Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fábián Tamás

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert megérdemled! Heroin, szerelem 2009.01.14 09:00:00
Angyal volt. Megmenteni küldte őt hozzám az Úr. A halál ösvényén bolyongtam akkor már évek óta, árnyak között, a fájdalom hullámain sodródtam, a túlvilág partjai felé. Tudtam, hogy miként két pont között az egyenes, a heroin a halálhoz vezető legrövidebb út.Mégsem voltam…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..
ADam blogja Köszi a tanácsot! =) 2008.11.01 16:30:01
Köszönöm szépen a tanácsokat mindenkienek ... olyan kérdésem lenne h valaki nem tudná megmondani nekem hh tudok bettenni ilyen üzenőfalat a blogom oldalába ???nagyon jó lenne ha valaki ezt komment ként el tudná nekem mondani és akkor lehetne beszélgetni üzengetni :Pmondtátok páran…..
Már két este és éjjel nem volt közvilágítás a cívisváros büszke főterén.  Gyurcsány mondjon le!  Mostanság, hogy nyakunkon a világválság, gyakorta eszembe jut az a választási plakát, ami a 2006-os helyhatósági voksolások előtt lepte el Hajdú-Bihar megyét.…..
Minden tiszteletem Darwiné. Örültem, mikor idén július elseje környékén a sajtó megemlékezett az evolúcióelmélet ismertetésének 150. évfordulójáról (pl. Index, Teakraták, Tóta W). Na de nehogy már mi, mint keresztény blog, alkalmazkodjunk a bűnös világhoz, és holmi…..
Vastagbőr A lógós Casanova 2008.10.22 14:18:00
Vajon Ti vagy én mit kapnánk, ha 1 évig, 365 napig nem járnánk be dolgozni? Mi lenna a BKV sofőrrel, ha 1 évig nem jár be dolgozni? Mi lenne az Index újságíró sorsa, ha 1 évig nem menne be a szerkesztőségbe? Mi lenne a 8 általánost végzett utcaseprő sorsa, ha 1 évig nem…..
Van, aki adót csal, azaz a Nagy Közösből lop, mint én, aki 14 munkanapot dolgoztam feketén házvezetőnőként. Van, aki a cégétől lop. Vannak kreatívabb megoldások is. És persze aztán még lehet legálisan is mellékest szerezni. Friss élménnyel gazdagodtam: szerződést aláírni,…..
Az én Családom! Bemutatkozás 2008.07.12 19:54:00
Benkő Zoltán vagyok, 17 éves. Hogy ez most sok vagy kevés, nem tudom, csak azt, hogy szeretnék elérni valamit, ahogy persze mindenki körülöttem. És itt a lényeg: csak nem úgy, ahogy a többiek. Félreértés ne essék, nem akarom feltalálni a spanyolviaszt, csak rájöttem valamire.…..
Koós Miklós 10 mondat, amit (nem) szeret hallani egy kivitelező című remek blogbejegyzését már olvastuk korábban is (amúgy érdemes végigfutni az egész tízmondatos sorozatot) és tetszett az illusztrációja is. Igaz, akkor még saját, javíthatatlan kleptomániánkból fakadóan…..
Igen, mi is láttuk, amikor Kapócs Zsóka tegnap este megzavarta az időjárás-jelentést, átbukdácsolt az operatőrökön és a pirosan villogó figyelmeztetés ellenére egészen a virtuális Celsiusokig menetelt, hogy megkérdezze, merre is van az XXL stúdiója. Igen, mi is láttuk, hogy a…..
Fábián Tamás 2008.10.15 21:47:17
azért érdekes elképzelés ÁA részéről, hogy az időjárás jelentés legvégén próbálja promózni a műsorát, mikor a nézettségből, célközönségből és kattintásokból éppen leszűrhetné, hogy a híradót végignézők és még a meteorológián is a csatornán maradók nem feltétlenül azok, akik majd az XXL-t is nézni fogják. max 20 százalékuk, de még lehet annyi sincsen.

hogy hülyének nézik az embert, arról csak annyit, hogy részben igen, részben meg tényleg hülyék vagyunk, mert nézzük ezeket a műsorokat, sőt még meg is beszéljük. ez egyébként néhány nézőt még pluszban vonz. ha szétnézel, az értelmesebb arról beszél h mekkora
sz@r a műsor, a többi meg csak simán bámulja, de valamiért (részben ezen okokból) 'mindenki' ott ül előtte. pl a celeb vagyok, hazajöttem-et azért nézem viszonylag rendszeresen, mert figyelem, mikor milyen hibát követnek el, mivel próbálját átba.zni az ember agyát, és ebből a szempontból nekem érdekes. nem én vagyok a célközönség, de mégis beleragadok a pókhálóba...h szándékosan, v sem, azt nem tudom, ennyire csak nem fineszesek :)