Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tadam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Loki meccs lefújása után a szimpatikus idegenlégiós kolléga kért egy magyar zászlót a szurkolóktól, és körbefutott vele a stadionban, nagy-nagy mulatságot okozva a nézőknek. Majdnem hibátlanul abszolválta ezt a feladatot: Amúgy tiszta szégyen, hogy az elmúlt 5 évben…..
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
tadam 2008.10.13 16:15:32
Érden nőttem fel, a mai napig ott élek (alszom), és volánnal jártam hosszú évekig, tehát első kézből tudom informálni a kedves mindenkit.

1. ez a módszer évek óta megy. mindenki tud róla. nem egyedi eset. kb 100 pénzt spórolsz, ha így utazol, a következményeket pedig neked kell viselned, akár tetszik, akár nem! (általában ilyenkor megkér a sofőr, hogy közel ülj le, és ha jönnek a trollok, akkor gyorsan kinyom neked egy jegyet, amit eljuttat hozzád. ilyen esetben ő bukik pár forintot.)
Ha annyit mondasz, hogy te inkább szeretnél jegyet kérni, szó nélkül ad normál árban.
Tehát nem csak ő a hunyó!!!! ez azért nem mind1.

2. nekem is volt már gondom az ellenőrökkel. egyik nyáron ellopták a pénztárcámat minden iratommal együtt. Rendes gyerekként elfáradtam a rendőrörsre, ahol kaptam egy jegyzőkönyvet az ellopott irataimról, azok számáról, stb. (a főtörzs szerint ezzel tudom magam igazolni)
szóvel... hajnali 5kor etelén sárgára fel, diák jegy, indulhatunk. Természetesen az ellenőrök ilyenkor sem pihennek... elkérik a jegyemet, majd kéri a diákot. próbálom elmagyarázni, hogy mi a szitu, ez az egyetlen rendőrségi jegyzőkönyvem van, mivel nem volt az egyetemen félfogadás gyorsított igazolvány készítéssel. persze ezt nem tudja felfogni. leszállunk. (pont ott, ahol amúgy is leszálltam volna)
3 majom közre fog, és kitépik a kezemből a jegyzőkönyvet, mire én nemtetszésemet fejezem ki. a reakció az volt, hogy ellöktek attól, aki körmölte az adataimat, és rendőrrel fenyegetőztek. mondom ez izgi, mert pont ezt akartam tenni. megtettem. kb 5 perc alatt kiért egy villogó autó, 4 rendőrrel. nevetséges volt, hogy amikor a rendőr őket is igazoltatni akarták, akkor annyit válaszoltak, hogy a sorszámuk 56valhány... ezen elkezdtem röhögni. mint a hadifoglyok... erre az egyik rendőr elmagyarázta nekik, hogy ez nem pálya így, igazoltatta őket, majd a kallerok felszálltak a következő buszra. gondoltam akkor ez okés, elintéztük. viszont ekkor jött a java.
kérdőre vontak, hogy miért nem vagyok képes megcsináltatni az igazolványaimat. mondom ez 1 hét alatt elég nehéz lenne...
erre a következő az, hogy én akadályoztam több hivatalos személy munkáját (ellenőrök) ezért bevisznek, és előállítanak... visznek az autó felé, ahol rájönnek, hogy 4en vannak, és túl szűkös lenne hátul 3an a fabiában. leordították a fejemet, hogy a következőnél viszont stb.stb.stb.
Csak álltam, néztem ki a fejemből bután, majd mikor a nyári nap első sugarai tükröződtek verejtékes homlokomon, elindultam haza. Ha mesélik, nem hiszem el!