Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weendigo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
úgy gondolom, ennek a cikknek oldalunkon is helye van.Létszámstopot rendelt el a államigazgatásban a miniszterelnök – jelentette be a kormányszóvivő. Év elejétől amúgy bő 50 ezerrel hízott a költségvetési szektorban dolgozók létszáma.Szollár Domokos kormányszóvivő…..
Hétfő van, kánikula és újabb érdekes történettel jelentkezünk.Olvasónkat informatikusként alkalmazták, de hetekig csak  üldögélt egy széken. Jelenleg Polgáron dolgozom a polgármesteri hivatalban. A történet ott kezdődött, hogy a fiatal korom ellenérdssde (26) már 2…..
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
Kellemes hétfőt kedves Olvasók! Újabb levél, csak Nektek. Remélem ezt a hetet is túléljük! Legyetek aktívak :)!49 éves vagyok 34 éves munkaviszonnyal rendelkezem. Az én történetem nem túl érdekes de azért leírom, hogy okuljon más a történtekből. Tavaly szeptember elsején…..
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
Örök téma, tudjuk, hogy van ilyen, korra, nemre, nemzetiségre, családi állapotra való tekintettel. Van, ahol kimondják, van, ahol csak sejtjük. Mit lehet tenni? Van Egyenlő Bánásmód Hatóság, van az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség, van kiszabható…..
weendigo 2009.01.13 17:23:34
@luggeriano1:

Ezeket a szelektíveket olvasgatva, egyre gyakrabban gondolok a nyugati pénzgazdaság fedezte látens nácikra, a mindenkori eugenikusokra, a pincsitenyésztőkre, meg a kihagyott összes többi megjátszottan polmentes állatfajokra. Hát nem érdekes?!
Ma óh nevű Olvasónk történetét közöljük és várjuk az észrevételeket! Szép napot Nektek!A legtöbb előre lezsírozott állás szerintem állami intézményekben van. Dolgoztam közszférában. Még pályakezdő koromban, kevés szaktudással a hátam mögött egy vezetői…..
Gyakran hallani manapság, hogy begyűrűzik a pénzügyi válság. Sokan ugyanakkor csak addig jutnak el, hogy ha erősödik a forint, és veszik az OTP-t, akkor nincs is akkora gond. Pedig a helyzet ennél bonyolultabb.Vegyünk egy egyszerű, hirtelen körbejárt példát:Ugye halljuk, hogy…..
A. volt olyan kedves, és megosztja velünk az álláskeresése során szerzett tapasztalatokat. Szerencsére őt normális HR-essel, fejvadásszal hozta össze az élet, részletes leveléből megismerhetitek, nagyjából hogyan kell/kéne működnie a pályázó-fejvadász-hirdető(munkaadó)…..
weendigo 2008.10.21 12:35:04
"nem akarok persze ünneprontó lenni"

Én sem.

www.origo.hu/uzletinegyed/valsag/20081021-huszmillio-munknelkuli-a-valsag-eredmenye-ilo.html

Úgy tűnik, pislákol valami az alagút végén. Atyaisten, még csak itt tartunk, de már látni az Amtrak fénycsóváját?!
Na, ez még nekem is új. Versbe foglalt pályázat :)Subject: Olyan állást ajánlj, hogy leüljek... Kedves Fejvadászom!Szabadstílusban írtam meg minden idők legpocsékabb Suzuki-álláshirdetését, azért, hogy a személyes figyelmedet elnyerhessem:Suzuki Works! Gyártósori…..