a világnak hogy mi mindenre vagyunk képesek.
Végül:
NAGYON SOK ÖRÖMET HOZOTT EZ AZ EGY HÉT SZÁMOMRA KÖSZÖNÖM A CSAPATNAK , SZÉP VOLT FIÚK!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!
balumaci 2010.04.25 08:53:41
@w21: @főbocs: pont ezekre próbáltam rávilágítani tegnap...
Lehet, hogy fizikailag nem voltak olyan erősek és határozottak a britek, mint vártuk, de taktikailag és fegyelmezettségben magas színvonalon teljesítettek. Jó rajtuk túllenni, és így túllenni, ahogy mi, tehát három ponttal a zsebben. Ladányi Balázs a 2-0-s győzelem után…..
balumaci 2010.04.22 10:36:23
@beck111: igen van !
Mennyi góllal verjük holnap a szlovén válogatottat?
:-)
balumaci 2010.04.22 10:46:47
@beck111: Naná :-)))
Este tartok egy kis jeges edzést erzsébeten a srácokkal, aztán holnap kizárom a külvilágot estére az tuti .....
balumaci 2010.04.22 11:05:19
@beck111: Jó utat !
én meg melózni megyek reggel..
kinek mit dobott a gép ..
na lépek is mert meló van
Tokaji Viktor, az egyik legjobb magyar védő számára véget ért a szezon, sajnos biztos, hogy kificamodott és helyrerakott vállával nem léphet jégre a Szlovénia elleni mérkőzésen. Különös egybeesés, hogy ellenfelünk ugyancsak első soros hátsó embere, az amerikai légiós Luka…..
balumaci 2010.04.22 06:26:33