Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anubys

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Légy átkozott, GOG.com 2015.12.12 21:36:54
Felmentem megnézni, milyen a winter sale, azzal a határozott szándékkal, hogy egy fillért nem költök. Kb. tíz perccel később: De hát 136 dollárt megspórolok! A hülyének is megéri! És csupa olyan játék, amit a közeljövőben ki akarok próbálni vagy újrajátszani, és eddig…..
Udvarhölgy úr és egyéb glamourVariációk egy témáraPixellel festőAlaposan EMOAlaposan NyuszópocisMosolygósMil-HAHAHAH-fBoszorkány, de nem gonosz!..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Ekkora lelkesedés egy rohadt kártya láttán, igazán dícséretes. Na meg a másik, a dobozzal. Valami hasonló rohamot dobjatok ti is ezentúl, ha társaságban szóba kerül a Subba...
Először is minden kedves olvasónk elnézését kérjük, sajnos erről az eseményről már lekéstetek, Drágák. Illetve a dedikálásra még odaérhettek, de ahhoz is nagyon gyorsan kell szaladni. A No Thanx-el már máskor is a teljesség igényével foglalkozzunk, így talán nem meglepő,…..
Sokszor gondolkoztunk már azon, hogy létezik-e valahol valami szörnyűséges gyár, ahol futószalagon állítják elő a magyar mulatós- és diszkózene legalsó szegmenseit, és most végre megtaláltuk a választ. Kurvára van.Ez itt a Truesound Stúdió, egy igazi kis boszorkánykonyha, ahol…..
Anubys 2007.03.23 11:24:34
Ha biztosak lehetnénk abban, hogy ez egy videóklip, akkor büszkén jelentenénk ki, hogy tessék, drága olvasók, megtaláltuk minden idők legsúlyosabb videóklipjét. Még Kiszel Tünde művénél is súlyosabb, és épp itten van a majom elásva, mert ez a műalkotás nem csak Zalatnay Cini…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..