Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sienna

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az American Horror Story negyedik évada olyan, mintha egy Mötley Crüe koncertet a Carnivale című sorozattal kevernénk, és ez valahogy mégis a legjobb dolog ami történhetett ezzel a sorozattal. Premier hat nap múlva.  ..
sienna 2014.10.02 20:20:22
@halamadrid: Semennyire. A sorozat egy antológia, teljesen különálló évadokkal. A színészek visszatérőek, de minden alkalommal más szerepük van.
Richard Dean Anderson 139 epizód és két tévéfilm után, 1992-ben vágatta le a cseszlovák teremfutballista frizurátt és hagyott fel a MacGyver nevű ezermester titkosügynök szerepével. "Soha többet"- mondta akkoriban, aztán 2012-ben jött a Mercedes egy zsák pénzzel. A szeptember…..
Várható volt, hogy az HBO nem fog sokat szarakodni egyik presztízssorozata újabb évadának berendelésével, s lőn: a második évad nézettségi sorozatrekordot felállító premierepizódja (3,9 millió néző) után a második rész 3,8 millió nézőt érdekelt, ez pedig bőven elég volt…..
sienna 2012.04.11 14:18:16
@Eruka: Nem az a gond, hogy hosszú, mert kb. annyi oldal mint a többi. Hanem az, hogy nagyon durván pörögnek benne az események, és annyi történik benne mint a Trónok Harcában és a Királyok Csatájában összesen.
A mai online bulvársajtótermés egyik legszebb darabja (lesz még, nyugi) a Borsonli(n)e híre, miszerint pornó ment a híradóban ez egyik skót tévén. A hír szerint "A kimért hírolvasó mögötti monitorok egyikén ugyanis egy meztelen szőke nő bukkant fel, aki szemmel láthatóan…..
comment:com A nap képe 2012.01.16 15:00:00
A Trónok harca-regénysorozat (tudjuk, tudjuk, Tűz és jég dala-ciklus, de így egyszerűbb) atyját, George R.R. Martint is lefotózták az Aranyglóbusz-díjátadó vörös szőnyegén a sok járkáló szmoking és kipakolt dekoltázs között, szegény öregúr kb. "Mi a fenét vigyorgok…..
sienna 2012.01.16 15:56:55
@jjc: Hivatalos fordításban A tűz és jég dala. Tudom angolul Ice and fire. Ez van.
sienna 2012.01.16 16:02:54
@Hamlet: Ja, hogy a "dala" lemaradt, akkor bocs, jjc. :)
Szeptembertől októberig, hat héten át forgatta az HBO a horvátországi Dubrovnikban Trónok harca - második évad címmel a Királyok csatája tévés változatát. A hírnek a helyi G.R.R. Martin-függő sajtómunkásoknál valószínűleg csak a fázós HBO-alkalmazottak örültek jobban,…..
Vannak, akik határozatlanságukkal okoznak veszélyt, legyenek autóval vagy gyalogosan. Mintha nem vennék észre, hogy mások is vannak az úton, de azt sem veszik észre, ha segíteni akarnak nekik. Ezek után persze ők reklamálnak. Múltkor is egy ilyen láma törette majdnem össze magát;…..
Azt adom! Utcán cigivel 2011.07.29 16:06:10
 Küldte: Cinti..
sienna 2011.07.29 18:23:07
Naiv ügyfél szériahibás laptopja majdnem 4 évig kihúzta, már ehhez is gratulálunk. Ennyi idő után azonban kicsi a valószínűsége, hogy a hibát anno elismerő videokártyagyártó bármit is tenne garanciálisan:2007 novembereben vasaroltam egy nagyobb erteku notebook-ot (tudom, sikeres…..
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
sienna 2011.06.22 16:30:12
@Magg.: Én finomabban akartam megírni, a számból vettél ki minden szót!
Egy új képkocka sincs benne, de a hangulata fasza. ..
„Akkor kezdenék aggódni, ha szerszámokat, mobilokat meg laptopokat kezdene hazahordani, ne adj isten, lóvét!” – írja Csilla, aki nem is amiatt aggódik, hogy barátja génállománya összekeveredett egy szarkáéval, hanem amiatt, hogy porszívózás közben gyakran kell…..
sienna 2011.05.06 16:04:03
www.youtube.com/watch?v=uToMvq3yw2A
Egyből ez jutott eszembe, ő is biztos bak. :)

Az én barátom is hasonlít a tiedhez egyébként, abból a szempontból, hogy olyan a szeme mint a szarkáé. Esküszöm 100 méterről kiszúrja ha le van esve a földre egy bankjegy. És mikor mutogatja, hogy nézd, ott van, én még akkor sem látom. Az eddigi legnagyobb találatom egy 50 ft-os volt, az is csak egyszer. Irigylem. :) Viszont ha lomtalanítás van a környéken akkor isten irgalmazzon...
Gyilkosbéemvés pénteki posztján kívül még más témában is küldött nekünk levelet. Két helyszínt is említ, ahol ha nem figyelünk kellően, könnyen pórul járhatunk, mivel néhány dolgon spórolt a közútkezelő. A másodikat én is viszonylag jól ismerem, ott tényleg sok a…..
Azt már megszokhattuk, hogy minden évben a Föld napján vagy valamikor annak környékén Critical mass kerékpáros vonulás van, amit lehet támogatni, lehet szidni, de mindenképpen érdemes figyelembe vennie annak, aki ma autóval tervezi, hogy Budapest belső kerületeiben közlekedik. Erre…..
sienna 2011.05.01 18:12:14
@geesix: Azt hittem még most is így van..
sienna 2011.05.01 18:43:50
@geesix: Igen ám, csak, hogy ott a bámészkodó turisták miatt nem lehet nagyon haladni a bringaúton (bár én mindig ott szoktam menni, mert ha bringával vagyok általában nem sietek sehova). A gyalogosok rendszerint átszédelegnek a kerékpársávba, úgyhogy elég óvatosan kell menni. Pont ilyen helyeken, ahol egyben van a kerékpársáv és a gyalogos "sáv", megengedett az utat használni. Egyébként meg kötelező a kerékpárúton menni, ha jól értelmezem.
A srác barátnője egy átmulatott éjszaka után lazán közli párjával, hogy ágyba bújt egy másik pasival. Állítólag nem történt semmi, csak aludtak. Posztolónk nem tudja eldönteni, hogy most nagyon hülyének nézik vagy ideáig süllyedt kettejük kapcsolata. Leginkább annak…..
Meglepett a levél amit Gyula küldött nekünk. Még nem hallottam soha olyanról, hogy valakit feltereltek autópályára, majd be akarták rajta hajtani a büntetést, s még megtetézték egy fenyegetőzéssel is. Pedig Ő most hasonló cipőben jár. Segítségeteket kéri, hátha Ti tudtok egy…..
sienna 2011.03.24 21:15:10
@droid_: Lehet, hogy hülyeséget fogok mondani.. Úgy tudom, hogy ha bármikor veszel egy matricát, az az egész napra érvényes lesz. A lényeg, hogy éjfélig vedd meg. Én is csináltam már így többször, és nem kaptam csekket. Sok sikert!
sienna 2011.03.24 21:19:15
@sienna: Ja, ez onnan tudom így, hogy még egy kutas mondta anno... Úgyhogy ne fogj szavamon. :)
Nagyot koppantam mert a várt mondat helyet mást kaptam.Azt hittem minden szerelmes lesz h kéri h higgyem el szeret.Mindig olvastam szakítós blogot és már akkor elhatároztam hogy ezt az egészet le kell írnom.Minden nyáron kezdődött egy közös nyaraláson ahol R. is ott volt.Már…..
„A barátnőm túl korán ért haza…” - igazi börleszkkel indul a hét! A klasszik szitu most megelevenedik: a srác egy lánnyal enyeleg, ám a barátnő egyszer csak beállít, így a szerető majdnem a ruhásszekrényben köt ki. A lebukástól a fiú maradék józanesze menti…..
"Kedves Cukiság blog!Bemutatom Amy cicát, aki Kakaós csiga álnéven is ismert, mert gyakran tekereg, ezzel kelletve magát. :) Ő egy 3 éves lány, ezüstszürke tabby brit cica. Imád játszani, futkározni, fésülni saját magát, az ablakon kifelé kukkolni, ha tudna…..
sienna 2011.02.03 21:22:45
Subba Finom: Cadik Travel Agency EP 2010.12.19 02:34:00
Finomság DJ Cadik-tól hamarosan. ..