Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pietrof

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Ayrton Senna emlékcikkünk- és filmünk kommentposztja. ..
Pietrof 2013.05.02 14:31:32
@robertó: NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!! :) Király vagy!
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
Pietrof 2009.09.25 15:49:36
Pont 1-2 hete Madridban béreltünk autót, neten keresztül, idén ötödik alkalommal. Eddig az volt, hogy átvettük az autót, semmi kaukció nem volt, a szerződés idén is úgy szólt, hogy a bérleti díjon felül előre fizetendő a tele tank benzin. Viszont akár üresen is visszaviheted. 2 éve éppen ki tudtuk bekkelni az újabb tankolást. Ez jó kényelmes megoldás volt és a paraszt úgyse tudja totál üresen betolni az autót, tehát néhány litert mindig nyernek rajta. Idén a hölgy aki elég lekezelő volt benyögte, hogy a bérleti díj 285 EUR + 100 EUR kaukció (hozzátette, hogy amúgy 500 EUR lenne a kaukció, de száz elég lesz, majd visszautalják ha minden ok a kocsival). Kérdezzük, hogy akkor most ebben már benne van-e a benzin ára, mivel a szerződésben benne van érthetően, hogy a helyszínen fizetendő. Erre mondja a csaj, hogy a szerződéssel ne foglalkozzunk, az az igaz amit ő mond, nem ami a papíron szerepel. Mondom jah!!!! Sebaj, kibírtuk, csak sajna idén egy benzines autót kaptunk, jó kis 8-9 literes fogyasztással. Így 3 tank benzinnel úsztuk meg a nyaralást. Visszautalták a 100 EUR kaukciót. De azért ott hagytunk nekik egy tilosban parkolós cetlit. Cetli hátulján nem volt semmi szám, se parkolóőr a környéken. Infók pedig spanyolul voltak a cetlin. Így hát reménykedünk, hogy nem kapunk majd mi is hasonló levelet!!!
Tanulság: nagyon fel kell készülni a külföldi kocsibérlésnél! Gondolom bizalmatlanok voltak velünk alapból tudván, hogy honnan jöttünk. De azért kérdezem én: tényleg egy lapon tartanak minket nyilván egy román, szerb, török, bolgár, stb. állampolgárral? Kikérem magamnak!
P. szerint a telefonját azért nyilvánították teljesen használhatatlannak a Nokia szaküzletében és azért kérték, hogy ha már így alakult, náluk dobja ki, hogy szépen zsebretegyék a nagyértékű eszközt. A telefont viszont azóta is hiba nélkül működik, P. pedig a…..