Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csezso74

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mindenki a csütörtökön bemutatandó Facebook-telefonról beszél, a közösségi dinoszaurusznak szinte észrevétlenül sikerült átlépnie egy olyan határt, ami vízválasztó lehet a cég megítélésében. Már korábban is kaptam egy összeesküvéselmélet-gyanús szöveget…..
Csezso74 2013.04.02 16:51:21
A mai történet arra példa, hogy cégen belül is micsoda különbségek lehetnek a magyarországi és a svájci kirendeltség között. Tibor Facebookon érkezett beszámolója az ügyintézés mikéntjére is rávilágít. „Nemrégen, idén január 3.-án kezdtem új munkahelyemen. Nem…..
Csezso74 2013.04.01 19:45:51
@rocksztar: Egyetértek! Marha unalmas, hogy állandóan szarozzák az itthoni létet. Akik ezt szajkózzák azok 1-2 hétnél többet nem töltöttek más országban. Miért hiszik azt az emberek, hogy más országban nincsnek gondok? Más országban mindenkit megbecsülnek? Frászt...
Csezso74 2013.04.02 16:37:28
@01234567: Nem, nem írok ilyeneket, nagyon távol áll tőlem, hidd el. Őszintén sajnálom, hogy úgy alakult számodra, hogy hazajöttél, haza kellett jönnöd. A honvágy az egy szép dolog, nemes lélekre vall. Mindenesetre kívánom, hogy megtaláld a sikeredet akár itthon, akár külföldön!
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Egy döbbenetes világ körüli út, melynek során végiglátogathatjuk az összes olyan helyet, amely fent van az UNESCO világörökségének listáján. Éppenséggel nem árt, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk, mert izgalmasnak izgalmas az út, de legalább annyira drága is. Alighanem minden…..
Noémike nyara 2009 + 1 ??? 2009.07.23 20:39:00
Ha 440 a ponthatár és nekem 460 pontom van, az ugye azt jelenti, hogz ket honap mulva ilyenkor mar ELTEs diak leszek??? Tavaly azt hittem, Neszmelyen fogom megtudni, mert annak olyan feelingje van. De nem. Itt ulok a lepcsoforduloban, mert Barbs kolcsonadta a laptopjat es csak itt van internet,…..
Ha az eddigi 8 napot meg kellene kulonboztetnem, mindegyiket jonak mondanam. Kiveve a mait. Na jo annyira nem volt rossz, de nem volt tul jo. Nem igazan tortent semmi kifejezetten rossz, csak kicsit rosszabb volt, mint azt remeltem. Pedig nem is indult rosszul. Ja de. Mert ugy volt, mar vagy szombat…..
Sziasztok! 20éves lány vagyok, több, mint másfél éve vagyok együtt a párommal. persze vannak/voltak problémáink a kapcsolatunkban, de én azt mondom, hogy alapvetően nagyon jól kijövünk egymással. és nagyon szeretjük egymást. De 2hónapja megismerkedtem a munkahelyemen egy másik…..
Újabb hajós hír: Pozsony után ezúttal a magyar főváros környékéről. Az országos hírügynökség tudósítása nekem kicsit optimistának tűnik, különösen a hajóra átülő autósok becslésében, de ne nekem legyen igazam.MTI Még ez évben dunai szárnyashajók kapcsolódnak be a…..