Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2itailor

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi blog Balett 2011.08.17 15:19:00
Szeretsz baszni, édes? Persze hogy szeretsz. Minden nő szeret. Minden nő azt szereti, ha a pasija szétszedi, ha lerohanja vadul, álló farokkal, s ellentmondást nem tűrve, gondolkodás és korlátok nélkül maga alá gyűri és szétmarcangolja, kérdés nélkül felfalja…..
2itailor 2011.08.22 17:49:33
@waszabi: Végig olvastalak titeket. Ez az utolsó komment egy kicsit megnyugtatott, kicsit lágyított az egészen:) Igen vannak okos nők, és vannak védelmező, gondoskodó férfiak. Kérdés, találkoznak e az útjaik, egymásra ismernek-e?
Mitől nő egy nő és mitől férfias a férfi? Talán egymástól, egymásból meríthetik a választ... ha akarják. Mert együtt élni, együtt dolgozni, családot alapítani és megöregedni, akarni kell. Két embernek egyszerre. Ez nagyon nehéz.
Hetek óta más szalagcímeket sem olvashatok gazdasági témában, mint: idegesek a piacok, mindenki menekül a részvényekből, a dollárból, az euróból, jenből. Helyette svájci frankot vesznek, az egekig felverve annak árfolyamát. Ez utóbbi még a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy a…..
2itailor 2011.08.10 06:52:39
@waszabi: nekem is van hitelem, szerencsére nem olyan jelentős h a válság miatt bármim is elúszhatna, de azért valljuk be 100 ft emelkedés egy devizánál nem normális és nem is előre kiszámítható.
a felelősség nem hárítható soha, de számomra ez nem csak a pénzügyek területén van így, hanem minden téren - főleg mert a saját pénzügyek nálam csak a pénztárcám határáig érnek. se bankbetétem, se kötvényem, se részvényem, semmilyen értékpapírom nincs. egyedüli megtakarításom az életbiztosításom és az valami olyan dologba van fektetve, ami vajmi keveset kamatozik - nem is azért kötöttem - és nincs beleszólásom miből produkálják a hozamot, még annyi sem mint a magánnyugdíjpénztárban, ahol legalább a kockázati csoportot meg lehetett választani.

amúgy sztem mást értünk a kisember fogalmán.
FérjBlog Nőnap 2011.03.08 16:17:00
Félelmetes, hogy a Nőnap kérdése is mekkora indulatokat tud kavarni az acsargásra kiéhezett emberek között. Ennek kapcsán én is a szokásosnál alaposabban újragondoltam a véleményemet a Nőnap értelméről (amit különösebben nem tartok), és mindig eljutok a saját indokaimmal…..
Ebben a kora délutáni órában túlesünk rajta, és Boldog Új Évet kívánunk minden kedves olvasónknak. Holnap délután folytatódik a nagy évvégi beszavazóshow, addigra remélhetőleg mindenki kipiheni a piálást és/vagy Pali bácsi éjféli köszöntőjét.Az új évre a három…..
Aki kicsit is a dolgok mögé látott, annak gondolom már több hónappal ezelőtt leesett, hogy Helen kisbabát vár...Szóval az a nagy harci helyzet, hogy 2010. december 20-án, 11 óra 4 perckor megszületett Hírmondó Helen és IT Teddy kisfia......aki anyja nyomdokaiban lépkedve a…..
2itailor 2010.11.16 06:52:25
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
Most volt részem egy nem minden napos telefon beszélgetésben.Azt tudni kell hogy varrónő vagyok és itthon dolgozom általában telefonon jelentkeznek be hozzám. idegen:-Halló én Jolánka vagyok innen lentről a Gárdonyi utcából! Én:-Igen tessék. Idegen:-A varró nő telefon számát…..
2itailor 2010.10.13 10:50:25
@margitosz: igen, tanultam azt is:) és a mai napig varrok, ha van időm.
FérjBlog hétfő este 2010.09.27 19:59:00
Merlot - egy üveg elfogyott. Chillis bab rotyog - mindjárt kész. És pillanatnyilag ez szól:  (voltmár, nembaj) Szóval megvagyunk, remélem, mások is megvannak:)..
2itailor 2010.09.28 07:14:18
Tegnap találkoztam a Fricsekkel és a Barnabással. Kicsit segítettünk az anyukájának takarítgatni náluk- igazából csak ürügy volt, hogy ott lehessünk, de azé' törölgettünk is. Hát meghozták ezt a kisbabát... olyan picike, de olyan picike, hogy egy pici feje van, és egy pici kis…..
Most, hogy írom ezt a pár sort, kicsit úgyérzem nem helyénvaló, hogy ebből poszt szülessen, de megbeszéltük, hogy így lesz. Tudom, hogy ti is izgultok értük, de higyyétek el, nálam jobban úgyse. Tegnap délután beszéltem a palekkal, és azt mondta, hogy valami nem oké.…..
FérjBlog 24 pontos elváráslista 2010.08.06 11:19:00
 A dívány egy cikkében valami hölgyike kifejti, hogy milyen lenne számára az ideális pasi... azaz, hogy mik az elvárásai. Az elvárásokat én nem is részletezem, ehelyett az elvárásoknak megfelelő férfi párkapcsolati viselkedését akarom jobban megvizsgálni. Milyen lehet…..
2itailor 2010.08.23 07:21:27
2itailor 2010.08.23 19:06:46
@azallamenvagyok: akkor jó:)
Hát gondoltam, hogy egy kicsit hatékonyabb legyen az esti torna, elkezdem erre a Rubint Rékás cuccra nyomni. 20 perc nem is olyan sok. Ugyemire megtalálom a hullahop karikát, mire kényelmesen elhelyezkedem a szőnyegen, az már majdnem öt perc. Mondta nekem Tittok, hogy ez a nő egy állat,…..
2itailor 2010.08.17 10:41:59
@Megara112: mizu? hiányoznak a tibiféle edzések? na az volt a nem semmi:):D Rékát én is újra kezdem a hó végétől. Ugorj néha haza, majd én edzelek!:)
2itailor 2010.08.17 13:46:46
@Megara112: nyújtani is akarsz?:) tőlem... hová lett a képed?
Jaj de nehezen szánom rá magam az írásra, pedig már szerdán hazajöttünk. Természetesen én intettem be, de erről majd később. Szombaton egész jól összepakoltuk, és előkészítettük a dolgokat. Én még az éjjel megálmodtam hogy a kissámlit és az egyik tálcát be kell…..
Emma Watson minden módon igyekszik megválni Hermione Grangertől - ezért aztán alaposan megkurtítatta a haját. Leginkább fura. ..
Ezúttal a Salt japán bemutatóján. Ez az öltözék sokkal jobban tetszik rajta, mint a korábbi, piros ruha - de lehet, hogy csak megszoktam rajta a feketét... -, de a frizurája elég öregessé teszi az arcát. A merész, átlátszó anyagból készült ruhát a Versace ház szállította -…..
2itailor 2010.07.28 12:31:59
Ha így kezdi a mondatot, akkor már tudom, hogy megint kitalált valami baromságot, és ő is tudja, hogy eleve elvetem a dolgot, így probál meg nem túl erőszakosan előhozakodni a témával. Szóval arra gondolt tavasszal, hogy kéne venni egy sátrat, és elkéne menni…..