Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kontár[Kalmano]

11 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel adom tudtul, hogy az I. és X. Cserkészkerület őrsvezető képzésének táborát sikerrel teljesítette 4 cserkészünk. Győrfi Márk EGOM altáborban, Berta Zsombor, Kaczián Bertalan és Pleck András pedig PUF altáborban szerzett NLÁ-t. Eközben Nagy Lívia, Rudi Alexandra…..
Örömmel tudatjuk, hogy június 8-án hajnalban 13 csapattagunk tett cserkészfogadalmat a Gödöllői Cserkészparkban. (A mellékelt fotókat amúgy Erzsi készítette.) Ezúton is gratulálunk nekik, illetve a sikeres első próbát tevő Pókbangó-őrstagoknak! Találkozunk a táborban, addig…..
Hajmási Péter Keresztút 2012. 2012.04.07 10:53:00
Meghitt és családias hangulatú csapatkeresztúton vagyunk túl, amin összesen 29-en vettünk részt. Piónak ezúton is köszönet a szervezésért.Csatolok egy csoportképet is a hegytetőről.Mindenkinek áldott húsvétot kívánok!Kálmán..
Készítettem az őrsünkről egy videót amelyet alább lehet megtekinteni...
kontár[Kalmano] 2009.11.27 13:35:55
Rettentő korán van még, mindenféle kommentár nélkül íme a harmadik táboridéző videó! (Megjegyzés: azért nem youtube-os, mert letiltotta a zene miatt. Ha problémát okoz a lejátszás, szólj! Barna) TV46 - Balatongyörök III. from Barna [BB] on Vimeo.   A műsorban elhangzó zenék: Diamond - Klint…..
Hajmási Péter pokerface 2009.04.01 13:15:00
Az első sikereken felbuzdulva múlt pénteken (márc 27) megtartottuk a második 46os pókerpartyt. A most megjelent 14 ember között találkozhattunk régi arcokkal, de a társaság fele újonc volt. Az előző estéhez hasonlóan most is két asztalon folytak a küzdelmek (no limit hold'em). A…..
Hajmási Péter 46-os pokerstars 2009.03.08 14:27:00
Március 6-án, pénteken este megrendeztük az első 46-os póker estet. A rendezvényre a beugró egy zacskó süti, vagy egy üveg üdítő volt, így végül 15 játékos érkezett meg a toronyszobába. A magas díjazású verseny mindenkit izgalommal töltött el, így nagy várakozásokkal…..
Vasárnap este sajnos egy benzinkúti megállás után nem indult el többé Fritőz, aki hű segítőnk volt sok táborban és cserkészprogramon az elmúlt években. Vezérműlánca elszakadt, megjavítani sajnos már nem érdemes. Így tegnap reggel végső nyughelyére, egy autóbontóba…..
Hajmási Péter Megint Filmklub 2009.02.22 14:44:00
A febrári filmklub jövő szombaton (feb. 28) kerül megrendezésre. A helyszín a BIK rajotthon (Feketas u. 7 alagsor 1/d) A fiatalabb korosztálynak (farkaskölyök, cserkész jelölt, ill. Mennyét, Ribizli, Dámvad, Tűzliliom őrsök) 15:00-17:00-ig vetítjük a Sövényen túl…..
H.P. péntek tizenharmadikai üzenete: Milán mai naptól 25 éves! Bármit híresztel, biztos forrásból tudjuk. Visszaút nincs...
kontár[Kalmano] 2009.02.13 13:08:06
Hajmási Péter Rajkori Zugligeten 2009.01.19 22:10:00
Múlt szombaton a BIK raj idősebb 4 őrse közös rajkorcsolyázáson vett részt. Helyszín a zugligeti 58-as kisvendéglő korcsolyapályája. A közös korizáson 13-an vettünk részt. A nemek aránya már-már ideális volt, 2 fiú, és 11 lány. : ). Ezúton is gratulálok Dávidnak, miért…..
Nép! Íme a Kaktusz őrs prominensei által küldött beszámoló.Kedves Kaktuszkedvelő Kompáia! :)Őrsünk nagyon nagyot portyázott november 14. és 16. között! Szeretett őrsvezetőnk, Ági Esztergomot (L) választotta helyszínül. Nem mentünk tehát messzire, de nem is baj, mert nehéz…..
A filmklub bázis úgy döntött, hogy megkérdezi a népet. Íme.     Ez természetesen csak a "nagyok" filmklubjára vonatkozik. Szavazni csak egyszer ér. A kommenteknél pedig várunk mindenféle egyéb tippeket. És igen, látjuk, hogy ezek nem hétköznapi filmek. Pont…..
Hajmási Péter visszaemlékezés 2008.12.14 18:00:00
Napra pontosan 3 éve, hogy egy este találkoztam Bagesszal, azzal a kéréssel, hogy szeretnék cserkész lenni. Akkoriban ő volt az egyetlen, akit ismertem kicsit a csapatból, mert többször találkoztam vele és a farkaskölykökkel szombatonként a Szilfában. (Amikor összesározták az…..
Forraltboros-teás szépjóestét!Közhírré tétetik: csapatunk aranylábú ifjai december 27-én egész nap a Pasaréti Teremlabdarúgó Bajnokságon vitézkednek majd a Szent Angéla Gimnáziumban. Aki kedvet érez a drukkoláshoz, jöjjön mindenképpen, hiszen mindkét válogatottunkat…..
Sziasztok! Dec 23-án, kedden rendhagyó filmklub délutánt tartunk. Helyszín a BIK, du 3-7ig. A lényeg: Mindenki jöhet mindkét filmre! : ) Az első film a polár expressz lesz, ami egy fergeteges animációs, és olyan színészek adják hozzá az arcukat (és a hangjukat), mint pl Tom…..
Két hét múlva vasárnap (nov. 16) rendezzük a következő filmklubot. Helyszín a már jól bevált Feketesas utcai BIK rajotthon.    Az ifjabb (farkaskölyök, cserkészjelölt) korosztálynak 15:00-tól vetítjük a Sivatagi Show c. filmet. A film az Afrikában élő állatokat…..
A tavalyi budapesti városmisszión nagy sikert arató Fr Stan Fortuna visszatér Magyarországra, hogy okt. 18-án, most szombaton fergeteges koncertet adjon a Pilinszky Café-ban. (V. ker. Váci utca 33.) A csuhás mc után pedig következik a Cardiac Move egyenesen Ausztriából. A fiatal…..
Hajmási Péter Filmklub: Kezdődik 2008.10.12 13:54:00
Október 25-én, szombaton indul a 46-os filmklub. Havonta egyszer lesz alkalmunk összegyűlni, hogy hódoljunk a mozgókép adta élvezeteknek. Minden hónapban egy-egy filmet vetítünk a kisebb, és a nagyobb korosztálynak. Persze a nagyok lenézhetnek a kicsik filmklubjára is. Sajnos…..