Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senga sengana

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tanár úr, de azt ígérte nem írunk dolgozatot deriválásból!" "Sajnálom gyerekek, hazudtam." Ez a szép gimnáziumi emlék jutott eszembe, jó humorú matektanárunkról, amikor elolvastam a hirdetést, melyet Tamás ajánlott az Urbanista figyelmébe. Íme:…..
senga sengana 2009.06.09 13:50:02
@igazitrebitsch: Végül is ezt egy igazi luxusingatlan-szakértő árulja, ő már csak tudja. :)
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
Egy nem panelnak tűnő panel Bunkerdizájn a Gellérthegyen Földön fekvős-ülős berendezés a II. kerületben Gyönyörű lakóház egy budaörsi présházból Kiabáló bajuszos őrmester stílusú tűzhely Cserepes virágok a bérház udvarán…..
Aki nagy hirtelen netre vet ezt-azt, az bizony könnyen ejt hibát - ennek sajnos az Urbanista is ékes példája olykor-olykor. Arra azonban kínosan szoktam ügyelni, hogy bejegyzéseim többségét a "helyes mondatok száma nagyobb-egyenlő hibás mondatok száma" jellemezze. Ebben a…..
senga sengana 2008.12.01 10:48:41
Nyelvesztelen Infós-e vagy? 2008.11.16 21:34:00
A napokban kellett produkálnom egy beadandót az egyetemre – megkezdődött a november, nincs megállás... A probléma csak az volt, hogy a gépünkön valamiért nem működött a Windows táblázatkezelő programja – vagyis nem futott az Excel. Nekem pedig, ugye, erre lett volna…..
Nyelvesztelen Kocsmanyelvészet 2008.11.10 23:54:00
Hadd mutatkozzam be: a nevem Regős Bendegúz, nyelvészprofesszor. Monoron születtem és Vecsésen nevelkedtem. Mindkettő kis Pest megyei város, a Budapest-Szolnok vasútvonal mentén találhatóak, nem messze a fővárostól. Cudar egy élet volt ott gyerekkoromban, nem volt nekem…..
senga sengana 2008.11.11 12:45:03
Csak hogy örülj: Szegeden van egy Regős Bendegúz presszó nevű hely: www.regosbendeguz.hu/ Annak nem jártam utána, mi vezette a névadókat, pusztán a tisztelet, vagy netalán a tulaj névrokon.