Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli76

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
zoli76 2012.02.15 20:44:26
@Caldera75:
33-eves a moszkwicsom 90-ezer km lessz benne es meg csak 100-ezernel fog eloszor atfordulni az ora es kituno allapotu.
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Hosszú ideig nem írtam Eráról, az öreg kombi Mercimről, aztán pár hete jött egy poszt, most meg rögtön egy másik is. Ez itt. Era ugyanis új életfázisba lépett. A városon belüli, olykor vidékre menős autóból mostanság lép fokozatosan elő internacionális rombolóvá. Magyarul…..
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Magyarországon extrém nehéz dolga van annak, aki a közegellenállással szembemenve online akar bizniszelni. A legfrissebb áldozat a Cinterip uszodai partisorozatot szervező társaság, akik naiv módra azt gondolták, jó ötlet lenne neten is árulni a jegyeket. A szolgáltatás el is…..
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
Egyesek szerint az is lehet, hogy végérvényesen búcsúzik a szögletes terepjáró. Vélemények az azonos című hírünkről...
zoli76 2009.01.28 18:16:21