Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaga

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Fotó: Fortepan) Vendégszerzőnk, Mestyán Ádám történész (Harvard Egyetem) kommentárja a Horthy-vitához. * Akik szobrot állítanak Horthy Miklósnak, azt a logikát követik, mely szerint az ország vezetőinek nincs felelősségük. Horthy felelőssége az, hogy Magyarország…..
gaga 2013.11.06 13:42:45
@freehckr:
Szomorkodik a végbélszél szélsőjobb? :-)
gaga 2013.11.06 13:54:04
@Veridicus76:
Mi van ecsém? nem lehet kommentelni a Szittyakürtnél? A jobboldaliság nem egyenlő a szélsőjobbal. Legalábbis az Elbától nyugatabbra.

Szívesen visszahelyeznélek munkaszolgálatosnak, bakának a Don-kanyarba - persze szigorúan történeti kontextusokban. Amennyiben túléled, kipróbálhatod a faji alapon deportált japcsi létét is. :-)
gaga 2013.11.06 14:15:51
@freehckr:
Felőlem.
Magyarországon persze, hogy gyakorta összeolvad a fidesszel a hungarista-sámánista-turulos-rovásírásos szélsőjobb cucc. Lebegtetik a dolgot veletek 1 kis szavazatszerzés reményében. Szeretgessétek egymást, engem nem zavar.

Ezért fájjon OV és a többi nagyfőnök feje, amikor 1-1 ilyen pörformensz után végigmagyarázkodják a fél világot. És nem a komcsi, hanem a mérsékelt jobbos sajtó és a nagy hírügynökségek néznek értetlenül.
Kell a kettős beszéd. Itthon szükség van a magadfajták voksaira, Nyugaton meg ciki ez a nász. Ugyanis arrafelé a jobboldal egy kissé finnyásabb, mint itthon. Na csá. Kilépek, értelmesebb dolgok után nézek.
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat október 21-én, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól. Furcsa levelet kapott a…..
    A magyar futballválogatott által Amszterdamban elszenvedett 8-1-es vereség után napvilágra kerülő kommentekben, megszólalásokban és nyilatkozatokban a keserűség és a düh helyett talán nem is olyan meglepő módon a „na ugye megmondtam” kétes elégtétele, a…..
Legjobb védekezés a futás. Ezt az alapvetést minden önvédelmi tanfolyam első óráján a delikvensek fejébe erőltetik valahogy. Addig a képzelt ellenség sem kezd fojtogatni, nem támadnak meg egyik oldalról sem fabicskával amíg ezt nem tudod. Ez lehet az alapelv a politikai önvédelmi…..
Bizonyos vélemények szerint már valójában nem is a tanulótársát lemészároló azeri, hanem a magyar kormány, sőt személyesen maga Orbán Viktor. Mert nem lett volna szabad Safarovot kiadni hazájának. Az azeri baltás gyilkosként elhíresült Ramil Safarovot 2007-ben ítélte…..
gaga 2012.09.03 11:43:55
@collateral collector: A posztból valóban ez következik. A spin doctorok valszeg 1 napon belül terítik a történetet, miszerint az azeri kötelezvényt miszerint a baltás csávóka náluk üli le a maradékot, valójában Fletó hamisította és ügynökei révén ürgebőrbe varrva, a Dunán leúsztatva csempészték be Navracsics elé, akit egy dizájner droggal elkábítottak és így írta alá a cuccot.:-)))))))
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
Felpörögtek az IMF tárgyalással kapcsolatos események Forradalomisztánban, mióta a Kedves Vezető a gyorsnaszád tatjáról elrikkantotta magát: sájgecc, úgy kéne valami horgony, majomfogó háló vagy bárakármi!Orbánékhoz képest hamar, napok alatt eljutottunk az áh, ez csak…..
A Délmagyar címlapján vezércikként jelent meg, hogy a biciklisek milyen nagyon szabálytalanok, bizony. Példa erre a Dugonics tér, ahol a biciklisek 70%-a szabálytalan volt, mert a zebrán tekert át. Az újságírónak csak az nem tűnt föl, hogy szabályos lehetőség nincs a…..
A Kettős mérce egy ellenzéki blog, de nem azért jött létre, hogy minden szart rádobáljon a kormányra. Mi hiszünk abban, hogy a politika nem arról szól, hogy belerúgjunk egyet a másikba. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a kormányzás pénzbe kerül, ugyanúgy ahogy az államigazgatás…..
Kis Gergő bosszúból lett kétszeres bronzérmes az úszó vb-n, és közben nyilván röhög a markába, miután a seggüket féltő riválisok jól leégtek.  Lehet rajta vitatkozni, sikeres volt-e magyar szempontból az úszó vb (a mieink teljesítménye külön poszt témája…..
"És ég az oltár. Ím, körébe gyűltünk, Szétszórt bolyongók a vész idején.Már is tüzénél szent lángra hevültünk, Fénye világol sorsunk ösvenyén.Oh, rakjuk e tüzet, hogy estve nála Enyhet találjon áldó magzatunk!Ez lesz a méltó, a valódi hála Mit a nagy…..
  „Forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. (...) Figyelj, te ezzel az írással, ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat elzártad magad elől, ezt vedd tudomásul.” – Balázs József, Gyöngyös és…..
gaga 2011.07.22 10:49:12
@Mrwolf: A forrás nem a jobbikosnak megy, hanem egy település lakosságának. Tudom, nehéz felfogni.:-)
Nézegetem ennek a Balázs Józsefnek a parlamenti adatlapját. Önálló indítványok száma: 0. Felszólalások száma: 3. Kemény ... Végzettség: jogi szakokleveles közgazda, ELTE, Jogi Továbbképző Intézet. Nyelvvizsgák száma: 0. Nagyréde polgármestere, Gyöngyös…..
„Így odafönn, a híd kapujában, az ég, a folyó és a hegyek között nemzedék nemzedék után megtanulta, hogy ne sajnálja túlságosan azt, amit a zavaros víz elragad magával. Itt költözött beléjük a kasaba tudat alatti bölcsessége: hogy az élet fölfoghatatlan csoda, mert…..
Ma tüntetni kell! A magyar ifjúságon a sor. Orbán Viktor 22 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetésén beszédet mondott. „Valójában akkor, 1956-ban vette el tőlünk - mai fiataloktól - jövőnket a Magyar Szocialista Munkáspárt. Ezért…..
Szeretem, mikor egyik másik politikusról lehull az álarc, és kikacsint mögüle a vérgőzös, őszinte valóság. Amikor már nem tudja tovább megjátszani magát, és kénytelen kitörni a kenetteljesség és pátosz ragacsos mocsarából, mert hajtja a vére, eluralkodik rajta az…..
A Lázár János által is képviselt világnézet azért olyan gyakori társadalmunkban, mivel ez maga a kádárizmus. Az élet egyetlen mérőeszköze, hogy ki mennyit keres, milyen jólétben él. (Fotó: Segesvári Csaba/delmagyar.hu) A hétvégén ismét új információkkal gazdagodtunk…..
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
gaga 2011.03.21 11:46:51
@egerészölyv: Számlára nyomatod? Sorra avagy beírásra kapod a lóvét Lázártól? Akárhogy is nagy lesz a tiszteletdíjad, sok pénzed lesz és többet is fox érni. Legalábbis Lázárgazdi szemében.
Sokakat érdekel manapság a kérdés, és a 3 millió pénzügyi analfabéta országában, azt látom, hogy a kérdés súlyához mérten gyakorlatilag a média hanyagolja ezen kérdés boncolgatását. Értem én hogy a RTL-en inkább Benkő faszával kell foglalkozni, a TV2-n meg Tolvai Renáta…..