Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bockó

1 bejegyzést írt és 1233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi történik attól a pillanattól, hogy az ember eldöntötte: eladja a lakását? Honnan tudhatja meg, hogy mennyiért hirdesse? Érdemes-e fotós hirdetéssel kínálni? Számít-e, hogy néz ki a lakás? És szükség van-e ingatlanosra, vagy sincs? Íme, egy lakáscsere kapcsán összegyűlt, fél évnyi tapasztalat...
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
Vagy összejön a Momentumosoknak a kellő számú aláírás az olimpia-népszavazásról vagy nem, de az azért meglehetősen gáz, hogy egy egy ekkora kurva nagy város, ahol a kutatások szerint a lakosság kétharmada nem támogatja a magyar rendezést, alig vagy sehogy se fog összejönni 140 ezer nyomorult…..
Bockó 2017.02.04 20:28:20
Bockó 2017.02.04 20:30:37
@$pi$: a néhai 250milliárd közpénz miatt pl kellett volna, de nem tüntettünk, mert, ahogy a poszter is írta, birkák vagyunk mint a faszom. bocs a képzavarért.
Orbán Balázst, a Századvég kutatási igazgatóját, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatóját, illetve a Századvég és a Mathias Corvinus Collegium által közösen alakított Migrációkutató Intézet főigazgatóját kérdeztük a migráció jelenségének jogi aspektusairól és az…..
Bockó 2015.10.09 06:32:39
Az lehet, hogy semmit nem tudok a politikáról, a törvényekről vagy a bevándorlási szabályozásokról, és fingom sincs az alapvető ideológiai kérdésekről, de azt tudom, hogy az országot ellepik a kurva kanadaiak, és tenni akarok valamit ellenük. Basszuk halálra mindet! (Mr.…..
"A mindent elöntő menekülthullám" hegyén, amikor lassan az "Európai kalifátusokban" találjuk magunkat, ha a szegény, egyszerű magyar ember (sőt: embör) megáll és szétnéz, mit lát? Rettenetes! A menekültek letapossák az elültetett paradicsomot! Szörnyűséges! A menekültek…..
Bockó 2015.09.22 23:02:50
@baldoc: ettől függetlenül igaz amit írt. Olyan fizetések, amik itthon tartanák azokat, akik érnek valamit, kevesebb korrupcióból, szociális kiadásból, és jobb egészségügy/oktatásból lesznek. Vannak egyéb faktorok is, pl a civilizáltság foka az országban, persze. Azonban nélkülük csak pisloghatnak szegény poliósok és egyebek.
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
Bockó 2015.09.16 08:56:40
@baldoc: Nem kéne. Persze ha a muszlimok aránya a populációban elér egy bizonyos százalékot, akkor fogják, vagyis a menekültek pesztrálásával épp most herélitek ki magatok, és sajnos minket is. Nem vagyok fidesz szimpatizáns, a mutyi és a cinizmus, amivel előadják mérhetetlenül felbasz, de jelen helyzetben a határozott elutasítás a megfelelő reakció. Én megértem a sajtó- és a szólás szabadságának a jelentőségét és azt hogy miért képezik ezek a civilizációnk alapját. Azt kéne belátnotok, hogy ezeket nem tűlünk, mocskos náciktól kéne féltenetek, hanem tőlük. Ők fogják ugyanis felrobbantani a gyereked, mert valaki rosszat mondott mohamedre, és nem mi.
Bockó 2015.09.16 09:04:07
@1ghost: Mostanra mindenkinek kialakult a toleranciája ezzel az 500 atmoszférás ajvékolással szemben. Faktum, lol.
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
Bockó 2015.09.10 08:44:08
@bontottcsirke: . <- ott a pont.
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Bockó 2015.08.17 17:16:06
@Mercel: Ha a tények elővezetését gyűlöletkeltésként éled meg, akkor veled komoly gondok vannak. Minden muszlim deklarált célja a sária globális bevezetése, amibe nem fog beleférni, hogy te elmondhasd a véleményed, vagy egyáltalán életben maradj, hacsak nem térsz meg (oké, nem te, az unokáid kb). A helyi nácik erre próbálják felhívni a figyelmed, és ha nem értesz egyet, akkor sem fogják egy tompa késsel levágni a fejed. Ezek a nácik - mi - pont azt az értékrendet szeretnénk megőrizni, amit itt közösen élvezünk, és amiért kibaszott sok ősünk az életét áldozta. Őket köpitek ti most szembe. Ez nyilván téged nem érdekel, ahogy hírek, nyilatkozatok és trendek sem. A csendes többséget viszont igen.
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
A jó gazdák tudják, hogy a földeken nem szabad elsietni semmit. Ha nem jól boronálsz, ha nem körültekintően veted el a búzát, ha nem figyelmesen aratsz, mind veszteségeket okoz. A pusztában épített kerítéssel is hasonló a helyzet. Ha csak az a fontos, hogy minél előbb túl…..
„Amikor egy hat éves kislány először kérdezi meg az embert, hogy akkor doktor bácsi én akkor most meg fogok halni? Nyilván mellbevágja” – mondja Dr. Benyó Gábor, aki szerint ma Magyarországon nem érvényesülnek sem a szülőnek, sem a gyereknek a jogai, hogy megválaszthassa, hol akar meghalni. A…..
Bockó 2015.07.27 08:49:14
@wmiki: Ha problémáid vannak a védőoltásokkal, költözz az USÁba, ott megtalálhatod a lelki társaid.
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
Bockó 2015.06.25 19:34:53
@Pop40: 'mégis milyen munkát vehet el egy nyelvet sem beszélő bevándorló egy bármilyen formában foglalkoztatott magyartól? '

Tehát itt van a bevándorló, és nulla esélye van arra, hogy munkát kapjon (ahogy állítod). Mit tesz szerinted?
Bockó 2015.06.25 19:50:36
@pamut: Nincs igazad. Nem látod a szimmetriát.
Bockó 2015.06.25 23:55:02
@pamut: Akkor Himmelnek is igaza volt.
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell Itt az ideje, hogy nagy lendülettel felrúgjam az idáig lefektetett szabályaimat: míg az eddigi összeállításokban kínosan ügyeltem arra, mi számít posztapokaliptikusnak és mi nem, ezúttal…..
Bockó 2015.06.25 23:25:28
@Messzi Vetek: a Stalker szörnyen vontatott, és értelmes koncepció helyett csak egy vallásos lelki fröccsöt kapsz jutalmul, amiért végigszenvedted. Csak a hipszterek sznobériája menti meg a feledéstől.
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Bockó 2015.06.02 22:49:08
@Knapp75: Whatevs.

@Cérnahuszár: Levegőt kapsz azért, remélem. Azt pedig jól tennéd, ha olvasnád a wikit, legalább ezt a konkrét cikket.
Hogyan jelenthetném ki azon olvasók előtt, hogy a komplett magyar oktatási rendszer idejemúlt, felesleges, korlátolt és egy letűnt korra emlékeztető, mikor mindannyiunkat ebben a (tév)hitben dekódoltak? Tényleg meg lehet magyarázni valakinek, hogy az amibe addig kapaszkodott ("mert ez…..
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
Bockó 2015.05.26 14:16:14
@Haynau (Sons of Monarchy): Ünnepnapon a rendes rajongók már úgyis megnézték.
Bockó 2015.05.26 14:17:17
@Duke Silver: Azért valami kihegyezett konzervnyitót csak zsebretett.
Bockó 2015.05.26 14:43:11
@Duke Silver: Az, hogy mennyire halsz meg, amikor orgazmus közben belevágnak a nyaki ütőeredbe egy dugóhúzót, nem függ attól, hogy mennyire vagy intelligens. Egyébként nyilván nem marad ott örökre, és Brienne is szerephez fog jutni.
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
Bockó 2015.03.31 21:37:17
@Hihhetetlen: A játék kezdetén ~7milliárd zombi van a táblán, globálisan. Korábban már implikálták, hogy vándorolnak is. Gyakorlatilag bármekkora tömeget el tudok képzelni belőlük anélkül, hogy logikátlannak hatna.
Bockó 2015.03.31 23:00:46
@Victor Franco: Vannak, akiknek az 'action' unalmas.
Nem kizárt, hogy az év legjobb sajtóközleménye jött szembe a police.hu-n. Az alapsztori ez a víruskép maga, egy faluról, ahol a presbiter harangkongatással védi a nyájat minden világi vésztől, mint a traffipax és a hivatali ellenőrzés.  Hogy igazi vagy kamu, mindegy is, az üzenet…..
Bockó 2015.01.22 21:43:09
@Pepejoe: Ez teljesen adekvát reakció :) Fegyveres útonállók ezek.
Minden médiaportál ezen röhög, úgyhogy mi sem titkolhatjuk tovább: íme egy sokkoló videó egy litván tehetségkutatóban fellépő késdobálóról, aki először jól megvágja a pengéivel a segédje ujját, majd a szerencsétlen srác homlokát találja telibe a feje fölé szögelt…..
Lazarbibi Az EMG története 2015.01.04 15:40:32
Az Elektronikus Mérőkészülékek Gyára (EMG) története Bizony volt egy ilyen gyárunk is, aminek a történetét részletesen elolvashatjuk az emg.hu oldalon, de egy rövidített verziót, és néhány plusz gondolatot, főleg az előzményekről, és a tanulságokról itt is megtalálhatunk. A cég közel 40 éves…..
Nekünk legalábbis tizenhat azonosságot sikerült összeszednünk a két sorozatból, ezeket most listaszerűen vezetjük elő. Amit csak akkor olvassanak el, ha mindkét sorozattal teljesen naprakészek. 1. Annak már egyszer szenteltünk külön posztot, hogy Charlie Hunnam (SOA) és Travis…..
Bockó 2014.11.16 10:43:11
@Ben Dover: Aslaug mellett elég szürke szegény.
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Az internetadó bevezetése nem a világ vége. Még törvény sincs, sőt tervezet sem, elő sem terjesztették, amiből következtetve parlamenti vita tárgyát se képezte. Pontosan a mértékét se lehet tudni, de tegnap, valakik jóvoltából az adó bevezetése miatt világvége hangulat…..
Bockó 2014.11.02 22:23:07
@kop15: Túl sok volt a kumisz, ecsém. Húzd ki hát a fejed hát népi-nemzeti ánuszod setétjéből, és keress rá az áfacsalás mechanizmusára. Egészen gyakorlatias tippeket-trükköket tudhatsz meg, talán még be is vesznek a buliba egy ilyen derék honfit.
Bockó 2014.11.03 11:49:20
@kop15: Arra, hogy 'a kormány & barátai százmilliárdos tételben lopnak' a megfelelő válasz az, hogy 'te meg buzi vagy', ugye, Árpád hős magzatja? Biztosan a keresztyén hited mondatja veled ezt.
Bockó 2014.11.03 15:00:51
@Sonyó: Hülye vagy, mint a faszom :) Másfélmillióan vagytok így ebben az országban, de elbasszátok az egészet. Köszi.