Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HideousGenius (törölt)

1 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog! Szeretnék nektek egy pozitív posztot írni a szolnoki Hetényi Géza Kórházról, ahol 10 napig feküdtem bent. Azért szeretném így ország-világ előtt megírni a jó tapasztalatomat, hogy ezzel is mutassam: hiába nincs pénz az egészségügyben, azért lehet ezt így…..
HideousGenius (törölt) 2012.01.02 09:57:24
@SusanneF:

Köszönöm szépen a kedvességed!

Jó egészséget a lányaidnak is és neked is az új évre! Ezzel a poszttal tartoztam, mert olvastam már a blogon negatív kritikát a kórházunkról, de pozitívat még egyet se, tehát írtam én. :)
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A Homár nem érti, Batman kódnevű olvasónk miért nem cserélte le egész dizájnerlaptopját, amikor a mellé kapott bőrkötésű egér elpusztult, és sem a forgalmazó, sem a gyártó nem akarta megjavítani. Igazi sznob nem javíttat, biztos van már ennél újabb, drágább és szebb…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
HideousGenius (törölt) 2010.08.09 18:17:33
@Dick Kock:

Ha nem akarsz fizetni, akkor nem brunyálsz. Ha nagyon kell, úgyis fizetni fogsz. Majd én is azzal védekezek, ha az ablakod alá szarok, hogy ja kérem, ki akart fizetni érte.

Amúgy ingyen sehol nem vécézel. Még otthon sem, mert vízdíjat fizetsz :D
HideousGenius (törölt) 2010.08.09 18:39:05
@Dick Kock:

Miért, otthon több ezret fizetsz a lehetőségért, hogy hugyozhass. Ne fizess ezentúl vízdíjat, aztán nem lesz még mivel leönteni se a budit. Majd akkor térjünk erre vissza.
HideousGenius (törölt) 2010.08.09 18:40:28
@Dick Kock:

Pont ezért mondja, hogy szőke nő vagy, mert nincs olyan kütyü, amilyet te szeretnél :D A rendőrök berúgják az ajtót, nem kinyitják.
-Tököm kivan már ezzel a Balázzsal. Mindenhol ez a majom néz le rám olyan talányos-rejtélyes fejjel. Hirdetőoszlop, a Heti Válasz címlapjai. Meg hogy már igazi férfi, harminc lettem meg harminc plusz kettő mínusz egy, szarkalábak vannak a szemünk sarkában - járjuk az országot,…..
A magyar egészségügyi dolgozók hajlamosak őszintén nem érteni az ügyfeleik egyik leggyakoribb panaszát, miszerint igen gyakran bunkók és lekezelők a betegekkel. Az egészségügyi dolgozók ilyenkor a sanyarú körülményeikre meg a stresszre és a felelősségre szoktak mutogatni.…..
HideousGenius (törölt) 2010.08.07 20:09:49
@drowmage:

Nem elsősorban orvosi értelemben értettem a sírást. Általában egy-két ember annyira pesszimista, hogy már személy szerint nekem fáj.

Aki beteg, én egy percig sem vitatom, hogy az lenne, csak legfeljebb nem találják a diagnózist rendesen. Apukám gyógymasszőr. Tudnék rengeteget mesélni, hogy apa vendégei közül kinek mit mondott a drága doktor úr :(
HideousGenius (törölt) 2010.08.07 20:21:29
@drowmage:

:D Ezt én is szoktam hallani.

Nem, nekem a betegekkel semmi bajom, nekem is van egy pár betegségem, holott még húszas éveim elején járok :( Ennek ellenére fenntartom, hogy bármi bajból van kiút (ami persze nem az öngyilkosságot jelenti) de ez már csak az én életfelfogásom, amivel nem szeretnélek untatni. :)
HideousGenius (törölt) 2010.08.07 20:46:29
@drowmage:

:) Aranyos vagy.

Igen, úgy tűnik, kihaltunk. Pedig hosszú még a hétvége :D
Vezo228-nak köszönjük szépen a távolsági buszok Hermészét - egy vicces, ám találó poszt így péntekre. Nem, ő nem buszsofőr.Ő gépkocsivezető, aki a hetes kocsiállásról viszi a járatot a nagyváros és a még nagyobb város viszonylatában - vagy csak egy öreg, csuklós…..
HideousGenius (törölt) 2010.08.06 16:16:46
@vészmadár (pica pica):

Szerintem is erőltetetten érvelsz.

Ha a buszon van mellettem üres hely, de még van mellette 100 másik, miért akarnál mellém ülni, és nekem miért kéne elviselnem, ha mellém ülsz? Főleg úgy, hogy csak úgy kérdés nélkül leülsz. Ezért van mellettem a táskám. Csak akkor ül mellém BÁRKI is ha már máshol nincs hely. Ha van, nem vagyok köteles téged odaengedni. Függetlenül attól, hogy nem ül mellettem senki, és nem is fog.
Miklósék 50 percet vártak egy szar filmre, ennél rosszabb mozis élményt nehéz összehozni. Csak azt nem értjük, hogy ha az új Twigliht-ból egy kópia járt csak a Cinema City Arénának, miért olyan bonyolult három teremben, de átfedés nélkül vetíteni? Kedves Homár, tegnap…..
HideousGenius (törölt) 2009.11.23 18:03:03
HideousGenius (törölt) 2009.11.23 18:06:12
@májgeriberi:

Köszi, gugliból nekem valami kuglóf féle jön le de mért mondaná nekem, hogy kuglóf vagyok?
Rendületlenül hiszünk a pozitív sztorikban, mert ezekben a fényhiánnyal és válsággal terhelt időkben igenis szükségünk van a reményre, amit egy kedves eladó, vagy egy türelmes pénztáros nyújthat nekünk. A következő történetet is végigaggódtuk, vártuk hogy mikor küldik el…..
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
Az alábbi történet nekem főleg az "unprofi" szó miatt emlékezetes. Amúgy annyi történt, hogy Márk elég drága cipője gyorsan tönkre ment, de a Playersroom üzletvezetője - micsoda oltári meglepetés - nem sietett kárpótolni a vevőt, sőt egészen undokul viselkedett…..
Gyorsan megérkezett Róbert, az igazgató válasza H. levelére, és az abból készült posztra. H. egy jeges szenvedéssel teli hosszú hétvégéről számolt be nekünk. Az egri Hotel Korona vezetője felhívja a figyelmet az olvasónk történetében előforduló logikátlanságokra, de az ő…..
HideousGenius (törölt) 2009.10.22 15:02:11
@Fapuma:

Hát maga megőrült, hát maga megőrült, hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
Miután a Lukács szekrénéyből ellopták Drew cuccait, sokáig azt hitte, csak egy boldog ügyfél poszt jön ki a sztoriból: kártérítést kapott az uszodától és később a banktól is. Ám ekkor úgy döntött, hogy az Arena boltjában vásárol úszószemüveget, ezzel kiérdemelve a…..
Jó sok feltöltőkártyás sztori futott már a Homáron, ezért posztoltam be a három mobilszolgáltató közös felhívását arról, hogy sose adjuk ki a feltöltőkódunkat senkinek. A szöveg az ugrás után olvasható. Ígért nyereményért cserébe ne adjon ki feltöltőkártya-kódot! A…..
HideousGenius (törölt) 2009.09.14 19:32:48
Mi is ismerünk embereket, akik nem tudják használni az internetet, de hogy Bazsi tapasztalata szerint a Tudakozó Plusz ügyfélszolgálatára is ilyen alkalmazottakat vegyenek föl, az igazán nem túl okos dolog. Ráadásul ha végül nem kérünk a percenként 45 Ft-ba kerülő…..
HideousGenius (törölt) 2009.09.11 13:50:31
@hagyma:

Szia hagyma!

Bocs, hogy zavarlak, de megmondanád nekem, hogy ha innen küldök valamit júeszéjbe mennyi időbe telik, míg megkapja valaki? PA állam. Köszi
HideousGenius (törölt) 2009.09.11 14:11:42
@reunalla:

Köszi a segítséget! :D
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
HideousGenius (törölt) 2009.08.10 15:00:51
@hagyma:

hagyma, neked olyan jó, hogy megtaláltad Mary-t. Én is találtam Amerikában valakit, aki szerintem az ikertestvérem, legalábbis lélekben, de még nem találkoztunk. Ezt csak úgy írom egyébként.

Ja, és az én apukámat is Tivadarnak hívják, nagyon szép név.
HideousGenius (törölt) 2009.08.11 14:31:48
@hagyma:

Nincs mit, csak leírtam, amit gondoltam, mert annyiszor látom a kommentjeidet, hogy olyan jól elvagytok Mary- vel, és jó téged olvasni :D Valamint mostanában mindig eszembe jut rólatok Jeff, az én amerikai szívemcsücske :D

(Remélem egyszer én is találkozhatok Jeffel személyesen)

Ha én srácnak születek, Tivadar lettem volna, így viszont Judit vagyok anya után . Az se rossz :D
Mindig szidjuk az IC-t, mert lassan olyan már, mint egy sima gyorsvonat. Mindenhol megáll, ahol a polgármester ezt kibulizta magának, rendszeresen késik, mint a gyorsvonat és sokszor már azt a plusz szolgáltatást sem kapjuk meg, amiért fizetünk. De azért valami pluszt mégis csak kapunk:…..
HideousGenius (törölt) 2009.08.06 17:57:50
@Johann Gambolputty de von Ausfern schplenden:

Ja, és még a pórnéppel sem kell vegyülni. :D

A postírónak:

Tudod, az a sok "idétlen", ahogy voltál szíves fogalmazni, ember lehet, hogy rendszeresen utazik, akkor meg nagyon sokba jön ki az a 400 Forint (ne 400- al számolj amúgy se, nekem pl. rögtön egy hónap alatt heti kétszeres IC pótjeggyel számolva szintén 3200 Ft- ba jönne ki az IC pótjegy, úgy, hogy mellette még fizessek albérletet is, vegyem meg az ottanra szükséges kajámat, meg még anyámtyúkja.)

Szeretném én, barátom, ha nem kellene nyomorogni a vonaton, de kissé drága mulatság lenne havonta. Ha évre lebontod: 9 hónap a suli- 9x3200=28800. Ennyit nem fogok kiadni pusztán IC pótjegyre, ez egyhavi albérletem nagyjából.

Őszinte tisztelettel:

Egy idétlen ember
HideousGenius (törölt) 2009.08.06 18:47:34
@Felipe001:

Balatonra természetesen én sem gyorsvonattal megyek, mert egyrészt kinőne a szakállam (lány vagyok),míg végre odaérünk, másrészt azokon tényleg iszonyat tömeg tud lenni ilyenkor, én már meg se próbálom. Mea culpa, ezek szerint félreértettem a postodat, azt hittem, általánosságban beszélsz, mivel azt elolvastam, hogy te most egy balatoni útról írtál, de olyan "általános tapasztalatnak" tűnt. :D Bocsi.
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
HideousGenius (törölt) 2009.08.04 14:20:54
Hallgattam az EDE interjút. Szegény Ede. Ennyire tényleg nem kellett volna b@sztatni. Személyes adatok tényleg túlzások voltak, meg az, hogy benzineskanna meg egyéb. Meg tulajdonképpen igaza van Edének abban, hogy mindenkit szétszedünk. Akkor én még nem voltam itt, csak utólag ismertem meg a sztorit, de tényleg túlzás, amit Edével csináltatok. Jöhetnek a kövek.
HideousGenius (törölt) 2009.08.04 14:53:10
@morrisal_:

Ami az mr1- Kossuth- on volt 2009.július 27. -ei dátummal, ide van belinkelve valahol. Amit én a posztból meg az interjúból levettem, az annyi volt, hogy nem tudta őket ott várni, és talán nem a legudvariasabb stílusban levelezett, de akkor meg a posztoló minek ment oda, ha tudta, hogy erre számíthat. Nem házhoz ment a pofonért? DE! Ja, az üvegasztalt meg nem kellett volna ám összetörni. :D
A nyár előhozza az egészen extrém Naiv Ügyfeleket. Ismerkedjenek meg Negyvenesefeggyessel, aki összesen 340 kilométert utazott egy villányi bortúráért, miközben annyira rühelli a bort, hogy a pincéhez érkezve egy pillantást sem vetett a célpontra, viszont minden áron Forma 1-es…..
HideousGenius (törölt) 2009.07.13 15:08:00
@Zoe23:

Nem sofőr, hanem fosőr, hamár szarásról van szó. Csak hogy pontosan fogalmazzunk.
HideousGenius (törölt) 2009.07.13 15:18:45
@Dr. Béla:

Hát... igazad van, de lehet gondolták, az önkiszolgálás korszerűbb. Amúgy ha asszony nincs... meg nem sértelek: nincs kezed? :D
HideousGenius (törölt) 2009.07.13 16:29:16
@Ajtony:

:D Ez jó gondolat, csk nálam ez (annak hiányában) kizárva.