Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinca

80 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek az ikrek! Átlagos este 2011.06.12 14:50:28
Az esti fürdéssel két gond szokott lenni. Nem akarják elkezdeni, aztán meg nem akarják befejezni... Édesapjuk ilyenkor szokott mindenféle trükköt bevetni... katt a videóra ..
A legviccesebb, hogy míg az embernek nincs gyereke, addig jó nagyokat röhög a családosok közhelyparádéin, miszerint a „gyerekeken látszik legjobban, hogy repül az idő”, „két évesen már kész kis emberek”, stb..stb… Aztán az ember maga is családos lesz,…..
Elröppent ez a 20 hónap, és két igazi kis egyéniség gyúródott a kölkökből. Ákos igazi örökmozgó, műszaki dolgok iránt érdeklődő lurkó lett. Remekül tud hisztizni bármiért, ilyenkor Jávor Pált megszégyenítő színészi képességgel veti magát a földre és hüppög…..
A tánciskola neve Long Tall Ernie, és kb. 15 percre van a lakásunktól. Kezdő kurzusra iratkoztunk be, ami hatszor egy órányi tánctanítást jelent. Mint Svájcban minden szolgáltatást, a tánctanítást is aranyáron mérik (6 alkalom = 130 CHF/fő, azaz kettőnknek 260 CHF).Maga a…..
Jönnek az ikrek! Itt vagyunk! 2010.10.09 20:00:00
Eltelt a nyár, és a közeli környezetünk tudja, hogy miért nem jelentkeztünk mostanában. Aki nem, az utánanézhet itt és itt és itt :) Mostanra visszatért az életünk a megszokott kerékvágásba, így többször tudunk jelentkezni. Ezzel a kis videóval pedig köszönjük, hogy ekkora…..
Jönnek az ikrek! Nyári ősz újra 2010.08.10 19:53:00
Bevallom a rekkenő 37 fokos hőségben kevésbé vagyok motivált vicces családi történetek megosztására... igaz, ez nem jó érv, mert három hete a 12 fokos nyári őszben szintén ugyanekkora volt a motivációm :PAz elmúlt hónapban persze rengeteg minden történt.... Kezdődött minden…..
Diszkótoros reggelire 2010.07.13 15:49:00
Szóval, belevágnék a lecsóba. Bár a tegnapi nap folyamán szinte már attól tartottam, hogy nem fogok tudni semmi különösebb dologról- leszámítva a szokásos gyomorösszerándulással járó feszkót- beszámolni, de ma kárpótoltam magam. Kezdődött volt ott, hogy meló helyett…..
Diszkótoros reggelire 2010.06.21 01:12:00
Eljött az idő, hogy kriptám mélyéről végre (majdnem) őszintén nyissak a világ felé, és fennkölt misszióként baráti vállként szolgáljak sorstársaimnak és azoknak, akik szeretnék megérteni pánik-és kényszerbetegség által sújtott embertársaik sorsát. Nem,mintha terhelni…..
Ma gondos anyához méltóan reggel hattól az Alma együttes immáron klasszikusnak számító, kötelező ünnepi nótájával - Ma van a szülinapom..pom..pom...porororom - próbáltam tudatosítani a gyermekeinkben, hogy betöltötték az első évüket. Mivel már három napja non-stop…..
Napjaink rakétagyorsasággal peregnek, a gyerekek nőnek, mint a bolondgomba, a jó kedvet és a hangulatot már nem lehet fokozni, csak úgy, ha végre elállna az egy hónapja zuhogó eső. Persze mi a szobába zárva sem unatkozunk, gyermekeink mindig tartogatnak valami érdekességet drága…..
Jönnek az ikrek! Felnőtt gyerekek 2010.05.04 19:31:00
Irtó vicces, hogy a majd' 11 hónapos gyerekeink, olyanok mint a mini felnőttek. Hogy ez mit jelent? Már minden akaratukat ki tudják fejezni, a maguk kis módján kommunikálnak velünk, ettek már kolbászt (naná!), voltak Mc'Donaldsben (erre annyira nem vagyok büszke), szurkoltak a sárvári…..
Jönnek az ikrek! Bréking nyúz 2010.04.20 19:43:00
Muszáj beposztolnom a hírt... Ma voltam új kontaklencsét venni, ahol a szemész vagy fél órán át vizsgálta-böködte-bámulta a szemem, kérdezte, hogy biztos jól látok-e, majd közölte, hogy nekem márpedig fél dioptriával javult a szemem. Ezen csendben röhögtem, és mondtam neki,…..
Ez azt jelenti, hogy mostantól mély levegő, és heti egy bejegyzés. Bizony. Itt a tavasz, úgyhogy most tiszta lappal lehet indulni:) íme két tipikus kép a gyerkőcökről:..
Azt hiszem bevallhatom, hogy csúfos kudarcot vallottam blogolóként. Annyi minden történik velünk, de mégse született egy márciusi bejegyzés sem. Mindenesetre a szürke télvégi napok depresszív hatására fogom ezt az átmeneti válságot, és bolondok napján nyugodt szívvel ígérem…..
A címben feltüntetett dolgok voltak a legjellemzőbbek a februári életünkre. Az elmúlt három hétben a gyerekek mintha éreznék, hogy jön a tavasz, egyre nagyobb kunsztokat produkálnak. A legjobb volt a múlt heti "táltos éjszaka", mikor felkelés után kiderült, hogy egyetlen…..
A képen szuperanyu látható, aki hétvégén hóval-faggyal dacolva élelmet és gyógyszereket szerzett be kis családjának - természetesen futva :) Andris ezután a kép uán kérdezte meg, hogy esetleg nem Yamamoto úr-e (korábbi japán albérlőnk) a gyerekek apja... Anna rekordja…..
Havazódunk Havazódunk Eredmények 2010.02.07 21:54:44
 Kedves Gábor és lányok! Bár mindenkinek írtam személyesen is, azért Gábornak és nektek is összefoglalom egyben a mostani havazódunkos felhívás eredményét. Mind az Úton, mind a Szempont rovatba Jónap Rita cikkét választottam, a riportra pedig Tóth Zsófia írását…..
Sziasztok, aktuális ötleteket kersek a Nők Lapja 7-es számához (megjelenés Február 17)Ami kellene: aktuális elöl-hátul, mi emberünkCserébe: együtt írjukelőre is kösziGábor ..
Kedves Gábor és kedves lányok!Elkészült a Fülesbagoly, ha minden igaz, ma már kint is van astandokon, így együttesen is köszönöm még egyszer mindenki munkáját,részvételét!Összeírtam, kinek mennyi pénz jár a mostani számért, kérlek, intézzükúgy, ahogy múltkor:Tóth…..
Jönnek az ikrek! Januári mi 2010.01.22 07:03:00
Azt hiszem, fel kell adnom a „mindig vidáman teljesítő anyuka és közben lelkesen, aktívan blogoló kismama” címet. Hogy miért? A kis pomogácsok irtó helyesek, minden nap van valami kunszt, amit produkálnak, és amit fel lehetne rakni a netre. DE. De valahogy mindig hipp-hopp…..
Kedves mindenki,köszönöm nektek az elmúlt hetek intenzív munkáját - úgy gondolom, ismét összegyűlt elég anyag, hogy legyen értelme egy HavazódunkLIVE találkozónak, ahol elolvassuk, és értékeljük egymás munkáját.Szintén felhívnám a figyelmeteket egy blogbejegyzésre, ami az…..
Mindenkinek köszönöm az eddigi munkát, amint tudom, értékelem az írásokat.Egyúttal pedig meghirdetem ismét a hírírást, jövő kedd estihatáridővel. A felépítés ugyanaz: 6-8 általános és 6-8 sztáros hír anagyvilágból és Magyarországról vegyesen. 500 Ft/db.Várom a…..
Vinca 2010.01.11 19:48:36
Kedves kollégák!Újabb izgalmas és érdekes feladatok Beától. Ha egy üzlet beindul... :-) Kedves Mindenki!  Gábor igazat mondott: rátok fogok szokni, mert a jóhoz könnyű. :) Tehát ismét a segítségeteket szeretném kérni, mert lenne számotokra három témám…..
Jönnek az ikrek! Az első 26 hét 2009.12.23 06:23:00
Az ikrek fél évesek lettek. Gyerekként nagyon utáltam, amikor a felnőttek a fejem fölött összecsapdosták a tenyerüket és sóhajtozták, „hogy repül az idő, mekkorát nőtt ez a gyerek”… úgyhogy én juszt se fogom ezt mondani, de szó, mi szó nagyon így érzem. A…..