Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smeli62

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután felfedeztük az utazás és a short tripek szépségeit, rövid időn belül újra útnak indultunk. Kalandozásaink második állomása Krakkó volt, alig másfél évvel ezelőtt. Az előző részben, amit [ITT] olvashattok, az utazást, a szállást és az első estét mutattam be. Most pedig folytatjuk a két napos…..
A véletlenek sorozatán múlt, hogy én fotóriporter lettem. Egyáltalán nem akartam fényképész lenni. Tanulni akartam, gimnáziumba, egyetemre menni. Az irodalom érdekelt. Hivatalosan Haasnak hívnak, máig nem magyarosítottam a nevem, de amikor az ötvenes években a sajtóhoz kerültem, azt mondták, hogy…..
smeli62 2015.12.14 18:17:54
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
Március 13-án Geszti Péter és a fideszes tévékurátor Szabó László vendégeskedett a Radio Café stúdiójában, Kóczián Péternél és Babarczy Eszternél. Geszti - a műsor felénél körülbelül - döbbenetes coming outot mutatott fel kettősállampolgárság-témában: elmondta, hogy…..
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..
A következő politikai hirdetés jelent meg mai lapokban: Megígértük, eltemettük A Magyar Demokrata Fórum örömmel tudatja Magyarország minden lakosával, hogy kitartó konzervatív politikájának eredményeként a haláladó távozott az erkölcstelen és igazságtalan terhek sorából.…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
smeli62 2008.11.08 10:55:08
  Most arra kérném minden olvasómat, legalább egy kis időre felejtse el pártszimpátiáját, lépjen túl azon, hogy támogatja vagy ellenzi a magántőke megjelenését az egészségügyben, helyesli-e vagy sem a HospInvest egri megjelenését, ezek ugyanis mellékvágányra…..