Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-lyla-

0 bejegyzést írt és 928 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddig is világos volt, hogy Gyurcsány Ferenc nem fogja feladni politikai ambícióit, a kérdés csak az lehetett, hogy mikor, kikkel és mivel indul majd újra harcba. Az áprilisi választás óta mindhárom elemmel kapcsolatban csak találgatásaink lehettek, most szombaton kicsit – de…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
-lyla- 2010.09.07 13:51:36
120
Az alábbi képen látható teljesen normális külsejű, "értelmes" hölgyről többek között ezt írja a borsonline beszámolója: A 43 esztendős Sarah Cassidy egyedülálló, diplomás pszichológus és oszlopos tagja a fent említett intézménynek. Talán sokak számára…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
-lyla- 2010.07.09 01:20:25
www.google.hu/imgres?imgurl=http://szabadnet.origo.hu/i/0610/20061024huszas.jpg&imgrefurl=http://szabadnet.origo.hu/archiv/061024/index.html&usg=__q7XGG_Qlmkb5hMv7t3zFHvDQq68=&h=271&w=470&sz=35&hl=hu&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=F3pshJl9g2Vg5M:&tbnh=74&tbnw=129&prev=/images%3Fq%3Dfityula%2B%25C3%25B6ttusa%26um%3D1%26hl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26tbs%3Disch:1

"Ma hajnalban egy eltévedt golyó halálra sebesítette Hegedűs István öttusázót, a Vasas úszóedzőjét. A végzetes reggelen éppen az uszodába indult a tanítványaihoz. Már nem érkezett meg. "A Pistára vártam nyolc órakor az uszodában, de nem jött" – mondja Bódy János, az olimpiai csapat tagja, Hegedűs egyik tanítványa. Nemsokára Gerendás Laci, a Fradi úszóedzője érkezett sírva, és csak annyit mondott: 'Pista meghalt'. Gerendás László elbeszélése szerint gyalog mentek az uszodába. Amikor a Szófia utcához értek, érkezett egy teherautó, és az utcán lövöldözés kezdődött. "Pista, itt lőnek!" – kiáltotta Gerendás, de addigra már Hegedűs a földön feküdt. A golyó a szívén találta el. "Fityula", ahogy sokan ismerték, híres volt szép testalkatáról. Róla mintázták a húszforintos bankjegyen látható férfialakot. Öttusázó reménységünk éppen tegnap, október 23-án ünnepelte harminckettedik születésnapját."

a wikis szerkesztő tankról beszél - hol volt még 24-én hajnalban tank... - hát ennyit emberi emlékezetről meg történeti hűségről...

hálisten, ezek szerint még viszonylag ép a memóriám, és ha a fészkes szívek gyanútlanul valami hamis mémet dobnak be, akkor még ugrok...
-lyla- 2010.07.09 02:17:31
@a szív fészkei: nyugi, nyugi...

tudom, késő van, de akkor is olvass el kétszer, mielőtt kiborulsz:

"fészkes szívek gyanútlanul", érted? GYANÚTLANUL!!!

ki a bánat beszélt itt rosszindulatról?

"Az eredeti ruszkik haza! innen van:"

ezt én úgy értelmeztem, hogy te határozottan állítasz valamit, amiről én meg tudom, hogy hamis...

ha ezt úgy kellett volna értelmeznem, hogy a te ez ügybeni tudásod van innen, mármint a wikiből - akkor mea culpa...

és természetesen az is lehet, hogy máshol is - nem állítottam az ellenkezőjét, csak azt, hogy biztosan nem 29-én kezdődott a ruszkikhazazás...

a itteni mémezéshez semmi közöm, saját jogon mémeztem...

itt meg semmi nem off: minden mindennel összefügg, dehát tudom: okos asszonyként ezt te is tudod...

ja, és ha akkor három és fél voltál, akkor korban egész jól össze is illenénk...
108 értelmiségi védi petícióban Gyurcsányt a fideszes elszámoltatástól. Jól jöhet ez a Mesterházy elleni meccsében, pedig az MSZP-nek inkább meg kellene szabadulnia Gyurcsánytól - heti szavazásaink. Különös aktualitást ad cikkünknek, hogy ma 108 baloldali politikus és…..
Szokatlan bejegyzés lesz, elnézést kérek mindenkitől, leginkább magamról és magamnak szól. Miután pár hete tényleg nagyon kedves, már-már elcsábulásra késztető módon invitált rendszeres szerzői közé a Magyar Nemzet, ma leleplezőnek szánt cikkében még a címsorban is helyet…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
-lyla- 2010.06.15 16:35:51
@lopimpili: mecsoda kölömbség!!!!!!!!!!

a te németeid ősei anno elhagyták a hont, és idegyüttek éhennemhalni, mígellenben...
„Hiszem, hogy Orbán elmondta az őszödi beszédét. Nem színes, nem felháborító, de lényegét tekintve ugyanaz. Választói nem ezt, és a rájuk váró megszorítást várták tőle.” – írja a mai Népszabadságban Lengyel László.  Később így folytatja: „A…..
-lyla- 2010.06.12 11:53:26
-lyla- 2010.06.12 21:58:25
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
-lyla- 2010.06.12 18:23:34
@hami: konkrétan vonáék, illetve ez a barom pőrzse beszél "finnugor elmélet"-ről, szőcs szavait ("Egyébként magam is kíváncsi vagyok, hogy a finnugor elmélet hogyan állja ki a genetikai összevetés próbáját") nagy lelki nyugalommal tudom erre vonatkoztatni, annál is inkább, mert egyek szövegben sincs semmi utalás arra, hogy itt a magyar NYELV eredetéről/rokoni kapcsolatairól volna szó...

szőcs délibábos áltudoányokról szóló megjegyzése is azt a meggyőződésemet támasztja alá, hogy itt mindenki eszetlenül támad egy kiváló embert mert alapvető szövegértelmezési "kihívásokkal" küszködik...

általánosságban is ennyi...
-lyla- 2010.06.12 20:53:28
@Goompah: vagy a riporter...

hiszen, ha valóban azt lehetett kiérteni Szőcs szavaiból, amit posztírónk kiértett, akkor a riporternek kutya kötelessége lett vón ennek utánamenni, mert ez a badarság semmilyen szempontból nem illett a többi értelmes megnyilatkozás közé/mellé/sehova...

ebben az ügyben is ott tartunk, mi derék hazafiak, ahol tartottunk pár napig a világrengető csődhelyzetezés, valamint a több évig tartó kötelezés esetében...

pohár vízről is értekezhetnénk, ha okvetlenül viharra vágynánk...
-lyla- 2010.06.12 21:53:57
@kolbászoszsömle: utánamenni és megfingatni, az nem ugyanaz...

példákat sajnos nem sorolhatok: a házigazda valszeg nem tűrné...
Az hogy megszorítás orbán huszonix pontja, az nem kérdés, de nem is lényeges. Ez szükséges lépés. A probléma nem itt van. Ha ennyire egyszerű lenne a világ, hogy felírok egy papírra két pontot és készen is vagyok, akkor már megcsinálta volna ezt más is, korábban. A…..
w Úgy lobog fel nékem 2010.06.09 05:30:00
Részletek az őszödi beszédből Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyunk kétségekkel, hogy a magabiztosság mögött ott van az őrlődés és a gyötrődés. Egészen pontosan tudom, hogy mindaz, amit csinálunk, az nem lesz tökéletes. Hogy egy sor ügyben…..
-lyla- 2010.06.09 18:30:02
@Circus: "azért azt remélem, hogy az a barom szoci, aki saját ambícióját előretolva avagy csak sima anyagi előnyt szimatolva szivárogtatott, az most álmatlanul forgolódik"

forgolódik a' biza', hiszen ő volt az a szerencsétlen, maga a kopirájttulajdonos, aki annyira bízott az "igazságbeszédében", hogy aszitte evvel a rapid terítéssel majd el lehet oszlatni az addigra már igencsak gyülekező felhőket...

hiszen már előre megmondta: fognak tüntetni...megúnják...hazamennek...

ennek az árát is bekalkulálta tán, én meg szeretném, ha visszafizetné azt pár év hűvössel...
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
Pár perc múlva kezdődik a parlament alakuló ülése. A fontosabb eseményekről és beszédekről folyamatosan frissítve beszámolok az alábbiakban, illetve érdeklődéssel várom az érdemi hozzászólásokat is. (Fotó: Index) Sólyom László megnyitójából nem hiányzott a viszonylag…..
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
-lyla- 2010.04.28 13:53:00
@Tóta W. Árpád: így is úgy néztél ki...
-lyla- 2010.04.28 14:06:24
@Letícia: nálad viszont nagyonis elkélne az az agymosás, hogy végre feltisztulna a tudatod...
-lyla- 2010.04.28 19:53:12
@Walter Melone: csak azoknak, akik az átlagosnál többször beszélnek marhaságot...

te nagy valószínűséggel számíthatsz rám a jövőben is...

anyátok csak hebehurgya és állandó agymenése van, őt nem is nagyon érdemes túl gyakran építő jellegű bírálattal illetni (mondhatnám: egyszer úgyis megunja...)...
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
-lyla- 2010.04.24 15:59:06
@xsasha: hát, basszátok meg, ez a pali rettenetesen meg van zakkanva...

nem volna szabad normális emberek közé engedni, ez még a nyomorult, leépült nyugdíjas fanjainak is megárthat ilyen töménységben...

lassan már sírni volna kedve az embernek, sajnálni ezt a szerencsétlent, nem ostorozni...
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
Mandiner blog Yamaszop 2010.04.15 16:01:00
  Tudjuk, hogy ciki, lejárt lemez, gagyi, unalmas meg minden, de muszáj volt:  ..
-lyla- 2010.04.16 00:25:39
@WonderCsabo: eszemállmeg...

létezik, hogy ezt a paródiát többen is szoci kampányklipnek nézik?
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..