Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cucuboy

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fintor ez alkalomra írott versének egy strófájával vezetném föl gyorselemzésünket a népszavazás méltatlanul keveset emlegetett aspektusáról, a szavazólapok kidekorálásáról. Homokos vagy bitang! És kissé zsidó talán? Az ifjú Kádár képe kint lóg anyád falán! illetve Most…..
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.25 09:20:00
A CBS megtette az első kétségbeesett lépést a sztrájk miatt kimaradó programok pótlására, és a péntek este nyolcórás sávba betolta a The Price is Right című vetélkedőt. Az első adás február 22-én lesz, egyelőre hat epizódot rendeltek be a "tippeljük meg mennyibe kerül…..
cucuboy 2008.01.25 13:34:33
Van nekünk szép új mr-ünk. Régen Magyar Rádiónak hívták, és ott volt a szentháromság a Kossuth-Petőfi-Bartók. Hallgatottsága gyakran alulról közelítette a nullát. Ugyanis, hiába volt többé-kevésbé igényes adás (nem a beszédhiba-maximalista Farkasházyra meg a…..
"A VDSzSz Országos Választmánya határozatlan idejű sztrájkról döntött november 30-án, a munkabeszüntetés december 17-én reggel 6 órakor kezdődik. Követeléseink nem változtak, csak csekély előrelépés történt a sztrájkok óta." Az utasok követelései a…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
Bizony, bizony, az HBO ugyanis az előző idényhez hasonlóan úgy döntötött, hogy On-Demand (ez olyan, mint az apukezdődikes reklám, akkor nézzük a cuccot, amikor akarjuk) szolgáltatása keretein belül elérhetővé teszi az új epizódokat - mégpedig a hivatalos sugárzás előtt egy…..
Az Országgyűlés Hivatala által működtetett honlap tanúsága szerint Toller László, Pécs volt polgármestere, a város szocialista országgyűlési képviselője annak ellenére is megkapja a teljes fizetését és a költségtérítését, hogy éberkómában fekszik, így a munkáját sem…..
Új MÁV blog Viszmajor 2007.11.12 15:22:16
2 centi hó 0 fok és a váltók beragadnak.... Üdv Mindenkinek!   Előrebocsátom, hogy igen ritkán vonatozom. Általában az autósok (sokat szidott, környezetszennyező stb.) népes táborát gyarapítom. Tegnap viszont kénytelen voltam a MÁV szolgáltatását igénybe venni, mert…..
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..
Gyurcsány Ferenc és kísérete a Fiatal Baloldal egyik gyűlésére igyekezett a Budapest Sportarénába, amikor  a kocsiból kilépve Gyurcsányt váratlanul letámadta egy lófasz. A hatalmas nemiszervet senki sem látta közeledni, így teljesen váratlanul csapott le a…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Nem mondom, hogy szénné röhögtem magam ezeken a videókon, de hogy kordokumentumként elsőrangú, azon ne vitatkozzunk. Kern rutinból nyomja a figurákat, Koltai dettó, de hát emberek, a rendszerváltás hajnalán, vagy reggelén, vagy kellős közepén vagyunk, ez volt és durva volt.…..
Na de akkor ki is adta fel azt a hirdetést Baló György hatvanadik születésnapja alkalmából? Az biztos, hogy nem Baló György munkahelye, a Magyar Televízió, amely a Figyelőnet kérdésére cáfolta, hogy bármi közük lett volna az akcióhoz.Hát persze, ahogy a hirdetés szélén, apró…..
Szar. Szar az egész. Minden nő kurva. Lakik egy öreg fószer a házunkban, aki, ha teheti, mindig részegen tér haza, és akkor ilyesmiket szögez le nagyon határozottan a liftben. Hát én meg beültem az Esélyegyenlőség a hírek között című kerekasztal-beszélgetésre, és mivel nem…..
Orosz József tegnapi mutatványa után Aczél Endrétől az alábbi levelet kaptuk: "T.uram, mielőtt lebarmozzuk a másikat, illene talán tájékozódni. A kérdéses esetben az a sajátos 'körülmény' adódott, hogy a hallgatag hölgy közölte: nem mondja meg a nevét, ő csak ül…..