Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netharisnya

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2012.06.07 13:00:00
Az összes Doktor egy pólón, pont úgy, mintha egy Tarantino-filmből léptek volna elő.  ..
netharisnya 2012.06.07 16:12:13
Majd egy hónappal ezelőtt harangoztuk be a Viasat3 új "átváltoztató" show-ját, ami akkoriban még a szereplők keresésénél tartott, mi viszont azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a műsorvezető, aki hasonló karakterrel bír majd (hogy finoman körülírjuk azt, hogy az…..
netharisnya 2009.09.10 16:58:13
Megvan az American Idol új zsűritagja: az idén bérvita miatt távozott Paula Abdul ki sem nagyon hűlő székébe Ellen DeGeneres fog beülni, aki ugyan nem énekes, és nem is a zeneiparban dolgozik, viszont vicces a maga módján, és mivel leszbikus, egy újabb kisebbségi kvótát tölt be…..
netharisnya 2009.09.10 14:53:24
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Tisztelt Hölgyek és Urak! Elérkezett a blog indításának nagy pillanata, és el vagyok érzékenyülve. Ez egy olyan lehetőség az emberiség számára, amellyel most még nincs tisztában. Nem érti még az itt hamarosan felbukkanó lehetőségeket, képtelen felfogni, hogy a…..
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
Szilveszterkor persze semmi pénzért nem tennénk fel álarcot, de mindig összevásárolunk egy nagy zsákkal, aztán nem kezdünk vele semmit egész évben. Ami oltári hülyeség, hiszen mi dobhatna fel jobban egy ellaposodó bulivégi beszélgetést a sörényes hangyász és a skandinávok…..
Benjámin küldte nekünk az alanti szemétséget, figyelemre méltó benne a profi reklámcégek álspontán nyelvhasználatához képest itt egészen másfajta álnyelvet használnak, nagyfejűvel, butaarcúval és kis hülyével. No meg az időzítés is kiváló, mi másba kezdene manapság egy…..
Nem elég, hogy nyakunkon a nagy gazdasági világválság (különben is: mi ez, és miért, és akkor most ilyedjek-e meg), most már olyasmit is hallok fél füllel, hogy a Gordon Brown, vagy valaki más igyekszik nehezíteni amúgy sem felhőtlen (inkább felelőtlen) mindennapjainkat.…..