Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nate (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most erre mit mondjak? Végülis jól végződött a történet, a lány követte a szakítósok tíz pontját, megmondta mi a gond, majd lelécelt. Távirányító? De most komolyan?A képeket a héten a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez nem annyira szakítós sztori, mert nem volt köztünk igazán…..
Délutánra a kicsi, vicces posztok jutnak, ma megtudhatjuk, hogy miért érdemes gombát fotózni, agfával.A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez a szösszenet nyáron esett meg velem amikor még próbáltam a netrőltársat keresni. Két-három levélváltás után jött az első…..
Én egyszer laktam koliban fél évig, de ott nem volt tévészoba, meg egyáltalán semmi sem volt, úgyhogy kimaradtam ebből is.Sziasztok! Gondoltam elmesélek nektek egy vicces sztorit, ami velem esett meg. Mivel kollégiumi kalandok úgyse nagyon mostanában, ráadásul én még soha nem…..
Élő hal ott, közli boriBakter, bennünk meg összeomlik a pozitív előítélet, miszerint a nők jobbak nálunk...
nate (törölt) 2008.10.17 14:05:08
Egy kis olaj a tűzre. :) Céadaoin vendégposztja. Szegénységem mélypontján általában ugyan összejött a napi étkezés (negyed kiló főtt tészta vagy más hasonló tartalmas, egészséges és tápláló kaja), de volt, hogy már hét elején láttam, hogy csak hiányos kurzusra tudok…..
Fantasztikus ötlet volt a Megasztár versenyzők korhatárát levinni 12 éves korra (!), a két legfiatalabb már ki is dőlt... /taps-taps/ A 3,5 órás élő műsor, a verseny, a stressz, az idegen környezet, az interjúk, a kamerák, a hirtelen jött "sztárság" még egy átlagos…..
nate (törölt) 2008.10.15 16:52:47
Bevallom őszintén, hogy az alábbi sztoriban az hökkentett meg legjobban, hogy olvasónk, mtoma és csaja az egy éves járási évfordulójukon minden megvásárolt jegyet eltettek emlékbe. A laza tízlábúakra nem jellemző a dátumfetisizmus, azt viszont jól tudja a fajtánk, hogy aki…..
Egyszer már volt egy Tövismadarak típusú szakításunk, most egy szomorú fiú meséli el, hogyan csinálta meg majdnem a barátnőjét egy jezsuita szerzetes. A kép csupán illusztráció   Ó, mélyen tisztelt Szakítóblog! Kesves Anita és VL! Mindenek előtt, engedjétek…..
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
Úgy néz ki mégsem Csifó Dorina és lánybandája a magyar Tatu. Igaz, tökmindegy kire aggatják ezt a jelzőt, a lényeg, hogy beszéljünk az új zenekarról. És kimondhatjuk: óriási ötlet úgy berobbantani egy lányzenekart a köztudatba, hogy azok bizony biszexek és kinyalják egymást.…..